Wkadk

Hvordan til at glatte snakke din vej ud af problemer

Denne teknik kommer i ganske handy i en række indenlandske og offentlige situationer. At være i stand til at gøre myndigheden se tingene fra dit perspektiv, er en fantastisk måde at bo uden jordforbindelse. Også, det gør for et skud adrenalin, når du kunne næsten være i problemer. Hvis du trækker ud af det, det føles endnu bedre.

Steps

Hvordan til at glatte snakke din vej ud af problemer. Prøv at smigre den person, du taler med, men ikke gå overbord.
Hvordan til at glatte snakke din vej ud af problemer. Prøv at smigre den person, du taler med, men ikke gå overbord.
 1. 1
  Kend din modstander. Sørg for at du ved lidt om deres baggrund før du taler til dem. (Dvs. finde ud af nogen, der har behandlet denne person i fortiden og lære deres manerer).
 2. 2
  Sig dine point. Sørg for at bruge ord og sætninger, der understøtter din vigtigste punkt. Du skal være overbevisende med den type sprog, du bruger. Stærke ord som "unøjagtige" eller "misforstået" vil gøre dine point lyde mere rimelig.
 3. 3
  Prøv at smigre den person, du taler med, men ikke gå overbord. Lette komplimenter kan hjælpe dig, men over-the-top komplimenter vil gøre dig ser glat. Sørg for, at den person, du taler med, vil sætte pris på lys komplimenter - forsøger at smigre en person, der er meget (meget) vred eller ked får du uden where.However, forsøger at smigre nogen, der tror du måske være skyldig baseret på, hvad andre har sagt, er den forkerte tilgang til at tage, når det kommer til at høre-sige.
 4. 4
  Holde fortæller dig selv, du kan gøre det, lad ikke skyldfølelse komme til dig, er en sæk mursten, alt hvad du skal gøre er at sætte den ned.
 5. 5
  Husk, at før vi taler hurtigt tænke på, hvad du kan sige, og prøv at forudse det svar, du vil få. Forestil samtalen, før du har det. Gennemgå din historie i dit hoved, og sørg for at det lyder realistisk og er konsekvent.
 6. 6
  Kig overbevisende. Må ikke være rastløs, stammen, blinke uophørligt, bide din læbe eller kigge skyldig eller nervøs på nogen måde.
 7. 7
  Være alvor. Du ved, der er et problem, og du vil gerne hjælpe det, men du er ikke den ansvarlige part. Folk er mere tilbøjelige til at give et kooperativ person, en pause end en trodsig én.
 8. 8
  Være empatisk. Du forstår, hvorfor det ville være et problem. Kom vred vil ikke hjælpe dig, det vil fjerne enhver sympati, som de tidligere havde for dig.
 9. 9
  Må ikke vakle. Hvis du siger noget vedligeholde det, ikke modsiger dig selv.
 10. 10
  Må ikke, medmindre du kan følge op. Dine løgne skal være uncheckable, hvilket betyder, at det skulle være umuligt at vise, at dine løgne ikke er sande. Du kan også udelade visse ting, der kan afsløre, hvad der skete. Men udelade noget stadig betragtes liggende, fordi du fortæller nogen vildledende oplysninger. Husk, at selv folk med kun gennemsnitlige intelligens afsløre en løgn, eller at du tilbageholder noget, så vær snu.
 11. 11
  Hvis du gør, holde det simpelt. Overkomplicerede løgne er mindre troværdige. (IE: Ja: Vi spillede fodbold, og Chris fik naglet i øjet NO:.. Vi var um.. på parken, spille fodbold han kørte, og gled på en t-shirt og...) Endelig ikke modsiger dig selv!
 12. 12
  Medgive mindre point, hvis de vil hjælpe med at få dig ud af krogen for noget større.
 13. 13
  Forsøg ikke nogen form for joke, kan dette være en meget alvorlig sag, og bør ikke indebære latter.
 14. 14
  Prøv dit bedste for at tale ud af problemet og sige noget lignende "bør du tale med [personens navn], og du vil vide, jeg aldrig ville gøre [problemet]", hvis du har en backup historie eller baggrund, kan du vinde argumentet

Tips

 • Være sikker (folk, der er skyldige er usikker på sig selv).
 • Gør ikke "består side om side" (ligge alt for langt) Hvis du er tvunget til at lyve, fint, men sørg for der er ingen beviser imod det, og sørg for, hvis din stillede eventuelle spørgsmål, du er klar til at reagere.
 • Tal tydeligt.
 • Vær forberedt på at komme i problemer, så forhandler de bedste vilkår, du kan få.
 • Bevar øjenkontakt.
 • Stå op straight.
 • Forsøg ikke at trække noget væk, som er indbegrebet af dumhed.
 • Lyt til deres argument, og derefter præsentere en løsning, der flettes både din og deres krav.
 • Hvis du er yngre og knowhow til falske græde, bruge det.
 • Handle, som om du ikke vidste, at du ikke var Antag at gøre "det".
 • Hvis du kan eftergøre blive såret, så gør det. Ingen vil gøre noget for at en person, der er skadet!

Advarsler

 • Hvis du har været i problemer før, vil dine løgne sandsynligvis give bagslag.
 • Dette kan få dig ind i flere problemer, hvis du trække dette fra forkert.
 • Vær forsigtig, hvis og når du ligger, fordi hvis du ikke er, så kan du komme i endnu flere problemer.