Wkadk

Sådan passere som en mandlig (for FTMS)

Denne artikel er for Female-to-Male Transseksuelle (FTM), enkeltpersoner, der identificerer sig som mandlige, men var født fysisk hun. Forhåbentlig nogle af disse tips vil hjælpe dig med at "blande sig" og blive set af samfundet som din korrekte køn. Det vigtigste mål for "passerer" er for dig at føle sig mere trygge med dig selv (enten i privat eller offentlig), men husk, at ikke alle er accepterende over for transseksuelle, og du skal være forsigtig med at bruge disse metoder til at "komme ud" til venner og familie.

Steps

Sådan passere som en mandlig (for FTMS). Simulering ansigtsbehåring.
Sådan passere som en mandlig (for FTMS). Simulering ansigtsbehåring.
 1. 1
  Få fyr tøj. Start med at gå ud og få dig køn passende tøj, hvis du ikke allerede bære dem. Pige bukser er designet til at accent hunner naturlige kurver (hofter, butts og lår), der let giver dig væk. Guy bukser er skåret lige og bør dække de fleste af at op, herunder at give dig en fladere røv.
 2. 2
  Binding. Binding er en måde at flade dit bryst for at give det et mere maskulint udseende. Dem med små kister (A s og små B s) kan være i stand til at slippe af sted med kun en løsere skjorte. Dem med større kister bliver nødt til at gøre mere, så som slid strammere sports bh'er og løsere skjorter. Du kan også prøve bindende.
  • Efter puberteten, ikke længere hanner har flad kister, men i stedet udviklede Pecs. Pointen med binding er ikke at gøre dit bryst helt flad, men snarere for at simulere Pecs. Det betyder, at når du sætter dit ringbind på, behøver du ikke bare ønsker at skubbe brystvæv ned for at gøre det ligge fladt mod din brystkasse, i stedet du rent faktisk ønsker at forlade det, hvor det naturligt sidder og tromle det der. Den nederste halvdel af dine bryster er om, hvor kurven for dine PEC muskler er, og er så lav som mandlige kister burde bulged. Hvis du lader dine bryster falder langt under dette punkt, vil dit bryst ser akavet og kan give dig væk. (Dette er sværere at opnå med et større bryst)
  • ALDRIG bruge tape til at binde brystet ned.
  • Ace Bandager bruges ofte til dette (især på tv), men disse bandager blev designet til at komprimere strammere når løsnet, dvs snøre hver gang du tager et åndedrag. Dette kan føre til åndedrætsbesvær eller kvælning, men ikke altid, og ikke umiddelbart anbefales.
  • Spandex shorts og skjorter kan gøres til bindemidler. Prøv at kigge på youtube for tips.
  • Bindemidler er tanktops lavet af specielle materialer, som presser brystvæv ned uden at blive farligt for dig. De kan findes på internettet (se op FTM bindemidler).
 3. 3
  Haircut. Dette er helt sikkert vil være nødvendig. Mens nogle fyre kan støtte super langt hår, bør du nok ikke prøve det, da det vil gøre dit ansigt mere feminin (som du ikke ønsker). På den anden side, bare fordi du forsøger at se mere maskulin betyder ikke, du behøver at hugge dit hår alle off. Gå efter hvad haircut du ønsker, så længe det er en fyr stil.
  • Selvom det kan være fristende at få fat i en saks og gøre det selv samme, er det næsten helt sikkert ikke din bedste mulighed. Selv hvis du tilfældigvis til at blive oplevet i at skære hår, er det meget svært at klippe og forme dit eget hår. Korte frisurer er især vanskeligt at opnå hjemme, fordi formen er meget vigtig, og hvis du laver en fejl, vil det være meget indlysende. Få en professionel til at skære det, eller i det mindste en erfaren ven, for at sikre, at du får det resultat, du ønsker.
  • Det kan være tilrådeligt at tale med dine forældre om dette først, hvis du er under 18 år eller stadig lever med dem.
