Wkadk

Hvordan til at handle som en domina

En domina er en kvinde, der tager den dominerende rolle i en bondage og disciplin, sadisme og masochisme (BDSM) forhold. Man kan sige, de er altid "på toppen" af situationen. Her er hvordan man ser ud og handle som en Domme.

Steps

Hvordan til at handle som en domina. Få det rigtige tøj.
Hvordan til at handle som en domina. Få det rigtige tøj.

Hvordan til at ligne en domina

 1. 1
  Få det rigtige tøj. En fyldig (ofte sort) catsuit er en grundpille i fetish og bondage kultur. Der er en forskel mellem en dominerende livsstil og fetichisme, men skintight sort bodysuit stadig en ikonisk beklædningsgenstand i begge samfund. Sørg for at din kulør er lavet af læder eller gummi latex. Det er langt mere egnet til brug i soveværelset (eller andet) end den daglige brug. Find nogle sexede, designer kjoler. Kontroller, at de passer til dig, og passer dig godt.
 2. 2
  Invester i nogle gode høje hæle, såsom lår-høj stilethæl støvler. Ligesom catsuit, repræsenterer disse støvler dominatrix påklædning til mainstream kultur. Platform støvler kan også være slidt. Prøv Christian Louboutin hæle, den røde sål afspejler din hemmelighed, seksuel karakter.
 3. 3
  Bær et korset. Et korset er en tætsiddende underkjole (ofte bæres som overtøj), som hjælper form (og hold) din krop. En bondage korset er blevet et dagligt syn i fetish slid. En bustier kan også bæres som et alternativ.
 4. 4
  Andre accoutrements forbundet med at være en domina, kan nævnes:
  • Netstrømper eller strømpebånd strømper.
  • Handsker, prøv finger-mindre eller albue længde.
  • En pisk eller ridepisk.

Hvordan til at handle som en domina

 1. 1
  Vær selvsikker. Hvordan kan du dominere en person, hvis du ikke kan hævde dig selv? Fokus på det faktum, at du er ansvarlig.
 2. 2
  Har en plan. Der er en stor rollespil komponent med at være en domina. Vær kreativ.
 3. 3
  Vær fleksibel med din kundes behov. En domina skal være velbevandret i fælles BDSM praksis.
 4. 4
  Må ikke deltage i samleje. En domina er ikke en prostitueret. Mange dominatrixes ikke lade deres kunder røre dem overhovedet, så at de holder alle af magten.
 5. 5
  Hold dig korrekt. Husk, du holder alle af magt, bevare en god kropsholdning og bære dig op til højre på alle tidspunkter. Dette lader folk vide ubevidst, at du er i gebyr.
 6. 6
  Til inspiration, se til irene adler, fra BBCs Sherlock serien.
 7. 7
  Husk, at det ikke er det tøj, der gør en Domme, men snarere det er hendes selvtillid, selvbevidsthed og evnen til at styre samtalen. Kvinderne i stramme afslørende tøj er mere et billede, der kan bringe de forkerte adfærd hos mænd, da det simpelthen kan styrke, at det handler om ham. I stedet gør det klart, at det handler om dig og dine fornøjelser og forlystelser.

Tips

 • Medbring kæder, snor, håndjern og en pisk.
 • Props og legetøj er en stor del af dominatrix verden. Hvis du er usikker på hvad man skal købe, kan du besøge din venlige nabolag sex shoppe for nogle ideer.

Advarsler

 • Stol ikke på medierne stereotyper til at informere dine holdninger vedrørende kvindelige dominante.
 • Meget domina slid er lavet af PVC (polyvinylchlorid). Dette er et giftigt plastic! Prøv at undgå dette materiale.