Wkadk

Sådan overlever sidste skoledag

Det er den sidste dag i skole, den dag, du har ledt frem til i de seneste ni måneder. Men uret synes at gå langsommere og langsommere, jo tættere du kommer til slutningen af ​​dagen. Ved den tid, klokken ringer, er du helt udmattet og grumpy fra har tilbragt de seneste tre timer at kontrollere uret ængsteligt.

Dette er ikke den ideelle start på din sommerferie. Heldigvis kan denne artikel hjælpe dig på forhånd forberede den sidste dag i skole, så du kan gøre det så behageligt som muligt. Efter alt, er det gamle ordsprog er helt sandt... Tiden flyver, når man har det sjovt!

Denne artikel er specielt designet med kun den sidste skoledag i tankerne. Tips til at overleve skoledage i almindelighed kan findes i andre Google-artikler.

Steps

Sådan overlever sidste skoledag. Kig gennem årbogen og få bagsiden eller inde af dækslerne underskrevet af venner.
Sådan overlever sidste skoledag. Kig gennem årbogen og få bagsiden eller inde af dækslerne underskrevet af venner.
 1. 1
  Kig gennem årbogen og få bagsiden eller inde af dækslerne underskrevet af venner. Hvis du ikke købe en, bede om tilladelse fra en anden til at se gennem deres. Det vil bringe tilbage fantastiske minder om alle de gode tider du haft gennem det forløbne år.
 2. 2
  Rens dine bindemidler, smider gamle papirer, papirkurv projekter, du ikke ønsker at beholde, og hjemmeopgaver, som du hadede. Der er intet mere tilfredsstillende end at komme af med alle de junk du samlet hele året.
 3. 3
  Spørg om aktiviteter sker omkring skolen. Ofte vil skolerne have en række planlagte aktiviteter. Hvis du kender dem i forvejen, kan du komme forberedt og klar til at have det sjovt. For eksempel, hvis du kender om en skole-wide vandkamp i forvejen kan du bringe ekstra tøj at skifte til og en vand pistol i stedet for bare at sidde på sidelinjen.
 4. 4
  Undgå at se på uret hvert 5. minut. Faktisk, så prøv ikke at se på uret på alle. Det vil kun frustrere dig, og det vil ikke få tid gå hurtigere.
 5. 5
  Tag crazy billeder omkring skolen med dine venner. Hvis du kan klare at gøre dette uden at komme i problemer fra lærerne, det er så meget sjov!
 6. 6
  Få en gruppe af venner til at dukke op klædt i kostumer med dig. For eksempel kan du vælge at gøre den sidste skoledag Harry Potter tema og klæde sig ud som figurer fra bøgerne.
 7. 7
  Sove. Må ikke bare sove på dit skrivebord selv. Finde kreative og mærkelige steder at sove omkring skolen. Så prøv dem ud!
 8. 8
  Skriv over hele linjen. Efterlad pæne beskeder til din lærer og tegne billeder af din sommer planer. Eller bare lade smileyansigter og hjerter overalt. Gør bord på et bord af kunst!
 9. 9
  Lav planer med dine venner til i løbet af sommeren. Planlægge vilde og skøre ordninger og idéer, selvom du ved, at du aldrig vil gøre nogen af ​​dem.

Tips

 • Igen, er opmærksomme på, hvad der foregår omkring dig, og glemme alt om uret.
 • Må ikke falske syge på den sidste dag. Der er normalt sjove ting der sker i skolen, som du ikke ønsker at gå glip af.
 • Det er okay at være lidt skør dag! Bare husk ikke at gøre noget farligt, respektløst, skadeligt eller sårende.
 • I de sidste par minutter, siger dine farvel til alle. Undgå bone knusning knus og tårer så meget som muligt.
 • Hvis din lærer giver dig arbejde gå videre og gøre det, det er kun ligesom 1 ark og så du ikke behøver at gøre noget for de næste 3 måneder.

Advarsler

 • Den sidste dag i skole vil gå så hurtigt eller så langsomt som du beslutter dig, afhængigt af din holdning. Gå ind med en positiv attitude, en vilje til at have det sjovt, og et smil.
 • Klæde sig passende i betragtning af vejret og dress code, du måtte have på din skole.
 • Hold ud af problemer. Den sidste skoledag er ikke tid til at bryde alle regler eller vis mangel på respekt for de mennesker omkring dig.
 • Vær opmærksom på, at bare fordi du har taget beslutningen om at være respektfuld og hensynsfuld, betyder det ikke, at nogen andre har. Ting kan få en smule vanvittigt på den sidste dag. Se din ryg og ophold sikker og væk fra kampene eller potentielt dårlige situationer.