Wkadk

Hvordan bliver en lærers kæledyr

En lærers kæledyr er nogen, der er i høj grad begunstiget af en lærer. For at blive en lærers kæledyr, vil det tage en del arbejde, men resultaterne er fænomenal. Når du er en lærer kæledyr, læreren er mere tilbøjelige til at acceptere undskyldninger fra dig, og du er garanteret en god high school anbefaling. At være en lærers kæledyr, afhængig af din personlighed, kan være meget svært eller meget svært, hvis du ikke ved hvad de skal gøre. Husk dog, at være en lærerne kæledyr er ikke altid en vigtig eller dejlig ting!

Steps

Hvordan bliver en lærers kæledyr. Beslut hvad læreren, du ønsker at være "pet" til.
Hvordan bliver en lærers kæledyr. Beslut hvad læreren, du ønsker at være "pet" til.
 1. 1
  Klæde sig passende. Du ønsker at gøre dig selv præsentabel. Vask og børste dit hår, børste dine tænder, bruser og slid deodorant. Sørg for at du klæde sig passende. Prøv at bære smart og professionelt ting. Bær så lidt makeup som muligt eller helst ingen. En af de vigtigste ting, ikke bære bukser, der falder ned eller en skjorte, der viser din mave, kan du og dine venner synes, det er cool, men viser, at du gør en indsats for at komme i skole, er meget bedre. Altid klæde sig efter vejret, det viser, at du ønsker at være sikker og varm, og du ikke ønsker at få syge.
 2. 2
  Beslut hvad læreren, du ønsker at være "pet" til. Er det vil være din homeroom lærer, en PE-coach, en kunst eller musik, lærer, lærer af dine foretrukne emne eller dem alle? Du vil måske starte med "pæneste" lærer eller med det emne, du ved mest om. Hvis du ønsker at blive lærerens kæledyr til flere lærere, så sørg for du har tid til at håndtere alle de ekstra indsats du skal sætte ind i deres klasse. Erkend, at klasseværelset som dit hjemmebane, du kommer til at lære en masse om dette emne hurtigt, og blive en ekspert, så du kan lige så godt føle sig hjemme i det sted, hvor det er lært.
 3. 3
  Lov sikker på den første dag og stille gode spørgsmål. Medmindre de taler om deres personlige liv, "Hvad er dit foretrukne sportshold?" vil ikke gå over meget godt. Lærere elsker børn, der er stille, når de taler.
 4. 4
  Altid kommer forberedt til lærerens klasse. Du ønsker at have alle de lektier gjort med en stor indsats lagt i den. Projekterne skal være klar til at slå i snart efter bliver tildelt, og prøv dit bedste for at være kreativ i alt dit arbejde. Du kan også måske ønsker at læse i løbet af lektionen før klassen, så du er ekstra forberedt til at deltage, og du kan stun læreren med din viden om emnet.
 5. 5
  Bliv involveret i klassediskussioner! Noget svar du giver viser læreren, at du lyttede, og enhver velgennemtænkt spørgsmål viser læreren, hvordan du forsøger at anvende det, de lærer til det virkelige liv. I en klasse, hvor alle synes søvn, hæve din hånd viser, at du pleje.
 6. 6
  Må ikke tale, når læreren fortæller dig ikke at tale! Denne ene er temmelig simpel. Ikke grine på klassens klovn enten fordi, der støtter ham / hende afbryde klassen.
 7. 7
  Altid gøre dit hjemmearbejde, og hvis det er muligt, gå det ekstra skridt og tale med din lærer om, hvad du kan gøre for at forbedre din viden om emnet. Tal med ham / hende om, hvad du har lært, og hvor meget du nød deres lektie (de vil elske dette). Men ikke for meget, kan lærerne fornemmer falsk følsomhed.
  • Spørg om ekstra kredit. Dette viser, at du vil have en høj kvalitet. Hvis de siger nej, ikke klynke. Bare sige "Okay, se dig i morgen!"
 8. 8
  Når konfronteret med en skriftlig opgave, vælg dine ord med omhu. Brug ikke slang sprog. Gør din skrivning meningsfyldt, så efter en lang nat at korrigere, vil læreren ser frem til at læse jeres! Undgå at skrive for meget, selv om. Du ønsker ikke at gøre dette lange nat korrigere længere ved at tvinge din lærer at læse dine Great European Novel.
 9. 9
  Være rart. Lærerne kan ikke lide folk, der starter slagsmål eller bidrage til dem. Prøv at holde sig væk fra goofballs i klassen. Hjælpe når det er muligt, uanset om det er læreren eller eleven.
 10. 10
  Få gode karakterer. Undersøgelse for enhver test, der kommer op. Når du modtager testen tilbage, spørger læreren, hvordan man gør dem, du fik forkert (du måske ønsker at gøre dette i private). Du behøver ikke at påpege, at det er fordi du ønsker at vide bedre næste gang, og der er ingen anden grund til, at du ville spørge, og du er ikke på udkig efter en goody-to-sko etiket.
 11. 11
  Prøv at kende emnet, de underviser, så godt du kan. Spørg, hvis der er nogen bøger, de kan anbefale dig.
 12. 12
  Tilbyd at passere ud papirer og hjælpe med andre klasseværelset gøremål.
 13. 13
  Medbring din lærer lidt dybtfølte gaver på lejlighed (cookies, "nummer et lærer" bånd, kort, osv.). De vil sætte pris på din venlighed.
 14. 14
  Tal med din lærer i din fritid. Du kan diskutere noget, du ønsker - lad være bare begrænse det til skolen. Lærerne er menneske. Vittighed omkring en smule, men ikke være alt for vildt.
 15. 15
  Hvis du hører nogen af dine venner fornærmende læreren, forsvare ham eller hende. Du ved aldrig, hvor din lærer har øjne eller ører. Også bliver en lærers kæledyr er en to-vejs forhold: det vil fungere meget bedre, hvis du tilfældigvis gerne pågældende lærer, også.
 16. 16
  Wave eller sige "hej" til dem, når du ser dem. Folk kan lide at blive anerkendt.
 17. 17
  Vises altid så hårdt arbejde som muligt. Bring i ekstra tankevækkende spørgsmål, og hvis du er en smule genert, skal du ikke være bange for at gå efter skole. "Åh, jeg glemte at spørge dig..." er et godt udgangspunkt linje. Du kan også bruge nogle fritid i din lærers kontor, hvis situationen tillader det.
 18. 18
  Husk altid at sige til læreren goddag eller farvel. Prøv at sige ting som "tak, har en god dag eller held og lykke undervisning!" når de ønsker.
 19. 19
  Hvis en lærer har straffet dig, og du bliver rasende, så prøv ikke at miste dit temperament. I slutningen af ​​lektionen, "Goodbye Miss / Sir, jeg er ked af (hvad forkerte ting du gjorde) Jeg vil forsøge ikke at gentage det igen." er en god ting at sige til at køle ned din lærer, hvis han / hun er frustreret med dig.


