Wkadk

Hvordan til at være mere attraktive for mænd

Der er et par nemme ting, som mest nede-på-jorden, attraktive mænd kigge efter i deres datoer. Det er ikke det samme over hele linjen, men der tilfældigvis er ligheder. Og mens du ikke kan forsøge at imponere en mand i særdeleshed være attraktiv er en bemærkelsesværdig mål. Der er intet galt med det. For at være mere attraktive for mænd, bruge disse tips og teknikker.

Steps

Hvordan til at være mere attraktive for mænd. Fremhæv din kvindelighed.
Hvordan til at være mere attraktive for mænd. Fremhæv din kvindelighed.

Første del: fysiske træk

 1. 1
  Fremhæv din kvindelighed. Start med at bære rød læbestift. Undersøgelser viser, at mænd er mere tiltrukket af en kvindes læber end nogen anden funktion på hendes ansigt. Når du ikke er i humør til læbestift, være sikker på at du i det mindste give dine saftig læber nogle læbepomade. Lip gloss fungerer godt, også.
  • Bær rødt. En nyere undersøgelse viste, at en gruppe på 96 mænd var mere villige til at bruge 75€ (og formentlig mere interesseret i amourøse forskud) om kvinder, der bar røde i modsætning til forskellige farver.
  • Gøre øvelser, gør dine bryster og røv fastere. Arbejdet med at få en mindre talje, som du kan fremhæve ved at gøre din røv større. Hvis det ønskes, kan du også tage skridt til at gøre dine bryster ser større.
 2. 2
  Soignere dig selv godt. Staying ren og frisk, er et must. Badning regelmæssigt og holde fingeren-og tånegle rene. Sørg for at huden er blød, glat og fri for pletter. En masse mennesker fokuserer på garvning eller blegning deres hud. Men farven på deres partners hud er ikke det, der tiltrækker de fleste fyre, er det touch, skal du sørge for at fugte, eksfolierer og ophold hydreret at holde din hud så blød og smidig som muligt.
  • Vask dit ansigt to gange om dagen - ikke mere, ikke mindre. Én gang om morgenen og en gang før sengetid, vil hjælpe skære ned på bumser og hjælper med at minimere forekomsten af ​​store porer. Vær sikker på at fugte efter hver gang du vasker dit ansigt.
  • Shave dine ben og armhuler regelmæssigt. Overvej trimning / styling af dit kønsbehåring. (Dette er dog specifik for den mand, som du forsøger at tiltrække.)
  • Brug dejlig parfume. Intet driver en fyr vild som en god ildelugtende person. Må ikke overdrive det selv, bære en lys beløb, så den fyr kan lugte det, når han er tæt på dig. Du ønsker ikke at bære så meget, at alle kan lugte dig, når du går ind i lokalet.
 3. 3
  Bær tøj, der fladere din krop. Vi er ikke alle født med perfekte kroppe, det er de dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at vi kan ændre det, hvis vi arbejder på det. I mellemtiden, giv dig selv en følelsesmæssig løft ved at bære tøj, der passer dig:
  • Hvis du er tungere i lårene, ikke bære jeans, der er boot-cut eller flares, da de overdriver heft i benene.
  • Må ikke bære baggy jakker eller dem, der er beregnet til mænd. Prøv for mere passende jakker i mere konservative farver. På denne måde din jakker vil passe bedre sammen med andre elementer i din garderobe.
  • Hvis din mave er endnu ikke mejslet (og det er okay, det er svært at gøre!) At undgå tanktoppe og andre toppe, der viser masser af hud (halterneck toppe). I stedet vælger tunikaer og bonde toppe, smide t-shirts i for mere afslappet lejligheder.
