Wkadk

Hvordan undgår flirte

Måske er der nogen, du kender kan lide dig, og du ikke ønsker at give det forkerte indtryk, at den følelse er gensidig. Eller måske er du i et forhold og ikke ønsker det til at se ud som du tænker på snyd. Uanset årsagen, du nogle gange bliver nødt til at undgå flirtende adfærd - her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan undgår flirte. Del ikke personlige ting med denne person.
Hvordan undgår flirte. Del ikke personlige ting med denne person.
 1. 1
  Del ikke personlige ting med denne person. Må ikke tale om personlige eller hjemme problemer. Betro er noget, der opstår mellem nære venner.
 2. 2
  Hvis denne person begynder at flirte, blokere det. Han / hun stikker dig, ikke stikke ham / hende tilbage. Ignorer dem og tale om noget generisk.
 3. 3
  Må ikke se den person i øjnene. Koncentrer dig om noget andet, mens du taler til ham eller hende, og hvis du ser på den person, du ikke holde blikket, men ser ikke nervøs eller bange enten. Ser næsten keder sig, men ikke være uhøflig.
 4. 4
  Motion en ven til at komme over. Hvis en ven sanser din ubehag, vil de ofte gribe ind.
 5. 5
  Forlad. Høfligt fortælle dem, at du har et andet sted at komme til eller en anden, man har brug for at snakke med.
 6. 6
  Tal om din betydelige andre eller andre fyre / piger. Sørg dette er naturligvis vævet ind i samtalen, da denne taktik kan være meget fornærmende hvis det ikke gøres omhyggeligt.
 7. 7
  Brug lukket kropssprog. Har dine arme foldet og læner sig væk fra den person.
 8. 8
  Ignorer e-mails, tekst og kalder ikke relateret til erhverv eller arbejde.
 9. 9
  Vær opmærksom på dine omgivelser, undgå muligheden for en anden person at se, hvad der ikke er beregnet til dem.

Tips

 • Giv ikke venlige "knus" eller noget lignende. Sørg for, at de kender dit forhold status, og hvordan du føler over for dem.
 • Hvis du kan gøre det uden problemer, fortæller den person, de er som en bror / søster til dig. Ingen kan lide at høre det, men det er meget klart sender det signal, at du værdsætter dem, og alligevel ikke er interesseret i en romantisk måde.
 • Må ikke være uhøflig til den person. Giv enormt indlysende ven hints, så de ved med sikkerhed.

Advarsler

 • Spørg ikke for mange spørgsmål... du ikke ønsker at virke interesseret.
 • Rør ikke den person. Berøring er en vigtig ingrediens til!
 • Uanset hvad du gør... IKKE kompliment denne person!
 • Vær forsigtig, når det antages, at nogen kan lide dig eller flirter med dig. Det er ganske fornærmende at ansætte disse metoder på en person, der bare forsøger at være venlige.
 • Spørg ikke for mange personlige spørgsmål... du kan tale om sige, hvordan gode fødevarer er eller kaffe, forskellige steder (du besøgt med dine andre væsentlige en) du kunne lide kaffe og mad...