Wkadk

Hvordan at leve et lykkeligt liv uden romantiske relationer

Ved anvendelsen af ​​denne artikel, en "betydelig anden" er defineret som en person, med hvem du er i en igangværende romantisk forhold.

Steps

Hvordan at leve et lykkeligt liv uden romantiske relationer. Være tilfreds med dig selv.
Hvordan at leve et lykkeligt liv uden romantiske relationer. Være tilfreds med dig selv.
 1. 1
  Være tilfreds med dig selv. Dette er det vigtigste skridt. Tag en hobby, såsom motion, læsning eller meditation, der gør du føler dig godt og tager en masse tid. Fokusere på at forbedre dig selv og være glad ved dig selv.
 2. 2
  Konstruere en stor gruppe af venner. De behøver ikke at være tæt på, men du bør have masser af mennesker, som du er komfortabel at tale med eller gå steder med på en afslappet basis. Vær venlig til folk i steder, du hyppige, så du har flere steder, der kan føles som hjem, hvis den tomme lejlighed eller hus begynder at genere dig.
  • Hvis venner udtrykke bekymring over din single status eller ønsker at sætte dig op på en date, forklarer roligt og trygt, at du er gladere ved dig selv. Forstå, at du er i mindretal i dette og at ikke alle vil forstå.
 3. 3
  Må ikke ignorere dit behov for fysisk tilfredsstillelse. De fleste voksne butikker vil bestanden flere leveringer til at lindre disse behov. Du vil opdage, at med lidt udforskning og tid, kan du forvisse dig hurtigere og mere grundigt uden en partner.
 4. 4
  Find arbejde, du elsker, eller lære at elske dit arbejde. Fokuser på dit arbejde til at føle sig opfyldt, og øge din gruppe af casual venner. Sørg for at fokusere på at gøre et stort stykke arbejde snarere end at få den næste forfremmelse - kampagner er sjældne nok, at du hurtigt kan blive frustreret, hvis det var din eneste mål.

Tips

 • Pas på dig selv, før du gør noget andet.
 • Hvis du finder nogen, at du er interesseret i, skal du ikke tøve med at spørge dem ud, bare fordi du havde planlagt på at leve uden en væsentlig anden. Du kan altid gøre undtagelser.
 • Hvis du befinder dig i brug for at nyde fysisk nydelse med en partner, skal du vælge en, du er komfortabel med, men ikke er interesseret i. Kontroller, at de ved, at du ikke er interesseret i et forhold, og at de føler på samme måde.

Advarsler

 • Undgå narkotika eller overdreven drikkeri. Enten kan føre dig til at sende de forkerte signaler til en interesseret partner eller endog føre dig til at gøre noget, du vil fortryde.
 • Undersøg dig selv. Har du ikke lyst til at være i et forhold, fordi din sidste arret dig? Har du brug for tid til at komme over noget andet? Må ikke leve i fortiden.
 • Må ikke være i et forhold bare for at være alene. Må ikke være alene simpelthen på grund af tidligere erfaringer. Lykke begynder indefra.