Wkadk

Hvordan man kan stoppe plukke næsen

Har du et sædvanligt behov for at pille næse, selv til det punkt, hvor du har startet gør det i offentligheden? Det er på tide at stoppe denne uhygiejniske og ubehagelige-til-vidne vane lige nu. Læs disse tips til at sparke, at næsen-picking vane.

Steps

Hvordan man kan stoppe plukke næsen. Finde ud af, hvad der udløser dit behov for at pille næse.
Hvordan man kan stoppe plukke næsen. Finde ud af, hvad der udløser dit behov for at pille næse.
 1. 1
  Accepter, at du har et problem. Hvis du vælger din næse regelmæssigt eje op til det. En vane er noget, som vi er tilbøjelige til at holde op med at lægge mærke til over tid og bare acceptere som normen. Næse-picking kan begynde derhjemme, men snart kryber ind i den offentlige sfære, hvor man retfærdiggøre det som "bare en lille pluk" eller fortælle dig selv, at folk ikke vil bemærke. Folk gør varsel, og de ikke værdsætter det, især hvis nære venner ser dig gøre det hele tiden.
 2. 2
  Finde ud af, hvad der udløser dit behov for at pille næse. Hvis det er blot en vane, er det sandsynligt, at du bare blev komfortable gør det over tid, og nu fungerer som en form for tryghed eller noget at gøre med dine hænder. På den anden side er der legitime grunde, der kunne have ført dig til at begynde at plukke næsen. For eksempel kan du have haft en medicinsk tilstand, der forårsagede næsehulen til at blive kløende eller fyldt med snavs, som du bare nødt til at fjerne for at holde fra at gå nødder. Hvis problemet er i gang, så er det tid til at se din læge for at se, hvad problemet kunne være. Det kunne være et tegn på noget mere alvorligt stukket op i næsen end bare fingrene.
 3. 3
  Rens din næse hver morgen / aften. Prøv en sinus skyl der bruger saltvand til at vaske ud stedet i næsen, hvor slim stammer. Afskaffelse af booger kilden eliminerer bussemand skabelse. Ingen boogers, ingen trang til at plukke.
  • Prøv en el næse-hår trimmer. Overdreven næse hår kan føre til tilstopning af næsen og behovet for at fjerne den. Desuden vil din betydelige andre, og medlemmer af det modsatte køn værdsætte det. Få en model, du kan skylles under vasken og optimalt har en lille vakuum for at fange klippede hår.
 4. 4
  Ændre din adfærd. Nogle siger vaner tager 21 dage til at knække. For de næste 21 dage, du har en opgave at holde op med at plukke denne næse og finde noget andet at lave med dine vildfarne fingre. Her er nogle ting at prøve:
  • Bemærk de tidspunkter og situationer, hvor du er mere tilbøjelige til at vælge din næse. Er det i foran fjernsynet, når du føler eller keder sig, eller når du er faret vild i dine egne tanker, mens du kører eller foran computeren? Bemærk de tidspunkter og lejligheder at være forberedt.
  • Lade dig selv post-it noter omkring det sted for at minde dig, hvor ren din næse er. Hvis du ikke ønsker, at folk skal vide, at dette er, hvad du laver, skrive eller tegne en kode ord eller tegn. (Så igen, forsøger at stoppe er næppe mere pinligt end at gøre det i første omgang.)
  • Har alternativer. Giv dine fingre noget andet at lave. Læs en bog og holde fingrene på siderne på alle tidspunkter. Spise nogle bladselleri og når du er sulten. Spil Guitar Hero, Rock Band, PS3, Wii, brætspil, computerspil, eller hukommelse gåder., Gør de regninger, eller tekst en ven. Deal med eventuelle stressfaktorer, der fører til næse-picking i stedet for at plukke næsen.
  • Hvis du opdager, at du vælger din næse på tidspunkter, du kan ikke være optaget (som at gå i seng, eller vågne op), så prøv at bære handsker. Dette vil hjælpe med at stoppe løbet svage øjeblikke, når du er alene og er ikke tænke klart.
  • Brug et væv eller lommetørklæde. Fjerne de ulovlige nasal objektet pænt og hurtigt og være færdig med den. Blow din næse for god foranstaltning.
  • Put et band-støtte på din finger. Da du sandsynligvis pluk din næse med en bestemt hånd og finger, at sætte et band-støtte på den finger i et par dage vil holde det fra at gå ubevidst ind i din næse. Som en mere sømmelig alternativ, binde en snor omkring det finger. Hvis nogen spørger, kan du fortælle dem, at det er til at huske et projekt eller opgave.
  • Skær og håndtere chilipebre. Hvis du forsøger at pille næse med krydderi på fingrene, skal du oprette erindringer om, hvorfor du bør aldrig vælge din næse.
  • Hvis du spiser dine boogers, anvende en neglebidende middel til fingrene. De ting smager forfærdeligt.
 5. 5
  Skift tankeproces. Hver morgen, middag og aften, bekræfter, at du vil stoppe. Sig noget højt for dig selv som "min næse er rent. Jeg er meget travlt med min hobby / TV-program / tandrensning etc., og min næse er fint som det er." Dette er en positiv bekræftelse. Undgå negative bekræftelser ("Du skal ikke vælge din næse"), fordi det underbevidste ikke genkender negation og vil fokusere på den forbudte aktivitet, men i stedet give det et alternativt fokus ligesom hvad du ellers arbejder på.
  • Tænk over, hvad du gør for at din næse, når du vælger det. Uoverskueligt antal bliver indsat hver gang du tager den, for ikke at nævne andre partikler eller kemikalier (især hvis du arbejder i disse industrier som spray-maling, manicure, frisør, trykning, gas-pumpe osv.). Hvis du håndterer penge, virkelig tænke to gange, før du flytter fingeren direkte fra penge til næsen...
  • Tænk over, hvad folk ser, når du vælger din næse. De ser en person, der er uhæmmet og uopdragen, untaught i den måde offentlige etikette, uhygiejniske og doven. Det konnoterer selvforkælelse, barnlighed og manglende respekt for sig selv. Hvis du ønsker at date eller få et job, mener to gange om at plukke.
 6. 6
  Spørg andre til at hjælpe dig. Vælg personer, som du stoler på og er nære venner og bede dem om venligst at begrænse din næse-picking vane ved at påpege blidt til dig, hver gang de ser det. Har en kode ord eller signal, såsom en finger trykke deres næse som en blid påmindelse snarere end en uncouth "Stop plukke 'ya næse, vil ya?"
 7. 7
  Hvis du skal gøre det offentligt, holde det upåfaldende. Hvis du virkelig, virkelig kan ikke modstå, i det mindste gøre det, hvor ingen andre kan se dig, eller. Én vej ud at gøre dette på er at gøre det til et punkt for at fjerne slim fra næseborene, hver gang du går til vaskerum. Jo mere du rense i lukkede kvartaler, jo mindre du bliver nødt til at gøre det offentligt.