 4. 4
  Pakning. Pakning refererer til at bære noget (uanset om en sok, blød dildo eller hårde dildo), der giver en mandlig bule.
  • Du kan også overveje at få et STP eller et STP packer. STP (står til at tisse) er enheder, der hjælper dig tisse mens du står op, en oplagt frynsegode. Du kan også finde STP pakkerier, der fungerer som bløde pakker og STP'er og dermed er de bedste "falske peniser" derude (de bør ikke bruges til sex!).
  • Bløde pakker normalt kommer i et par størrelser, 3,5 "og 5,5" er den mest almindelige. Den gennemsnitlige størrelse af en slap penis er et sted mellem 3,5-4,5 ", og de fleste mennesker føler sig helt trygge med 3,5"-modellen. Det er helt op til dig, som du foretrækker. Bare husk, at de ikke vil acceptere det tilbage efter du har åbnet det.
 5. 5
  Dyb stemme. Den eneste måde at få et reelt dyb stemme er at starte på testosteron ("T"), men hvis du ønsker at begynde at lyde som en fyr inden da, skal du prøve at arbejde på at sænke din stemme. Start langsomt, forsøger at sænke du stemme bare en lille smule hver uge eller deromkring.
  • Syng sammen med radioen ved at forsøge at synge guy dele eller det lavere version af den kvindelige dele.
  • Praksis dagligt i en time eller deromkring. Husk, din stemmebånd er muskler og skal udøves, og kan få træt og anspændt.
  • Øvelse: sige "bing-bong king-kong ding-dong" i en lav stemme, strække ud "ng". Gentag, samtidig med at hvert ord lidt lavere end den sidste. Gør dette et par gange.
   • Efter en uge eller to, er når dine stemmebånd stærkere i den laveste, tippe hovedet tilbage og gøre denne øvelse.
   • Dette demonstreres på youtube. Den "boom din stemme" video er meget nyttigt.
  • Forsøg ikke at bruge dette i offentligheden for et stykke tid. Dit ansigt vil se anstrengt, før du vænner dig til at sænke din stemme. Du vil sikkert også lyde som om du har en kold for et stykke også på grund af mængden af ​​koncentration du putter ind i din stemme. Og alligevel, når du har vænnet sig til at sænke din stemme én gang, vil du sandsynligvis ønsker at starte cyklussen forfra og få det endnu lavere.
 6. 6
  Få muskler. Naturligvis mænd har mere muskelmasse end kvinder. Selv de fleste af de scrawniest fyre har mere naturligt muskler end piger, hvilket er grunden til at arbejde ud og løfte vægte for at opbygge muskelmasse vil gøre underværker for at gøre dig mere ligner en dreng.
  • Husk, at kvindelige organer ikke få muskler så let som mandlige kroppe, og de får det på en lidt anden måde.
  • Fyre har større skuldre og mærkbart mere muskuløse arme, så du måske ønsker at fokusere der. Guys har også mere udviklede torsoer (og lidt / ingen hip fedt), som giver dem deres straight udseende, så laver nogle intense ab arbejde (og tabe hip vægt) vil hjælpe der. Men heller ikke glemme dit bryst, ryg og ben-du ikke ønsker at få alt for meget muskel ujævnt.
  • Arbejde ud og spise godt vil også hjælpe dig med at tabe. Dropper en lille smule vægt (sikkert), vil flade ud din figur. Forhåbentlig vil du tabe omkring dine hofter, røv og bryst, hvilket gør du synes mere lige end femininely krumme.
   • Små børn har en tendens til at have rundere kinder. Når drengene ramte puberteten, meget af den baby fedt blade og musklerne bliver udviklet, hvilket giver dem firkantede ansigter, mens pigerne bevarer de fleste af denne baby fedt efter puberteten. Vægttabet kan bidrage til at flytte nogle af, at fedt så godt, som vil give dit ansigt et mindre piget look.