 4. 4
  Tage fremragende pleje af dit hår. Undersøgelser har vist, at skinnende hår - især hvis den er lang - er en væsentlig faktor i, hvordan attraktive kvinder betragtes, sandsynligvis fordi det er en udmærket indikator for sundhed. Sørg for at få enderne trimmes ofte, så du ikke har nogen spaltede spidser. Hold dit hår rent og skinnende, og overveje vokser det ud, men prøv ikke at vokse dit hår forbi det punkt, hvor det er naturligt ser godt ud, da dette vil veje den ned og gøre det ser scruffy. Læs Sådan får super skinnende hår for flere detaljer.
  • Undgå at beskadige det gennem over-styling. Hos de fleste, bruge slag tørrere og glatning jern en gang om ugen. Mænd som kvinder, der kan få klædt op og se fancy, men de har også en tendens til at lide kvinder, der sporten et naturligt look.
  • Hvis lange hår ikke typisk ser godt ud på dig, vælge en frisure, der smigrer din ansigtsform i stedet. Masser af kvinder oplever, at vekslende mellem korte og lange hår holder tingene interessant!
  • Tro ikke hår myter. Løbende kæmning dit hår eller masserer din hovedbund vil ikke stimulere væksten, ej heller vil hyppige trimmer gøre dit hår vokse hurtigere. Den bedste måde at behandle dit hår er at:
   • Vask det sjældent. En eller to gange om ugen er, hvad mange kvinder med stort hår gør.
   • Brug dybe behandlinger hver gang i et stykke tid. Sørg fugt forbliver i dine låse længere.
   • Spis sundt. Håret hovedsageligt består af protein. Hvis du spiser godt og drikke masser af vand, ikke kun vil dit hår ser godt ud, men din krop vil også.
 5. 5
  Arbejde ud. Du kan lide din fyre i form, right? Nå hvilken overraskelse! Fyre som deres partnere passer så godt. Komme ud og få aktive. Ikke alene bliver fit godt for dit udseende, det er også godt for dit helbred. Bare husk, at være for tynd er en turnoff, fyre må gerne trim, tonet kvinder, men de vil også gerne kurver i de rigtige steder.
  • Motion hver dag, hvis du kan, men mindst 3 gange om ugen er stærkt anbefales. Tilmeld dig et intramurale sportshold for nogle konkurrencedygtig, social sjovt, eller deltage i en spinning klasse på din lokale Y. Hvis du ikke gør noget andet, så prøv at gå i 30 minutter hver dag.
  • Kvinder vil måske fokusere mere på udholdenhed og toning, ikke opbygge muskler. Hvis du indarbejde styrketræning ind i din rutine (det er ikke en dårlig idé), gør lav vægt og høj gentagelser til tone. Mænd, der søger at opbygge muskler at gøre høj vægt og lave gentagelser.
 6. 6
  Kjole sexet hver gang i et stykke tid. I stedet for at følge de nyeste one-size-fits-nogle mode trend, ophold klassisk og tidløs. Vælg tøj, der gør du ser slank, fremhæve din buste eller fladere dine kurver som nødvendigt. At dukke subtilt sexede, prøv en lidt ren skjorte.
  • En lille spaltning er ikke en dårlig ting, hvis du ønsker at fange en fyrs opmærksomhed, men hvis du har mere spaltning af skjorten end i det, vil du forlade meget lidt til fantasien, som også kan være en strømledning.
  • Sexet undertøj er meget varmt til enhver mand, så sørg for at vælge noget figursyet og feminin - måske endda en rem.

