Wkadk

Hvordan til at elske dig selv først, så alt andet falder i tråd

Artiklens titel kommer fra en kommentar engang lavet af Lucille Ball, den verdensberømte europæiske skuespiller og komiker. Hun forstod, at før du kan få et godt forhold til alle andre, skal du først have dyrket et godt med dig selv. Det er vigtigt at have et solidt fundament af at kende og forstå, hvem du er, og hvad der betyder mest for dig. Den hårde del for de fleste mennesker er at få at vide, at person, når du ikke engang ved, hvem du er endnu. Men som et puslespil, det er noget, der tager tid, tålmodighed og en masse vilje til at optrævle de lag gennem trial and error. Denne artikel vil gå dig gennem nogle af de fundamentale trin, der vil hjælpe dig til at blive bedste venner med den person, der er virkelig dig, så du kan forstå, hvordan store og unikke du er.

Steps

Hvordan til at elske dig selv først, så alt andet falder i tråd. Spørg en ven, der kender dig godt til at hjælpe dig.
Hvordan til at elske dig selv først, så alt andet falder i tråd. Spørg en ven, der kender dig godt til at hjælpe dig.
 1. 1
  Spørg dig selv: Hvem er jeg? Denne enkle klingende spørgsmål er faktisk meget svært at svare på. Det er et spørgsmål, der søger at udrydde dine værdier, overbevisninger, tvivl, realitetssans og selv de eksterne opfattelser pålagt dig af andre, uanset om ikke sandt. Når du spørger dig selv dette spørgsmål, kan du prøve følgende:
  • Lav en liste over de karaktertræk, talenter, færdigheder og tanker, som du føler gør op den person, du er lige nu.
  • Sørg for, at du har en rimelig mængde af både dyder og laster - alle har mindst otte gode træk og otte mindre ønskværdige dem. Ikke slå dig op - det er en hel pakke og du kommer til at arbejde på de dele, du ikke kan lide. Det afgørende er en anerkendelse på dette punkt, anerkender hvilke egenskaber, du føler lade dig ned i en eller anden måde, og finde gode træk, som du sikkert aldrig har tænkt over.
  • Tag din tid på at besvare dette spørgsmål. Det er ikke sandsynligt, at være noget, du vil besvare over en kop kaffe. Start bolden op ved at give dig selv dette spørgsmål som en opgave for mindst den næste uge, måske endda længere. Recall det, når man går om dine daglige opgaver. Så sæt en tid til at komme tilbage til at skrive ned alle de ting, du har besluttet at gøre op, hvem du er.
 2. 2
  Spørg en ven, der kender dig godt til at hjælpe dig. Hvis du føler konfronteret med at have en andens påpege dine gode og dårlige punkter, så husk, at hvis du ikke er enig med deres vurdering, du behøver ikke at acceptere det - det er deres eksterne opfattelse af dig, og de kan ikke rigtig kender dig dybt nede. Men det anbefales, at du overveje deres analyse af du omhyggeligt og huske det som du tager et hårdt kig på dig selv. Nogle af de ting, som din ven siger, om du måske finde en akkord, og måske endda hjælpe dig til at indse, hvad skal skiftes eller forbedre i dit liv.
 3. 3
  Slå op betydninger af ord, som du har udpeget som dine svagheder og styrker. Du er nødt til at have en rigtig dyb forståelse af ordene. For eksempel, hvis du får at vide du er venlig hvad betyder at være venlig egentlig? Det omfatter generøsitet til andre, medfølelse, eftertænksomhed, give af dig selv og meget mere - hvilke aspekter af dette træk genlyd fleste med dig?
 4. 4
  Kig på din liste over svagheder. Det er vigtigt at anerkende de ting om dig selv, som ikke hjælper dig til at føle dig mere opfyldt, eller succes i livet. Men du behøver ikke være alt for hård ved dig selv - husk, at dette er din liste, og det hele kommer til at blive arbejdet på, med klarhed af perspektiv. For eksempel, hvis du bad er hærdet det er helt klart et område, der er værd at arbejde på, at forbedre dine relationer med andre og til at stoppe med at bruge frustration og vrede som en undskyldning for ikke at få de ting, du virkelig ønsker ud af livet. Fokus på, hvad der ikke fungerer for dig, er en måde at anerkende, at denne adfærd eller holdning har overlevet sin nytte (hvis det nogensinde haft nogen i første omgang), og giver dig mulighed for at gøre en beslutning om at vende svagheder til styrker, eller at fokusere mere på dine styrker, så du kan lade de svagheder alene helt.
  • Vær opmærksom på, at i mange tilfælde folk som os for vores svagheder, fordi det er det, der gør os synes mest menneske. Tænk på de gode resultater i livet, der synes som super-mennesker indtil noget trips dem op og minder resten af ​​os almindelige dødelige, at de også er kun et menneske. Fejl hos andre minder os om, at vi er fejlbarlige mennesker, og vi kan relatere til det, da vi alle har svagheder. Perfektion er virkelig svært at forholde sig til, især når det er altid på forkant med en persons adfærd og holdning.
 5. 5
  Lær at være ydmyge. Ved at acceptere, at du ikke ved alt, du bliver mere sympatisk og i stand til at lære af andre. Hvem kan lide en kender det hele? Mere til det punkt selv, at skulle opretholde en facade af altid at være ekspert, kan alvidende person i rummet sætte dig op af frygt for fiasko og en rolig, at du medbringer alle andres byrder. Livet er en delt rejse hvor vi alle har en rolle at spille, og ingen person kan gøre arbejdet for hver person. Du kan ikke være ekspert på alt og i forsøget på at være det, risikerer du standse lære fra perspektiver og idéer af andre mennesker, at du altid kan holde bygge videre på at gøre dig selv en bedre person og til at forstå verden mere fuldt ud. Ved at være ydmyge, så du andre vide, at deres historie og tanker sagen så meget som din egen.
