Wkadk

Hvordan skal man behandle med en sociopat

Hvis du læser denne artikel, så chancerne er du har problemer med en sociopat og har brug for hjælp. Du er ikke alene! Denne artikel vil lære dig, hvordan du håndtere / håndtere en sociopat og samtidig holde dig selv, din familie og dine ressourcer sikkert og bevare din sunde fornuft.

Steps

Hvordan skal man behandle med en sociopat. Erkend, at sociopat er ligeglad hvem bliver brugt eller såret, fordi sociopater har ingen samvittighed eller skrupler mod at tage brutto fordel af din venlighed og goodwill.
Hvordan skal man behandle med en sociopat. Erkend, at sociopat er ligeglad hvem bliver brugt eller såret, fordi sociopater har ingen samvittighed eller skrupler mod at tage brutto fordel af din venlighed og goodwill.
 1. 1
  Erkend, at sociopat er ligeglad hvem bliver brugt eller såret, fordi sociopater har ingen samvittighed eller skrupler mod at tage brutto fordel af din venlighed og goodwill. Et væsentligt kendetegn ved en sociopat er, at de ikke kan forstå, at andre har følelser, eller kan blive såret af deres handlinger.
 2. 2
  Undgå dem helt. Unddragelse er nøglen til at beskytte dig selv fra en sociopat, men hvis dette ikke er muligt, her er nogle ting, der arbejder:
 3. 3
  Har intet at tilbyde. Sociopater ønsker at bruge dig, dine kære, dine ressourcer og dine forbindelser. At få dem ud af dit liv, har intet at tilbyde.
  • Hvis det, de vil have fra dig, er dine penge, holde dine penge på steder, hvor de ikke kan finde ud af om det. De vil åbne dine kontoudskrifter og se på din konto uden din tilladelse, så vær forsigtig med at bruge en bank. Skabe det indtryk (uden at lyve), som du ikke har en masse penge, og at dine venner og familie ikke har en masse penge.
  • Hvis de vil have magt, skabe det indtryk (uden at lyve), som du ikke / ikke længere er godt forbundet.
  • Hvis de ønsker at bruge dig, gør dig uønskede (uden at lyve), så de ikke længere er interesseret i dig.
  • Hvis de ønsker at bruge dine ressourcer, gør dem utilgængelige eller gøre dem upålidelige, så de ikke længere ønsker at bruge dem.

Hvis du skal bo eller arbejde med en sociopat

 1. 1
  Tal ofte taler hurtigt og tale højt, men så behageligt, som det er praktisk. Da en sociopat har ingen samvittighed, de har brug for konstant mental stimulation.
 2. 2
  Være engageret i samtale, er enige med dem i gratis måder, når du kan.
 3. 3
  Løbende ændre emnet (især hvis de siger noget for at forsøge at chikanere dig) og aldrig efterlade nogen tavse pause, mens du er omkring dem.
 4. 4
  Tal, tale, tale, om noget, og alt, hvad der er neutral og sikker (såsom politik, vejret, nyheder, sport osv.)
 5. 5
  Aldrig, aldrig tale om din familie, venner, business, økonomi, drømme, mål, osv. Undgå at diskutere disse emner, men holde dem mentalt stimuleret og forsøge at komme væk fra dem så hurtigt som du kan.