Del to: non-fysiske træk

 1. 1
  Smil og vær venlig. Undersøgelser viser, at smilende kvinder tendens til at blive rangeret som mere attraktive. Sørg for at du ved, hvordan man, aka "Duchenne smil," for maksimal effekt. Smilende er en instant måde søger imødekommende, hvilket vil gøre mænd meget sandsynlige til at strejke op en samtale med dig. Husk, gutter gerne partnere, at de kan dele en god samtale og latter med.
  • Når du, være udadvendt, men ikke larmende, den samme slags charme du er tiltrukket i en vellykket, tillid, nede-på-jorden fyre er, hvad fyre er tiltrukket af kvinder. Subtle er bedre end i-dit-ansigt.
  • Lær at flirte med kropssprog. Smilende vil få en lang vej, hvis du lader det, men ligesom en stor skål, kan det ikke stå alene. Sæt nogle andre metoder på din tallerken - ved hjælp af dine læber, hofter, og endda øjenbryn.
 2. 2
  Giv dig selv muligheder for at lykkes. Må ikke sætte dig op for fiasko. Fyre og piger både sætte sig i situationer, hvor de er mere tilbøjelige til at mislykkes end ikke. Det er uheldigt, fordi kærlighed er allerede hårdt. Det betyder ikke, du kan ikke skyde efter stjernerne, det betyder bare, at du ikke kan klage over, at verden ikke er fair, når din plan ikke fungerer.
  • Må ikke blive involveret i anliggender, eller med snyd mænd. Relationer er beregnet til to personer. Hvis du er den tredje person, der bliver involveret, vil du sandsynligvis få den korte ende af pinden, når hans kæreste finder ud. Selv hvis han bryder op med hende, hvad er at stoppe ham fra snyd på dig?
  • Giv de fyre der kan lide dig en chance. De kan ikke være så attraktive, sjove, eller perfekt, men du ved, at de kan lide dig. Vælge den bedste ud af gruppen og gå ud på en date. Hvis det ikke virker ud, du gav det et skud. Hvis den gør det, du gjorde det ske. Forestil dig, hvor stor du ville føle, hvis den perfekte fyr gav dig en chance på kærlighed?
  • Må ikke holde gentage dine fejltagelser. Alle laver fejl i kærlighed. Vi har nogle gange vælger den forkerte fyr, og han går over os, og gør et rod af forholdet. Det er okay - alle gør det. Hvilke masser af mennesker ikke gør, er at lære af deres fejl. Hvis du ikke lære af fejl, vil du være at tiltrække den forkerte type fyr - igen og igen.
 3. 3
  Udvikl din følelsesmæssige fitness. Mænd er ikke kendt for deres ønske om at være omkring tumultagtige kvinder. For at være mere centreret, arbejde på at forstå dine følelser, og om nødvendigt, håndtere følelsesmæssig smerte. Hvis du har en historie af problemfyldte relationer, skal du vide, hvordan man har begge et sundt forhold, og genkende en manipulerende eller kontrollerende én.
  • Prøv at være optimistisk i stedet for pessimistisk. Medmindre du er naturligvis pessimistisk og tror ikke du kan ændre, vil være optimistisk hjælpe du føler dig bedre om dig selv. Kvinder, der føler sig bedre om sig selv tiltrække flere mænd.
  • Være legende. Udvikle en legende holdning til livet. Undersøgelser har vist, at kvinder, der er legende er mere attraktive. Lige når du troede, at være en gammel stick-in-the-mudder var det eneste at få dig ved!
 4. 4
  Være social. Du kommer ikke til at tiltrække mænd ved at sidde i din stue ser sene genudsendelser af Bewitched. Du er nødt til at sætte dig selv derude, selvom det er skræmmende.
  • Start i det små. Gå ud med en gruppe af dine venner, når du normalt ikke ville. Du kan møde nogen. At finde den rette mand er et antal spil. Hvis du giver dig selv flere og flere chancer, i sidste ende vil det ske!
  • Spørg dine venner om hjælp. Det lyder måske gammeldags, men spørg dine venner til at sætte dig op med en fyr på en dato. Dine venner formodes at kende dig rigtig godt. Det gør dem ekspert matchmakere i teorien i hvert fald!
  • Brug internettet. Prøv online dating. Lav en ærlig profil af dig selv og begynde messaging med fyre, du synes at lide. Gå ud med dem på en offentlig dato og se, om du rammer det fra. Der er intet galt med at forsøge og undlader, husker du? Der er al den upside i verden med at forsøge. Du kan ramme en home run.
 5. 5
  Vær dig selv. Når du har udseendet og stil, du er komfortabel og sikker med, bare husk at være nede-på-jorden, ærlig og have det sjovt. Efter alt, er det derfor du er i spillet: at have det sjovt og være glad. Hvis du forsøger at vedtage en stil eller holdning at imponere nogen, vil de i sidste ende se igennem det, fordi du vil være konstant at opretholde en persona, og de vil se dig som en svag person. Vær glad og og der er masser af store fyre derude, som vil kunne lide dig for din personlighed, og til gengæld vil du både blive meget gladere.

Advarsler

 • Må ikke bære alt for meget makeup. En masse fyre som naturlige skønhed i løbet af falske Hollywood glamour. I det mindste, de fleste fyre ikke have partnere med malet-på ansigter. Læs hvordan du anvender makeup til et naturligt udseende for tips.