 7. 7
  Præsentation. Bare fordi du er klædt som en fyr og ligne en fyr, betyder ikke, folk vil se på dig og se en fyr. For dette skal du rette visse manerer. Dette hjælper en masse, hvis du har en ven hjælpe dig ud (især en, der er en mand).
  • Øv walking. Piger tendens til at gå næsten i en lige linje, som giver deres hofter mere af en svaje. Guys tendens til at gå lidt på hver side af den usynlige linje, hvilket giver dem mere af en stiver / lige gåtur og accenter deres hofter mindre. En masse fyre også lægge deres hænder eller andet sted (i deres lommer, holder noget, osv.).
  • Siddende. Piger har en tendens til at krydse benene og fold, mens du sidder, så de fylder så lidt plads som muligt. Guys spredt ud og tage plads. Lad dine ben åbne og læne sig tilbage mere. Hvis du krydse dine ben, sætte din ankel på dit knæ, hvilket gør en kasse form.
  • Stående. Fyre ikke plejer at lægge deres hænder på deres hofter, medmindre de tænker. De har også krydser deres arme højere end deres kister. Sætte dine hænder i dine lommer er altid godt. Nogle piger, når så stå, holde deres hofte ud og vinkle deres fods, mens (lige) fyre en tendens til at stå lige, og uden deres hofter ud til den ene side.
  • Holding en samtale. Piger er langt mere snakkesalig og interaktiv under samtaler end fyre. De fleste fyre ikke nikke så meget i løbet af samtalen, eller lave lyde som "uh-huh" eller "oh dear" eller hvad. En masse fyre vil pik deres hoved til den ene side at vise, at de lytter. De har også tendens til at tale lidt mere monotone, med mindre inflictions i deres stemmer end hunnerne.
  • Prøv at hænge ud i et befolket sted og se fyre i alle aldre og "typer" og se, hvordan de interagerer. Få en fornemmelse for de ting, de har tendens til at gøre og ikke gøre, og prøve at efterligne dem. Du kan opleve, at du allerede gør en masse af disse ting, men du sandsynligvis stadig have en række typisk kvindelige egenskaber, du ønsker at un-lære.
 8. 8
  Barbering. Peach hår er udgydt af unge drenge, når de rammer puberteten, men ikke af piger. Bare barbere det af. Det er bedst at gøre dette efter et brusebad, når din hud stadig er varm. Skumme op din jawline og omkring to inches under din kæbe og barbere nedad. Stop barbering andre steder som dine ben og armhuler. Mens nogle biologiske køber kan trække dette fra, har du sandsynligvis ikke bør prøve.
  • Dit ansigt vil formentlig føler slags gummiagtig og sjov fornemmelse i første omgang. Det er helt normalt og vil gå væk efter et stykke tid.
  • Fordi fersken fuzz ikke vil vokse i denne hurtigt, det er bedst ikke at barbere hver dag. Hver 3. dag eller så burde være fint.
 9. 9
  Simulering ansigtsbehåring. Finde nogle mascara, der er den samme farve som dit hår og anvende det til fersken fuzz på din hage, overlæbe eller jawline (hvor nogensinde du ønsker det), med henblik på at simulere en bjørn, overskæg, bakkenbarter, 05:00 skygge, eller hvad. Ligesom mascara gør det for din vipper, det gør fersken fuzz tykkere og mørkere, og efter det tørrer, det næsten føles ægte.
  • Vær forsigtig med klumper!
  • Det virker bedst, når du har barberet fersken fuzz en masse gange, og det er begyndt at vokse tilbage tykkere og flere steder.
  • Kan bidrage til at anvende fundament først og derefter bruge foundation til at løse eventuelle fejl, du laver med mascara.
  • En veninde er meget nyttigt for disse øjeblikke, især den første gang.
