Wkadk

Hvordan til at klare uden venner

Venner er mennesker, der støtter dit liv fra begyndelsen og til slutningen, ikke-judgmentally og med dine bedste interesser på hjerte. De er sparringspartnere, guider og skuldre til at læne sig op ad. Der er tidspunkter, hvor af den ene eller anden grund, vi mangler venner. For nogle mennesker er dette et valg, og ikke et problem på alle, mange mennesker, dog kæmper med denne situation.

Måske du har bevæget sig væk fra de eksisterende venner eller måske er der overgange i din sædvanlige gruppe af venner, der har forladt dig på den ydre. Sommetider vores livsstil taber os venner, som når vi gifter, har børn eller fokusere intenst på karriere. Uanset årsagen, kan leve uden venner efterlade mennesker, der tørster kammeratskab ked af det, træt og helt alene. At lære at leve gennem en periode af livet uden venner kræver tillid til jer selv, en vilje til at holde nå ud og en vished om, at det er en fase i dit liv, og at en dag snart, vil de venner, du ønsker afdragsfri din hoveddør igen.

Steps

Hvordan til at klare uden venner. Se den manglende venskaber som en midlertidig situation.
Hvordan til at klare uden venner. Se den manglende venskaber som en midlertidig situation.
 1. 1
  Se den manglende venskaber som en midlertidig situation. Når venskaber er tabt, uanset af hvilken grund, kan sorg og ondt være meget dyb. Disse følelser kan forhindre dig i at se, at der vil være nye venner i fremtiden, dem der kan påberåbes og betroede igen. For nu, være blid på dig selv og acceptere, at dette er noget, der vil passere.
 2. 2
  Nyd din egen virksomhed. At være ensom er ikke alle dårlige. Dette er en tid, hvor du har plads til at reflektere, at omdefinere dine mål og livets formål, alle på dine egne betingelser. Det er også en tid, hvor du kan opdage, at det er muligt at nyde din egen virksomhed uden at blive kede, ulykkelig eller tabt. Finde solo hobbyer, sport og interesser kan være til nogen hjælp, herunder at prøve nye ting, du aldrig har gjort før. Der er masser af muligheder, herunder læsning, maleri eller anden kunst, puslespil eller krydsord (på papir eller online), udendørs aktiviteter som fiskeri, havearbejde eller gå, individuelle sportsgrene som svømning eller kører. Måske er der en begivenhed eller vise du gerne vil arbejde hen imod, såsom indtastning af en triathlon eller maraton, eller indtaste dit værk i en kunst og håndværk show. Du kan mens du er væk mange timer med fokus på forberedelse til en sådan begivenhed.
  • Gå med dit indre selv. For hvert skridt, minde dig selv hvor frit det føles at være alene, og hvad slags tanker, du kan lide at have som du vandre videre.
  • Overvej at holde et tidsskrift. Dette kan være en god måde at udtrykke indre følelser, der skal gøres mere konkret. Det kan også markere passage af hvordan du vokser og ændrer gennem din overgangsperiode uden venner. Når du læser tilbage over det meget senere, vil du blive taknemmelig for at se, hvor meget du har modnet og opdage, hvad du har siden lært.
 3. 3
  Find en følgesvend dyr. Kæledyr er ofte den bedste ikke-menneskelige ven en person nogensinde kan finde. De har aldrig klage, sladder bag din ryg, eller forsøge at "en op" dig. De giver komfort og de kræver, at du er ansvarlig for dem med fodring, pleje, holde deres kvarterer ren og motion osv. Især hunde og katte giver mange ejere med megen tilfredsstillelse og kammeratskab.
 4. 4
  Kig efter nogle (midlertidige) sølv foringer. Der er nogle fordele ved at en friendless livsstil. For eksempel vil ingen kalde midt om natten for at videregive deres problemer, og ingen vil være tilgængelige at spørge dig om et lån till payday eller godtgørelse dag. Desuden vil du ikke blive placeret i moralske dilemmaer, når en ven spørger du gør ting, som du føler dig utryg om, eller at du føler overtræder dine principper. Selvfølgelig kan du tage disse "positive" for langt, til det punkt at argumentere, at venskab er ikke det værd. Venskab er det værd, altid, og alle disse "positive" er faktisk en afspejling af dit behov for at blive mere selvsikker og at fastlægge klarere grænser i dine fremtidige venskaber. Tag dig tid nu til at lære selvsikkerhed for din egen skyld, og for at skabe stærkere fremtidige venskaber.