Må ikke give ødelæggelsesvåben

 1. 1
  Sociopater er mentale, følelsesmæssige og psykologiske terrorister. Og lige som rigtige terrorister, hvis de har ingen våben, bliver deres virkning være minimal.
 2. 2
  Undgå for enhver pris leverer sociopat med de våben, de kan bruge til at terrorisere dig. Dybest set alle oplysninger om dine svagheder, ting, der får dig mental, følelsesmæssig eller psykisk smerte, noget, der irriterer, generer eller gør ondt dig, de vil bruge som arsenal til at terrorisere dig.
 3. 3
  Forstå, at hvis du fortæller dem, at det gør ondt, når de hele tiden håne dig, være forberedt for dem at bruge spottende anytime, at de ønsker at såre dig, fordi nu har de et effektivt våben. Hvis du fortæller dem, at du ikke kan lide det, når de ikke respekterer dig, at de vil være sikker på ikke at respektere dig når som helst, de ønsker at se dig lide.
 4. 4
  Undgå at fortælle dem, hvad der gør dig glad. Hvis de ved, hvad du virkelig elsker og nyder, når de ønsker at terrorisere dig, vil de forsøge at se, at du aldrig få eller har adgang til, hvad du kan lide. Undgå at fortælle en sociopat hvad der generer dig, eller hvad du elsker, så de ikke har våben med til at terrorisere dig.
 5. 5
  Brug det element af overraskelse. Hvis sociopat kender dine planer før tid, vil de bruge den viden til at chikanere, forklejne, afskrække eller ydmyge dig. Hvis du planlægger at gøre noget fortæller ikke sociopat om det i forvejen. Vent, indtil du har fuldført din opgave, inden du deler oplysningerne. For eksempel, hvis du planlægger indrette dit hjem vente, indtil nye møbler er købt, installeret og de gamle møbler fjernes, før at fortælle sociopat. Når dit hjem allerede er blevet renoveret, vil de fejre med dig og du vil have sparet dig selv en stor del af problemerne undervejs. Hvis du planlægger at skifte job, først tage eksamen, gå på interviewet, får nyt job og fratræde det gamle job og derefter dele den gode nyhed med sociopat. Når begivenheden allerede har fundet sted, de har intet at bruge til at afskrække dig, alt hvad de kan gøre på det punkt er tilbud tillykke. Hvis du planlægger at tabe sig, først deltage i gym, start din kost, gøre alle dine planer, så når du allerede har tabt vægt, meddele sociopat, at du har sluttet et motionscenter og det er effektivt. De vil lykønske dig for din succes snarere end modvirker dig, før du selv komme i gang. Det samme koncept virker, hvis du har brug for at gøre noget, du kender sociopat vil være ubehagelig over, give problemer med, eller sætte dig ned for. Hvis du bor eller arbejder med sociopat, udnytte perioder af tid, når de er ude af kontoret eller væk fra hjemmet for at gøre små indkøb, foretage små ændringer eller få tingene gjort. Så fortæl dem om det, når de vender tilbage til kontoret eller hjemrejse.

Brokenness

 1. 1
  Den eneste testet ufejlbarlig betyder for at få en sociopat at ændre retning er brokenness. Hvis sociopat er brudt, vil de opdage, at den nuværende fremgangsmåde ikke vil føre til sejr, og de vil opgive den nuværende sti i jagten på en ny. Hvis du ønsker at få en sociopat at ændre deres måder, det eneste, der vil fungere, er brokenness. Hvad er brokenness? Ordbogen definerer det som:
  • Fractured, ufuldstændige, en tilstand af uorden,
  • Diskontinuerlige, indeholdende huller eller fejl,
  • Dæmpet, Totally ydmyget svækket, infirmed,
  • Knust af sorg, konkurs,
  • Ikke fungerer, Out of Order
 2. 2
  Brudthed til en sociopat ikke holder den samme betydning det gør for alle andre. Når en sociopat oplever brokenness, er de ikke oplever en følelse, der vil lære dem at være mere venlig og kærlig.
 3. 3
  Gør dem opleve den viden, den vej, de troede ville bringe dem til sejr, vil aldrig få dem der, men har i virkeligheden købt dem at besejre. Når de oplever brokenness, er de ikke ændret sig fra at være sociopater til udviklingen følelser eller empati, er de ualmindeligt at indse, at de aldrig kan vinde, hvor du er bekymret.
 4. 4
  Gør sociopat indse og erkende, at de aldrig kan vinde, og de ​​vil ændre kurs fra at forfølge dig og forfølge nogle andre offer. Hvis du ønsker en sociopat ud af dit liv fuldstændigt, skal de blive brudt. De skal opleve den viden, som noget de nogensinde kan gøre, vil føre dem til at vinde, når du er bekymret. Så hvordan gør en sociopat få brudt? Det er den million dollar spørgsmålet.
 5. 5
  Må ikke tale eller reagere, når de chikanerer dig, og efterlader når de kommer i nærheden af dig kan lede dem til at se, at de vil aldrig vinde, hvor du er bekymret. At komme ud af deres liv helt, når de har absolut ingen anelse om du planlægger at forlade er en anden måde, de kan indse, at de ikke kan vinde.
 6. 6
  Dokumentere deres chikane af dig uden deres viden (såsom med skjult stemme og videooptagere), og derefter deler den dokumentation med deres chef, forældre, ægtefælle eller myndighederne kan også hjælpe. Bare vær forsigtig, der er ingen garantier for succes med nogen af ​​disse metoder, og du kan gøre tingene værre.
 7. 7
  Tal med nogen. Tal med en terapeut eller til en person, du elsker, men lad ikke din elskede deal med dette - eller for at blive involveret med sociopat medmindre den pågældende person er meget sikker og stærk.

Tips

 • Tal med en terapeut eller en psykolog, en person, der ved, hvad de skal gøre. Tag det skridt for skridt.

Advarsler

 • Unddragelse er den bedste måde at håndtere en sociopat.
 • Optagelse nogen uden deres viden er en forbrydelse i nogle stater. Klasse 1 felony i Illinois, Massachusetts, Washington State og Oregon.