Wkadk

Hvordan til at leve uden en kæreste

Drenge er ikke de vigtigste ting i vores liv. Familie og venner er lige så - hvis ikke mere - vigtigt. Nogle gange virker det modsat, selv om, især når du ser dine andre venner med deres kærester - her er hvordan man nyde livet uden en kæreste.

Steps

Hvordan til at leve uden en kæreste. Koncentrer dig om dine venner, familie og skole arbejde for lidt.
Hvordan til at leve uden en kæreste. Koncentrer dig om dine venner, familie og skole arbejde for lidt.
 1. 1
  Koncentrer dig om dine venner, familie og skole arbejde for lidt. Du er i skole for et par år af dit liv, og så er du arbejder for omkring 40-50 år! Arbejd hårdt nu, og du vil finde, at tjene penge bliver meget lettere, når du er ældre, fordi du vil få et godt job, karriere, og mere, alle på grund af dit hårde arbejde i fortiden. (Arbejde smart, ikke hårdt, mine damer - grave dine grøfter, mens du er ung nok til at gøre det med iver, og livet vil præsentere dig med en masse mere valg senere.)
 2. 2
  Ponder præcist, hvorfor du vil have en kæreste. Det meste af tiden er det ikke fordi du føler nogen reel følelse mod nogen for hvem han virkelig er, men fordi du behøver noget at tilfredsstille et følelsesmæssigt behov, eller bare at fodre dit ego. Hvis du er typen til "forelske" med en fyr, du har kendt for kun et par minutter, selv om han har sagt noget af værdi, så prøv at undersøge dine egne motiver. Spørg dig selv, hvis du gerne vil blive brugt som pynt eller tilbehør til en fyr, bare så han kan vise sine kammerater han kan få en kæreste, hvis han vælger at. Du ville ikke grave det overhovedet, hvis du er nogen form for respekt for sig selv ung kvinde. Sæt dig selv i hans sko. Han vil ikke grave det, enten.
 3. 3
  Hold dig travlt! For at holde dit sind fri for mænd, bruge tid på hobbyer og prøve nye ting! Du ved aldrig, kan du finde noget, du virkelig nyder at gøre.
 4. 4
  Overvej frivilligt arbejde på din kirke eller lokale hospital. Se andre coping med hårdere forhold end at have nogen kæreste kan hjælpe dig sætter pris på de gode ting i dit liv.

Tips

 • Definitely bruge masser af tid sammen med veninder og familie - nu er din tid til at gøre dette! Gå til film, forlystelsesparker, middag, eller bare kaffe.
 • Tidspunkter, hvor du mellem mænd kan være nogle af de mest givende og vækstorienterede tidspunkter af dit liv. Nyd denne tid til at finde ud af om dig selv, som du vil, gå, hvor du ønsker, når du har lyst til det uden at tjekke med nogen først, og sove når du vil!
 • Prøv en hobby - fotografering med et digitalt kamera er sjovt og ikke koster en masse at komme i gang. En dejlig Nikon Coolpix eller Canon eller Sony Cybershot er gode valg. Lære at tage gode billeder nu, og du vil være klar til den næste kæreste - og der vil være en, bare slappe af og vente. Prøv dykning, hvis du er atletisk og bor tæt på stranden! Eller karate eller kick boksning eller yoga! Overvej olie eller akvarel maleri - især hvis du aldrig har prøvet det, eller tror du ikke kunstnerisk. Sweetie, det er bare om DIG - ingen andre vil være watching you, og du vil måske overraske dig selv.
 • Bare indse, at der er nogen, for alle, vil du finde din mand en dag i dit liv, selv om det tager lang tid.
 • Besøge museer og se smukke kunstværker og statuer. Det er godt for din sjæl, og kunst er lige så smuk, når man ser på det af dig selv, som om nogle edgy kæreste, der bare ønsker at komme hjem for at se spillet er stående ved siden af ​​dig.
 • Alle ovennævnte er gode måder at møde folk. Stå din hale og gå derude i verden. Hvis du stadig ikke får det, gå købe en kopi af Liza Med et "Z" og lytte til Ring Them Bells indtil du gør. Sidder omkring dit hus moping vil ikke gøre dit liv bedre, eller få dig noget tættere på at have nogen at dele dit liv med.
 • Læs klassiske litteratur - du vil blive overrasket over, hvor meget mere interessant, vil du være for andre, hvis du har en større bredde af erfaringer og kultur.

Advarsler

 • Må ikke være koldt med mænd. Dine mandlige venner fortjener ikke at blive behandlet koldt, fordi du er bitter over ikke at have en kæreste. Det er ikke fair at gøre enhver mand, du interagerer med boksesæk for frustrationer, du har med dine egne følelser af utilstrækkelighed. Misery aldrig hjulpet nogen leve et lykkeligt liv.

Ting du behøver

 • en ven, der ikke var flirtende
 • Måske en dejlig lille kamera
 • nogle kunst forsyninger
 • Et lånerkort
 • Biografbilletter!
 • Familie