  • Mens du kan se det som en fordel, at du ikke behøver at byrden nogen med din smerte eller lidelse, og at ingen har at belaste dig med deres problemer, det er ikke reel frihed. Denne mangel på tilslutning og deling af de prøvelser, samt glæderne hurtigt slidt tynd, når du har genvundet fra din oprindelige sorg eller smerte ved tab af venner. Følelse op-og nedture i venskab er en normal del af det at være menneske, at være tilsluttet. Må ikke svælge alt for langt i at tro, at du bevogtning dig selv mod fremtidige såret ved at holde sig væk fra at få nye venner. Bekymre dig om dine egne problemer kun bliver snart en byrde, der er svært at bære og vrider dit perspektiv af verden, hvilket ofte gør dine egne problemer synes meget større end de faktisk er.
 5. 5
  Hvis dine venner plejede at være der for dig hele tiden, og gøre ting, du havde brug for hjælp med, pludselig ikke at have dem rundt vil gøre dit liv sværere og langsommere. Hvis dette er tilfældet, planlægge din dag, så du får alle de nødvendige ting gjort inden for en passende tid. Uden en ven til at pitche i, når du sidder bag eller følelse ned, uanset om det er en kammerat i undersøgelser hjælpe med en sidste-øjebliks essay eller en dygtig person, der hjælper til at hjælpe med at flytte et klaver, tage mange opgaver længere tid at gøre alene, og manglen på venner til at opfordre til hjælp kan gøre disse opgaver tage længere tid.
  • Tænk om folk du kan ringe på at hjælpe, selvom de ikke er venner. Naboer (og deres børn), betalt handipeople, lokale familiemedlemmer osv. kan alle blive opfordret til at hjælpe i en snæver vending.
  • Lær at dække din egen tilbage. Uden venner, kan du ikke regne med at have øjeblikkelig hjælp. Når du falder, vil ingen være der til at hjælpe dig op, så passe på ikke at falde. Put foranstaltninger på plads, som du kan bruge, bør tingene går galt, og du er helt alene. Har nødopkaldsnumre indtastet i telefonens hukommelse (r) som din sidste udvej for at få hjælp.
 6. 6
  Fortsæt med at give folk "tidspunktet på dagen" osv. Hvis du bevidst har valgt at leve uden venner som et resultat af at blive besluttet på ikke at komme til skade igen, du stadig har et minimum moralsk ansvar for at behandle mennesker ordentligt. Bevidst såre folk til at distancere dem er ikke en mulighed. I stedet forbliver høflig og venlig med alle dem du støder på. I mellemtiden seriøst at overveje at få rådgivning til at overvinde enhver frygt eller ondt, at få dig til at lange ud efter eller undgå andre mennesker.
 7. 7
  Vær opmærksom på dressing og grooming. Der vil være færre troværdige mennesker til at trykke dig på skulderen til at fortælle dig din "flue er åben", er din sko ubunden eller du har brug for at rede dit hår, når du leve uden venner. Fremmede er mindre tilbøjelige til at påpege, at du går rundt med din nederdel ende gemt i dit undertøj, eller at bagsiden af ​​dit hår er afskalning nok skæl til at udfordre en snestorm. Gør brug af hår stylister, mode butik assistenter, makeup counter assistenter og omsorgsfulde familiemedlemmer til at holde dig på udkig skib-form. Hvis du virkelig at give slip på dig selv, se din læge, som du kan blive ramt af angst, depression eller en anden bekymring.
 8. 8
  Tilbring tid omkring mennesker at gøre ting, du nyder. Hvis du har taget op en sport eller hobby, gå til klubbens arrangementer, sportslige Meet-ups, konkurrencer og lignende. Engage med folk disse begivenheder til at foretage tilslutninger. Tag det langsomt, hvis du er tøvende, men tillader dig selv at forbinde og potentielt klikker med folk der kan lide de samme ting, som du gør.
 9. 9
  Gå online og se efter ligesindede. Selv hvis du ikke kan finde venner i det virkelige liv i enhver travlt, kan du finde mange mennesker online, der deler dine tanker, ideer og drømme om mange ting, og du kan udvikle meget tætte og tilfredsstillende venskaber i komfort i cyberspace. Fordelen ved denne tilgang er, at det giver dig mulighed for at tage tingene i dit eget tempo og til at trække, når du har brug for at gøre det. Online venskaber er ikke så intimt som dem i det virkelige liv, og vil normalt ikke løse fuldstændigt, men er ikke desto mindre en god måde at føle sig forbundet og fordrive tiden.
  • Prøv at gøre venner online via chatrum,, message boards, eller noget andet online, der giver mulighed for social interaktion.
 10. 10
  Sidst men ikke mindst, føler frygten for at nå ud, men gør det alligevel. Nogen vil gengælde til dine ønsker for venskab, men det vil ikke ske, medmindre du gør en indsats. Vær forberedt på nogle mennesker til at afvise dine fremskridt for venskab, men være forberedt på andre til at klikke og holde involveret. Det kan tage tid, vil det tage modet, og det vil altid kræve tro, men du vil få nye venskaber. Og et eller andet sted langs den måde, kan du møde en eller to personer, som skal opholde venner for livet.