 6. 6
  Hold det ægte. Ærlighed er virkelig en stor egenskab at have, det lader andre mennesker vide, at du kan påberåbes, og at dit ord er din obligation. Ærlighed er ikke om at være stumpt eller uhøflig om - det er om at fortælle tingene åbent med henblik på at respektere andre folks intelligens, følelser og behov også. Desuden ærlighed handler om de dagligdags ting i livet, kan lide ikke at tage brevpapir hjem fra arbejde uden tilladelse eller ej tage tomaterne fra landmandens standen uden at forlade forandring. Ærlighed er en måde at lade du fortsætter med at føle sig godt om dig selv inde, vel vidende, at selv hvis andre mennesker ikke har gjort det rigtige, du har, og vil fortsætte med at gøre, som et eksempel på den mest tilfredsstillende måde at leve. Ærlige mennesker kan leve med sig selv, hvilket gør det så meget nemmere at elske dig selv.
 7. 7
  Stop fortæller dig selv negative ting. Ting som "Jeg er så fedt" eller "Jeg er så dum", ikke hjælpe dig, periode. De er dårlige historier, som du vælger at fortælle dig selv, og de ikke lade dig ud skotte fri fra at skulle fortsætte med at arbejde med dig selv, hvilket ofte er en tvingende grund til at opretholde en negativ opfattelse af dig selv. Vælg i stedet at fortælle dig selv en anden og mere selvstændig respektfuld historie, når den negative stemme hæver støjniveauet. Sig til dig selv nyttige ting, såsom "Jeg har brug for at arbejde på min skolearbejde hårdere", "jeg vil få den forfremmelse, hvis jeg bruger mere tid på at gennemgå mine lederevner" eller "Jeg kan være kort, men jeg er den hurtigste og mest adrætte person på dette felt ".
 8. 8
  Tal for dig selv, som hvis du var din ven. Har du taler til dig selv på en måde, som du aldrig ville turde tale til en ven? Hvis ja, er denne ekstremt fortæller om, hvor meget du undervurderede dig samtidig give alle andre end dig selv gavn for tvivl. I stedet for at skælde dig selv som en vred forælder kunne skælde et barn hele tiden (og måske det er netop, hvordan dit sind har taget til at se dig selv), begynder at tale til dig selv, som du ville gøre til en ven, du holder af. Brug venlige ord mod dig selv, såsom "Du ser godt ud i dag. Dit hår ser godt ud." og "Jeg har gjort store fremskridt." Disse ord vil hjælpe dig, opmuntre dig og giver dig mulighed for at behandle og se dig selv i en værdsat og omsorgsfuld måde.
 9. 9
  Forkæl dig selv med venlighed. Sammen med negative ord, er det somme tider er let at sætte dig ned så meget, at man ikke vil tillade dig selv at nyde livet. Dette vil aldrig gøre. Livet er kort, og det påhviler hver menneske at få mest ud af hver dag givet. Giv dig selv mulighed for at lade ned dit hår, for at have det sjovt og at komme væk fra et liv i "alle gøremål, ingen leg" af planlægning i selv-tid, der vil ikke blive afbrudt af gøremål, andre mennesker eller stinkende tænkning. Nogle af de ting, du måske fortælle dig nævnes: "Jeg vil sidde i parken i dag, og læse en bog", "Jeg vil tage en boble bad", "Jeg vil spise noget, jeg elsker" eller "Jeg vil forkæle mig selv i dag." Husk, du fortjener det.
 10. 10
  Slut fred med dig selv. Hvis du droppede bolden og lad nogen ned, så prøv ikke at gøre det i fremtiden, bruge oplevelsen som en lærestreg til at bygge på en lektie, som nu vil lade dig blive bedre person, du altid stræber efter at være. I stedet for at fortælle dig selv, at du altid er et dårligt menneske, minde dig selv, at du ville have gjort det bedre, hvis du vidste, hvordan og at oplevelsen i sig selv har lært dig, at "hvordan" for fremtidig reference. Giv dig selv en pause, og slutte fred med den del af dig, der kan undertiden være for hårde ved dig selv.
 11. 11
  Hold læring og tillader dig selv at ændre. Dyrkning hele livet er noget, enhver person skal gøre. Anais Nin engang lavet den kommentar, at "livet er en proces at blive en kombination af stater, vi er nødt til at gå igennem. Hvor mennesker mislykkes, er, at de ønsker at vælge en tilstand og forblive i det. Det er en slags død." Med andre ord, ikke dø, før din tid - ved at acceptere, at du ændrer sig over tid og forny dig selv, giver dig selv til at vokse frit ind den person, du er fuldt beregnet til at være på det tidspunkt. Elske dig selv er en rejse, ikke en afslutning.

Advarsler

 • Self kærlighed er ikke at forveksle med self absorption, den narcissistiske insisteren på at få din egen vej gennem manipulere andre og stadig føler rådne om dig selv dybt nede. Self kærlighed er helt og sundt - du behandler andre som ligeværdige, behøver du ikke bruge folk som et middel til dine egne formål, og du føler dig godt om dig selv om 80 procent af tiden. Virkeligheden viser, at du vil føle råddent nogle gange, men en person er i stand til at elske sig selv godt vil hoppe tilbage meget hurtigere, end nogen, der har lidt mere end selvhad som livets vejledende kraft.