  • Det er nok bedst at have nogen at se dette over for dig først som alt for meget kunne se dårligt på dit ansigt, eller endda falske.
  • Bakkenbarter kan gøre meget for at gøre dig se ældre og derfor mere maskulin, bare fordi de er naturligt forekommende i de fleste ældre mandlige haircuts.
 10. 10
  Øjenbryn. Piger har en tendens til at have tyndere øjenbryn med mere af en kurve for dem, og de tager sig godt af dem. Fyre, på den anden side, normalt ikke gør noget for at deres øjenbryn. Deres øjenbryn tendens til at være mere busket og mere potens. Stop rører dine øjenbryn og lad håret vokse tilbage i, og hvis du har brug for, bruge lidt eyeliner til oksekød dem op.
  • Igen, at have en veninde hjælpe dig med dette gør det meget lettere.
 11. 11
  Forøg din højde. Den gennemsnitlige europæiske mandlige er omkring 5'9 "-5'10", mens den gennemsnitlige europæiske kvinde er 5'4 ". Dette betyder, som en kvindelig, er du sandsynligvis meget kortere end de fleste fyre og sandsynligvis ikke kan lide det. Den Grunden til dette har flere faktorer, men den vigtigste er, at østrogen er, hvad hætter knogler og fortæller dem at stoppe voksende. Da hunnerne producere en større mængde af østrogen, de stopper vokser hurtigere.
  • Udvikle en bedre kropsholdning. En masse af højden er faktisk tabt fra alle Slouching vi gør. Prøv at lære en bedre kropsholdning, gør moderate rygøvelser at styrke disse muskler, og strække din ryg dagligt. Alle disse metoder kan give dig.5 "-2" i højden.
  • Nogle mennesker hævder, at med en passende kost og visse strækninger designet til at strække din rygmarv og styrke din ryg og centrale muskler faktisk kan forlænge din rygmarv og give dig mere højde.
  • Hængende i flere minutter (ligesom 5-10) hver dag er rapporteret at strække din rygmarv ved hjælp af tyngdekraften til at trække ned på ryggen. Medmindre din rygmuskler vinde styrke i løbet af denne periode, vil tyngdekraften vinde ud, når dit stop hængende hver dag, og alle disse inches forsvinder. Gøre disse øvelser et par gange om ugen kan bidrage til at øge højden ved hængning og holde højden på ved at udvikle din ryg og centrale muskler:
   • Hængende Bicycling: holde på hagen bar, greb omkring skulder bredde fra hinanden og rotere dine ben i store cirkler, som om ridning en cykel. Forsøge at bringe dine knæ op til brystet. Udfør i 1 minut, hvile og gentag.
   • Hængende Twists: holde på hagen bar, hænder tæt sammen, bruge dine ben til at dreje fra side til side og vride din kuffert. Gør dette langsomt og kontrolleret i omkring et minut, hvile og gentag.
   • Hængende Splits: hold bar skulder bredde fra hinanden, skubbe dine ben så langt fra hinanden som muligt til siderne én gang og front / tilbage en gang.
   • Chin-ups: chin-ups styrke overkroppen (arme, nakke, skuldre og øvre ryg) og kan også udløse frigivelse af væksthormoner. Udfør 10-12, hvile og gentag 3 gange, hvis det er muligt.
   • Hængende Knee Hæver: hænge fra en bar og hæve dine knæ til brystet, krølle dit bækken og forsøge ikke at bue ryggen som din hæve dine knæ og ben så højt som muligt. Start disse meget langsomt og forsigtigt. Disse forårsage mikro-brud i knoglerne og styrker mavemuskler og nedre ryg. Udfør 10-12 og gentag hvis det er muligt.
  • Sole skær kan give dig højde ud i offentligheden. Der er skær og sko specielt designet til dette formål. Hvis du ikke rigtig har penge, kan du også pakke papir i dine sko.