Tips

 • Bind en elastik rundt om dit håndled. Hver gang du får lyst til at pille næse, "snap" dig selv med elastik.
 • Låne en idé om at ændre vaner fra Ben Franklin: bære en lille notesbog og giv dig selv et sort mærke, hver gang du fange dig selv plukke din næse. Tjek den samlede hver nat, og løse hver morgen til at bo på nul. Brug den bærbare til at engagere din bevidsthed og viljestyrke. Religiøst holde alt i flere uger, indtil du kan gå en uge eller mere med nul point.
 • Hvis du har tendens til at spise mad med fingrene såsom burgere, kylling eller sandwich en masse, så skal du ikke sætte på neglebidende retsmiddel, som du kan smage det i maden.
 • Prøv at holde en lille pakke af væv med dig, så hvis du har den følelse, du har brug for at plukke din næse bruge en væv!
 • Prøv at gøre dig selv klar over, når din picking din næse og klaske hånden hårdt, så det brænder, og der vil minde dig om at stoppe picking din næse. (Må ikke såre dig selv selv).
 • Hvis du ikke kan gøre det hele på én dag, starte med at skære ned på din næse plukning. Prøv at holde fingrene ud af din næse for det meste af dagen ved at følge guiden. Hold skære ned dag efter dag, indtil du ikke vælge din næse på alle.
 • Har nogen tage et billede af dig picking din næse. Sæt det på din computer screensaver. Stick den, hvor du vil se det. Stik den rundt over det hele, hvis det bliver nødvendigt. Det er en påmindelse om, hvad næse-picking på dit ansigt ser ud.
 • Prøv at holde en belønning diagram, sætte et mål for en tid, du ikke ønsker at vælge dit nose.Once du udfylde dit mål at give dig selv en godbid til at belønne dig selv.

Advarsler

 • Se dit helbred professionel, hvis straight-taler og selvstændig ræsonnement ikke virker. Du kan blive ramt af kompulsiv næse-picking (rhinotillexomania), og dette kan have brug for medicinsk og / eller psykologisk behandling og intervention, især hvis det drejer sig om en traumatisk begivenhed i dit liv.
 • Kan næse-picking føre til sundhedsmæssige risici? Ja. For eksempel kan du vælge for hårdt og få din næse til at bløde. Du kan indføre fremmede partikler. Du kan indføre parasitter. Du kan også inficere en næse hår folliculus og udvikle en grim udseende, smertefuld næse bums. Meget af det afhænger af renligheden af ​​dine hænder og voldsomheden i din plukning. Men de endelige resultater er ingen spøg, uanset om din næse-picking fører til sundhedsproblemer.

Ting du behøver

 • Lommetørklæde, (eller bedre) et væv for at tackle disse "kløende bits" på en høflig og once-off måde
 • Alternative aktiviteter
 • Et band-aid, snor eller chilipebre
 • Anti-nail-stenansigt løsning