Prøven takkekort


Tips

 • Altid gøre dit hjemmearbejde.
 • Ros dem - når de har et flot outfit på, så fortæl dem. Nogle kvindelige lærere er besat med sko, så du kan spørge, om hendes er nye.
 • Hvis det er din engelsk eller litteratur lærer, så spørg dem, om de kan anbefale en god bog.
 • Spørg aldrig din lærer hans / hendes alder. Det er yderst uhøfligt og respektløst, men beder når deres fødselsdag er, så du kan planlægge noget for dem for den pågældende dag.
 • Følg skolens regler.
 • Hvis du ønsker at imponere en lærer, aldrig gå over toppen, fordi det vil lade dem vide, at du forsøger at imponere dem, og det er ikke godt.
 • Hjælp dine klassekammerater, hvis de ikke forstår noget. Du hjælper læreren ud big time, når du gør dette.
 • Må ikke blive involveret med de "dårlige æbler"
 • Må ikke tale eller spise / drikke i klasseværelset, hvis du ikke får lov til. Altid respektere læreren, uanset hvor betyde, at han / hun er.
 • Mange lærere kan ikke acceptere gaver fra studerende, men de fleste vil ikke sige nej til en snack-size candy bar eller en pind af tyggegummi. Være afslappet omkring dette.

Advarsler

 • At være en lærers kæledyr kan have nogle fordele, herunder at de kunne være mere accepterende til dine undskyldninger. Men aldrig over gøre undskyldninger! De vil med tiden miste respekten for dig, og du vil ikke længere være en "pet". Når du i sidste ende gøre glide op (ligesom alle andre mennesker) undskylder og give den undskyldning, du har. Kun lade dette ske et begrænset antal gange.
 • Mange lærere ikke forstår eller respekterer "kæledyr". Pas på disse lærere og forsøge at nedtone din indsats for at behage dem. Denne form for lærer kan normalt vundet over ved at være rigtig god til emnet.
 • Mange af dine klassekammerater kan se dig anderledes til dette, så vær meget afslappet om at gøre dette. For eksempel kan du være en lærers kæledyr og mange studerende har gjort uhøflige kommentarer om en person er en pervers, osv. Så det kan bare afhænge være på bestemte skoler, men du kan ikke være for forsigtig.
 • Forsøg ikke at vinde over en lærer, fordi du ønsker det let uden at være forberedt på at arbejde hårdt for at vinde, at læreren over. Ingen lærer nogensinde vil tage dig som deres kæledyr uden at du gør deres hjemmearbejde på en regelmæssig basis. At blive en lærers kæledyr er ikke en nem metode til at slippe af lektier!
 • Dine klassekammerater er tilbøjelige til at få jaloux og vil forsøge at skubbe dig ned! Vær forsigtig i at fortælle folk dine hemmeligheder!
 • Forsøg på at opnå succes gennem at vinde en lærers favør, snarere end at være lovligt dygtige til et emne, er en uansvarlig adfærd, der høster kun kortsigtede fordele - i det lange løb, er en bedre at stole på sig selv for succes, snarere end at bruge en lærers disposition til at vinde den uretfærdigt.