  • Må ikke falde for internet-svindel for at øge din højde. Disse piller kan få alvorlige konsekvenser for din lever og sandsynligvis ikke virker. Hvis du er yderst utilfredse med din højde, så tal med din læge. De kan vide af sikre og effektive måder at bruge væksthormoner eller kirurgi, men det er virkelig en sidste udvej.
  • Testosteron kan ikke garantere nogen vækst. Hvis du stadig går gennem puberteten (tidlige teenageår), kan dine knogler ikke helt rundet og T kunne udløse endnu en vækstspurt. Hvis du er en ældre teenager eller i din begyndelsen af ​​tyverne, er der en mulighed for en vis vækst, men det ville ikke være en masse og sandsynligvis usandsynligt. Hvis du er ældre end 25, er det yderst usandsynligt, at T vil medføre nogen højde stigning.
   • Det er ikke meget usikker, hvis T har nogen involvering med vækst for FTM er. En masse mennesker ikke mærke væksten stiger, og en masse mennesker forbinder eventuel øget højde med øget selvtillid (dvs. kropsholdning bliver bedre).
 12. 12
  Sex og dildoer. Dette betyder ikke rigtig har noget at gøre med forbifarten, men går sammen med hele temaet. Der findes mange forskellige former for realistiske søger dildoer, som kan bæres med en strap on, som du kan bruge under sex for at gøre dig mere maskulin og komfortabel med dig selv (og evt køn).
  • Hvis du allerede har en partner, tale med dem om dette først. Hvis du ikke gør, så er det virkelig din beslutning om at få det eller ej, men du vil helt sikkert ønsker at tale med din partner, når du har en, om deres komfort med at bruge det.
  • Du har sikkert også overveje dimensionering. Bare fordi alle fyre ønsker større pikke, betyder ikke, du skal gå ud og købe dig en stor en. Gå efter noget temmelig gennemsnit (ca. 6 "), og starte derfra. Medmindre du virkelig vil have noget større.
 13. 13
  Gør forskning. Lær mere om at være transseksuelle. Der er ingen cold cut beslutning om, hvem du er, eller hvor langt du skal gå med overgangen, bare fordi du ikke føler at du passer perfekt ind at være en pige, betyder ikke, du behøver at gå hele vejen med alle de hormoner og operationer. Nogle mennesker stopper med "cross dressing" eller blot passerer som det modsatte køn, andre ikke føler sig trygge, før de starter hormonbehandling og begynder at føle og se flere mandlige, og så andre gå hele vejen og få operationer.
  • Find ud af så meget som du kan om dine muligheder, før de beslutter, hvad du vil gøre.
  • Tal med en terapeut. De kan hjælpe dig med at sortere dine følelser, giver dig en diagnose, og starte dig på din vej mod det næste trin. Du bliver nødt til at tale med en psykolog, før du starter T eller få operation alligevel.
  • Kig ind i din stats eller lands love om lovligt at ændre dit navn eller køn, hvis det er noget, du ønsker.
   • En af de strengeste love om ligestilling skiftende er New York state, hvilket kræver en terapeut for at bekræfte dit køn, en endokrinolog for at bekræfte, at du er på testosteron, en kirurg for at bekræfte, at du havde top kirurgi (fjernelse af brystvæv) og en kirurg at bekræfte, at du havde en hysterektomi (fjernelse af livmoder og æggestokke).

Tips

 • Vær selvsikker. Hvis du ikke tror dig selv, vil ingen andre tror på dig.
 • Altid tjekke dig ud i morgen efter at få alle passer op med din bindemiddel og pakker. Kontroller, at du har "korrigeret" brystet korrekt, og at det ser godt ud, og kontroller, at du har pakket korrekt (dvs., det er i det rigtige sted og er ikke gigantisk leder). * Hvis du har svært ved at få en packer at se til højre, så prøv at gå on-line og kigge på billeder af fyre. Dette vil give dig en fornemmelse for, hvor stor bule bør være naturligt, og hvad du bør stræbe efter.
