Wkadk

Hvordan til at klæde moderigtigt

Nogensinde spekulerer på, hvordan visse mennesker altid ser pæn og du ikke? Det er fordi de er dressing moderigtigt og knowhow til at se godt ud! Ved at følge disse trin, kan du være på vej til at have en fantastisk, fashionable garderobe.

Steps

Hvordan til at klæde moderigtigt. Spørg en anden til at gå med dig shopping.
Hvordan til at klæde moderigtigt. Spørg en anden til at gå med dig shopping.
 1. 1
  Organiser: Få alle dine tøj og beslutte hvilke du ønsker og ikke ønsker. Doner, sælge eller re-purpose noget, du ikke har slidt i et år (som ikke er sæsonbestemt), ikke passer, eller er almindelig grimme!
 2. 2
  Fladere: Kig på dig selv i spejlet og så objektivt som muligt, samle ting om din fysiske udseende, du kan lide og ikke lide. Hvad ønsker du at skjule? Hvad vil du ønsker at fremhæve? Hvad er din krop type?
 3. 3
  Style: Hvad kan du lide? Ønsker du at indarbejde trendy elementer ind i din garderobe, eller foretrækker du et klassisk look? Bruge tid bladre gennem kataloger eller surfe hjemmesider at funktionen tøj. Har du selv lyst til at finde ud af en måde at indarbejde vittige T-shirts, eller er læder mere din stil? Der er tonsvis af forskellige stykker, der vil se fænomenal på dig-hvad kan du lide? Gå til nogle butikker, tjekke online, og mere for nogle gode tips om at have en stor stil. Makeup og negle kan også tilføje en stor ekstra flair til ethvert outfit, enhver dag!
 4. 4
  Kontekst: Hvor du bor, hvor du går, og hvad du gør er vigtige faktorer i dressing fashionably! Hvis du bruger en ballgown til kontoret, der ikke er på mode, hvis du bærer en jakkesæt til skolebal, ligeledes. Tænk over, hvad slags tøj er passende for de ting, du kommer til at gøre.
 5. 5
  Butik: Den bedste ting at gøre, er at købe langvarige stykker, der vil bevare deres klasse i hele sæsoner. Mode ændrer ekstremt hurtigt! Må ikke fylde din garderobe med ting, der ikke vil være hensigtsmæssigt på samme tid næste år, og ikke bruge en masse penge på modeprodukter. Tænk trin 4 igen. Hvilke typer af frakker, jakker eller trøjer har du brug for? Put denne form for oplysninger i forbindelse med, hvad smigrer din krop.
 6. 6
  Shop mere: Nu hvor du har fået det grundlæggende, er det tid til at have det sjovt! Køb nogle gode sko, søde tilbehør, og få en klipning! Ingen grund til at gå klassiker her, medmindre det er din smag - håndtasker, sko og smykker er stedet at vise din frække side. Bright lilla pleather skyttegrav ser alt for tacky? En håndtaske i samme stil vil være fantastisk.
 7. 7
  Spørg en anden til at gå med dig shopping. Det er altid godt at have en udenforstående perspektiv. Medbring en person, der kan give dig velformulerede kritik om dit tøj. Det billede, vi ser i spejlet er ikke altid, hvordan du virkelig se!

Tips

 • Gå på indkøb med en ærlig ven! Intet er mere værdifuldt i din søgen efter en moderigtig garderobe end nogen, der vil fortælle dig, når du ser dum.
 • Make-up er den ting, der trækker det hele sammen. Ser ikke falske, men poleret. Du kan gøre en enorm skridt hen imod at blive mere trukket-sammen ved blot at anvende fundament, blush (eller bronzer), og lip gloss.
 • Tillid er nøglen. Hvis du ikke har tillid til, vil ingen beundrer dit look. Du er nødt til at tro på dig selv, så alle andre vil også.
 • Prøv steder som lejlighedskøb butikker og emporiums for smykker, de har stor ting for gode priser!
 • Være dig! Hvis du kan lide noget, men en anden person ikke, ikke ærgre sig. De har ingen ret til at sige, hvad du kan og ikke kan lide. Husk din ærlige ven, selv om. Der er en forskel mellem noget, der passer dig grueligt og noget, der er bare en forskel i stil.
 • Hold styr på, hvad outfits du havde, og som så dig i dem.
 • Husk du kan altid gøre gamle ting nye (såsom at tilføje søde jeans, osv). Aldrig være bange for at skille sig ud.
 • Svirpe gennem blade og finde en stil-ikon, du kan blive inspireret af. Stjerner nødt til altid at se godt, som de konstant følges! Nogle gode valg er folk som Mischa Barton, Kate Moss og Audrey Hepburn.
 • Spørg venner for stil råd og for deres stil perspektiv.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde bære noget, der ikke gør du føler dig smuk. Hvis du føler dig utilpas, kan alle se. Være fashionable bliver selvsikker.
 • Tøj ser ikke køligere jo mere du viser din hud. Det er fint at vise nogle hud, men tøjet behøver ikke at have kaste v-hals halsudskæringer eller være midriff lejet til at være attraktiv. Efterlade noget til fantasien.
 • Forsøg ikke at koordinere din makeup til dit outfit. Det lyder som en god idé, men det er ikke. EX: lyserød skjorte, pink makeup. Prøv i stedet at vælge makeup, der supplerer din øjenfarve. For eksempel en blød grøn med brune øjne.
 • Aldrig bære pink og rød sammen, medmindre det er Valentinsdag, og aldrig bære et outfit, der helt matcher (grøn top og grønne bukser, osv.), fordi der vil ligne en pyjamas.

Ting du behøver

 • Et spejl
 • (Masser af kontanter, hvis du ikke allerede har fede ting)
 • Følelse af dressing
 • Kreativitet
 • Din egen sans for stil