Wkadk

Hvordan bliver en enspænder

Der er en stor forskel mellem en person, der er en enspænder-by-choice og socialt afviste personer. I modsætning til hvad de fleste mennesker tror, ​​at være en enspænder er hverken god eller dårlig. Enspændere er personer, der nyder at tilbringe tid alene så meget, eller mere, end de gør med venner (ja, enspændere har venner). De har et lavt behov for tilhørsforhold og peer accept og engagere verden på forskellige måder end udadvendte - med fokus på deres egne ideer og bliver stimuleret af ensomhed, mens sociale interaktioner dræne dem. Loners har generelt en lille kreds af nære venner og har højere standarder for deres venskab og tillid. De nyder at tilbringe tid sammen med deres venner, men afhænger ikke og vedhæfte dem som andre, selvom de er meget loyale. Introverte er generelt mere intellektuel end andre, bruger deres tid til at nyde og studere noget, og alt, hvad der interesserer dem.

Steps

Hvordan bliver en enspænder. Se på dine venskaber.
Hvordan bliver en enspænder. Se på dine venskaber.
 1. 1
  Se på dine venskaber. Find hvem dine rigtige venner er. De fleste mennesker er meget åbne og placere deres tillid i en masse mennesker, hvad de fleste mennesker ikke indser er alle, der taler til dig vil have noget fra dig. Spørg dig selv spørgsmål om dine venner: ved du hvem folk virkelig er? Hvad gør / gjorde de ønsker, ved at være 'din ven'? Nogle mennesker virkelig søger dit venskab, mens mange andre vil have noget andet. Når du virkelig se på dine venskaber, kan du blive overrasket over, hvem dine rigtige venner er.
 2. 2
  Stoppe med at være venner med alle. Klip venskaber med "venner" og sætte højere standarder, det er okay at vente og har folk bevise, at de virkelig pleje og ønsker at være din ven. Tillid er optjent, ikke givet. En enspænder kaldes også en "ensom ulv", som giver mening, de kan lide at være alene en masse, men har deres 'pakke' de har tillid til. Bare stick med dine nærmeste venner og virkelig komme til at kende dem.
 3. 3
  Vide, hvornår at sige nej. Du er en enspænder, som dig at gå solo. Du er nødt til at være i stand til ikke hænge sammen med dine venner, sige nej til at gå til den part eller rammer filmene to gange om ugen. At gå ud lejlighedsvis er godt for dig, men du behøver ikke at være sammen med folk 24/7 for at få en god tid, nyde at være alene (det er hvad enspændere virkelig gøre).
 4. 4
  Lad det gå. Stop omsorgsfulde, hvad andre mener og siger om dig, hvorfor du pleje? De er ikke dig og alle er forskellige. Introverte virkelig få frihed ved ikke at tillade andre at komme til dem og gør / iført / handler / smag, hvad de vil. "Folk vil tænke hvad de vil, aldrig tage for meget notits af det." (John Flanagan, 04)
 5. 5
  Find interessante ting at gøre. Loners har masser mere fritid end andre, er de glade gøre tingene af sig selv. Reading, videospil, skrivning, kunst, musik, film, rejser, lære fremmedsprog, disse er blot et par ting, du kan gøre, og nyde ved dig selv. Generelt enspændere er mere intellektuel end andre, fordi de virkelig kan fokusere på sig selv og bruge tid opleve og lære nye ting.
 6. 6
  Det er ikke en forbandelse. At være alene kan være forfriskende og lader dig komme til hægterne og skridt tilbage fra verden. Loners finder mere glæde gå solo end andre, det stimulerer dem og virkelig sætter dem arbejde. Loners foretrækker det på denne måde, de er bare anderledes end andre mennesker.
 7. 7
  Vær sikker på at du ikke får mentalt forstyrret

Tips

 • Må ikke være knappe om dine standarder. Sørg for, at de er menneskeligt muligt, men alligevel passer til din vision.
 • Som en enspænder, kan du finde dig selv med nogle mere fritid. Prøv at tage en ny hobby som havearbejde eller skrive at tage dit sind off dine venner eller for at stoppe dig fra at kede når du er alene.
 • Du er en enspænder, du kan lide ensomhed. Har dine venner, men nyd din alene tid.
 • Sørg folk stadig kan lide dig, fordi når hele planen går ned i afløbet som et tog har du din ryg op.
 • Du behøver ikke at være ensbetydende med at være en enspænder.
 • Hold din 'pack' tæt på, selvom du ikke klamre sig til dem, at de stadig er dine venner.
 • http://www.psychologytoday.com/articles/200703/field-guide-the-loner-the-real-insiders?page=2

Advarsler

 • Overvejende være en enspænder er ikke et valg, det er en præference, du er født med, eller du opdager at du er bedre egnet at være en ensom ulv
 • Nogle mennesker er ikke enspændere, hvis du er en meget social person, men at få understreget måske du bare nødt til at bakke ud fra folk et stykke tid, stick med dine bedste venner og lade verden gå forbi. Du behøver ikke at gå på fuld enspænder, hvis det ikke er dig.

Ting du behøver

 • Aktiviteter du nyde alene, ligesom hobbyer eller videospil.
 • Tilstrækkelige ressourcer til at holde dig besat og at være i stand til at klare.