 • Badeværelser-fyre har en tendens til at komme ind og komme ud hurtigt, med meget lidt sladre eller interesse, der fungerer godt for FTM er. Det er bedst, at du mestrer at bruge en STP først, så du kan stå i en bås eller på urinal, men ikke nødvendigt. Du kan bruge STP er på urinal, fordi fyrene ikke kommer til at se over på nogen andre (de ikke ønsker at blive set som bøsse eller få slå op for at være upassende) så det er meget usandsynligt, at nogen vil bemærke. Og hvis de gør, de vil bestemt ikke kommentere.
 • Husk, at du er nødt til at eksistere i det offentlige (dvs. skole, arbejde og andre aktiviteter), så vær forsigtig med, hvor hurtigt du gør tingene, og tænke grundigt før du gør noget, du kan ikke fortryde. Igen, være dig og være behageligt, men noget, du er tryg ved at gøre i private kan være meget ubehageligt i offentligheden. Især hvis du bor i et område, hvor de ikke er støttet homofile, lesbiske, eller transseksuelle mennesker.
 • Underworks anbefaler at øge ind i nogle af de længere bindemidler, at det sælger. Mens dette er den nemmeste måde at sætte dem på, ved at tvinge bindemidlet op over din røv og hofter, det strækker sig top-som er temmelig kontraproduktivt! Det kan være bedre at lære at sætte det på som en normal skjorte.
 • Dine venner og familie vil være virkelig vigtigt hele alle din overgang (og livet i almindelighed), så det er vigtigt at medtage dem i denne, ikke fuldstændigt smide dette på dem og forventer dem til at være cool med det. Selvom ja det er meget vigtigt for dig at føle sig godt og at føle sig fri til at udtrykke dig, har du sikkert vidst dette om dig selv i lang tid, men de har måske ikke. Selv hvis de har været klar, er det stadig en kæmpe forandring. Lad dem med at tilpasse med dig.
  • Tal med dem om at få dit hår klippe (og erkende, at et kompromis kan være i orden først).
  • Spankulerer rundt i huset med en falsk skæg før du taler med din familie og lade dem vænne sig til tanken er nok ikke den bedste ting at gøre.
  • Lær dem om, hvad det betyder at være trans *, så de kan forstå dig bedre, selv tage dem til et møde eller få dem komme til en terapi-session med dig (hvis du vælger at fortsætte ind i hormoner eller kirurgi, skal du nødt til at tale til psykolog alligevel).
 • Ændre dine pronominer og har venner kalder dig ved dit valgte mandlige navn. Ved at have andre mennesker at se dig som en mandlig vil ikke kun gøre du føler dig bedre, men det vil også øge dit udseende, som han.
 • Low-rise stylet trusser er virkelig gode til pakning, fordi de er strammere og har en "pose" indbygget til dine ting. En sok eller blød pakke ophold virkelig godt derinde.
 • Bindemidler skal altid vaskes i koldt vand og derefter hængt tørt, ellers vil du ødelægge stive karakter af dem. På grund af dette, kan det være svært at vaske dem hver dag (som er sandsynligvis bedst). Du kan sandsynligvis slippe af sted med at bære dem to til tre dage i træk (forudsat at det ikke var en varm dag, eller du ikke var øve dig selv). Du kan også bare suge dem i rigtig koldt vand og derefter lade dem lufttørre. Du har måske brug for at gøre det to gange som bindemidlet bliver ældre og mere warn.

Advarsler

 • Aldrig bære bindemidler, mens du sover, især ikke de ace bandager. Mens du sover, din vejrtrækning bliver langsommere, og du kan stoppe vejrtrækningen.
 • Vær forsigtig med badeværelser. Medmindre du har en måde at "bevise", at du er mand, kan du få dig selv ind i en masse problemer med at være der.
 • Ace Bandager kan anvendes til binding, men de er stærkt ikke anbefales.