Wkadk

Hvordan til at være varm (guys)

Har du frygter, at damerne ikke taler om dig? Kender du nødt til at optrappe dit spil, men føler dig usikker på, hvordan man gør det? Disse tips om, hvordan at være varm vil tage din pick-up artisteri til det næste niveau. I stedet for at skulle tigge kvinder til at gå ud med dig, vil de blive konkurrerer om din opmærksomhed.

Steps

Hvordan til at være varm (guys). Vær opmærksom på detaljerne.
Hvordan til at være varm (guys). Vær opmærksom på detaljerne.

Start med at se hot

 1. 1
  Optrappe din mode. Bær tøj, der er i stil og tøj, der passer til din krop godt. Vælg farver, der går med dit hår, øjne og hud tone.
 2. 2
  Ramte gym. Du behøver ikke at have udseendet af en hardcore bodybuilder, men du behøver at være i form, hvis du ønsker at være varm. Bland cardio med styrketræning at forme en krop, der damerne vil elske.
  <Br
 3. 3
  Vær opmærksom på detaljerne. Få en stilfuld frisure, trim dine negle og enten barbere eller trimme din ansigtsbehåring. Hvis du har øret eller næse hår, er det tid til at gøre nogle manscaping.
 4. 4
  Sørg for at du lugter godt. Du behøver ikke have gøre stande selv i Köln, men du skal tage brusebad, bære en god ildelugtende deodorant og opfriske din ånde. Ligegyldigt hvor passer du er, eller hvor fashionable, hvis du kan lugte svedig eller har hund ånde, er du nødt til at være ensom.

Brug sexy kropssprog

 1. 1
  Arbejde på din øjenkontakt og ansigtsudtryk. Prøv at se nogle film, der er udstyret virkelig hot aktører. Efterligne den måde, at de ser på de damer, og du vil være gyldne.
 2. 2
  Øv dit smil. Smile med en lukket mund, og ikke smile bredt. Også, lad det ene hjørne af din mund gå lidt højere end den anden.
 3. 3
  Få en sexet gåtur. Gå med nogle plads mellem dine ben og bevæger sig langsommere. Du udstråler tillid med dit swagger, og du vil drive kvinder til vanvid.
 4. 4
  Øv god kropsholdning. En mand, der står oprejst ser selvsikker, mens en daske viser, at han er usikker og ubehageligt. Udvikling god kropsholdning vil give indtryk af, at du tror du er attraktiv, hvilket igen vil påvirke piger til at tænke det samme.
 5. 5
  Udvikle en sexet stemme. Undgå efterligne radio etageindikatorer eller nyhedsoplæsere. I stedet efterligne stemmen af ​​en sexet mand i biografen. Damerne vil vende bare for at se, hvem der taler, og de vil smelte, når du engagere dem i samtale.
 6. 6
  Bevar roen og stærk. Hvis kvinden du taler med bliver følelsesmæssige eller stikkende, ophold i kontrol over dig selv. Du er meget mere tilbøjelige til at score, når du forbliver uanfægtet af hendes følelsesmæssige udsving.

Score med kvinder

 1. 1
  Brug dine manerer. Fælles høflighed, som holder døren for hende og sige "tak", vil vise hende den slags gentleman, som du er.
 2. 2
  Fokus samtalen på hende. Du kan tale om dig selv, men holde det imponerende og kortfattet med blot et strejf af ydmyghed. Altid dreje samtalen tilbage til hende.
 3. 3
  Forbedre dit sind. Spring tidskrævende aktiviteter og læse en bog eller en avis hver dag. Jo mere intelligent og velinformeret du er, jo mere sandsynligt du er til at imponere en kvinde.
 4. 4
  Tag en chance. Du bliver nødt til at prøve forskellige metoder med kvinder at se, hvad der virker og hvad der ikke gør. Men hvis du aldrig tage dine chancer for at proposition en kvinde, vil du altid lander på den bedste ven liste i stedet for i hendes arme.
 5. 5
  Luk det ud. Når man genkender signaler om tiltrækning, gør dit træk og få hende alene så hurtigt som muligt. Hun vil sætte pris på en mand, der er afgørende og villige til at flytte tingene sammen.

Tips

 • Du behøver ikke at være perfekt til at være varme. Det centrale er at være behageligt i din egen hud.
 • Altid være der, når hun føler sig ensom og være dig selv. Må ikke handle som om du er en anden.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at tjene et ry som en spiller. Kvinder vil undgå dig, hvis de tror, ​​at du ikke kan have tillid til.