Tips

 • Når du ser TV eller film alene, griner så højt som du vil. Lev i nuet, skal du ikke blive fristet til at tænke over, hvordan ingen andre er der.
 • Samfundet i dag lægger stor vægt på at være "sociale", og mange arbejdsgivere nu betragter det som vigtigere end at have en god uddannelse. Må ikke falde for dette, men får så meget uddannelse som du kan, uanset hvor og hvordan du kan, og ikke stoppe på udkig efter beskæftigelse, hvor dine evner, ikke din evne til at feste, vil blive værdsat. Eller starte din egen virksomhed.
 • Hvis du er studerende eller en arbejdstager, vil du sandsynligvis finde dig selv på et hold, enten i science lab, en historie, projekt i sport eller arbejder på projekter eller arbejdsopgaver. At være høflig og respektfuld med dit team medlemmer vil hjælpe dig med at håndtere den eller de personer, du arbejder med, også selvom du ikke er venner. Mest af alt, uanset omstændighederne, når opfordret til at være en del af et team, gøre din del, da det er fair ting at gøre. Ikke at være en holdspiller er grund til afskedigelse af den aktivitet eller job i mange tilfælde.
 • Hvis du vælger at leve uden venner som en måde livsstil, skal du sørge for du forstår årsagerne sådant valg. Hvis det blot er en reaktion på en skuffende afvisning, kan du finde dig selv på et senere tidspunkt ønsker at ændre sig og blive mere socialt senere. Mens dette i sig selv er acceptabelt, kan du finde, at denne livsstil har forårsaget dig til at forbrænde broer der gør det sværere i fremtiden for dig at finde og vedligeholde venskaber. På den anden side, hvis du bare har besluttet ville meget hellere være en eneboer, være fuldt bevidst, at i dag er det en meget usædvanlig måde at leve for et menneske. Du kan finde dig selv ensom og gøre forkerte antagelser om andre mennesker og verden omkring dig. Venner (og andre personer) tjener som vores virkelighed checks, især når vi har været vidne til i verden for meget gennem vores egen linse.
 • Hold tilstrækkelige ressourcer, opsparing, og forsyninger. Du har færre mennesker til at stole på uden venner og opfordrede familien hele tiden kan bære tynd, især når det er noget, de egentlig ikke "få" på grund af generationsskifte forskelle.
 • Når der er mangel på venskab på grund af nogle tilfælde kan det ses på det tidspunkt som du aldrig vil se dagens lys igen. Trøstende dig selv på dette tidspunkt kan omfatte at lave undskyldninger for, hvorfor din bedre stillet uden dem, og hvor meget bedre du er end dem. Holde standarder venskab er aldrig løsningen. Hvis nogen sagde noget sårende, og du har kommandere på en hensynsløs måde, tillad dig selv at køle ned. Derefter reflektere over samtalen ikke skåne dig selv i dommen, vil du passere over talte ord.

Advarsler

 • De fleste kulturer og filosofier betragter mennesket som socialt tilsluttet. Der er folk, der arbejder i isolation, og de ofte lider ensomhed og endda depression. Disse symptomer, især depression, kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.
 • Pas, at nogle af dem i den regulære gruppe af mennesker mener det er forkert at være alene. De vil gøre alt for at forstyrre den ved at gøre opmærksom på din være alene og håner det. Være medfølende over dem og ikke gøre gengæld. Du skifter, så giv dig selv tid og rum uden at bekymre sig om deres tidsplan for at "gøre det rigtige."
 • Er du uden venner, fordi du er en maverick, en person, der har til at have alt gjort på din måde, eller ingen måde overhovedet? Hvis du skræmmer folk væk, fordi du er Bossy, anmassende, krævende eller besværlig, er det tid til at revidere din personlighed strategi, fordi klart, det er ikke forholdet-sund.