Wkadk

Hvordan kommer man til at kende nogen

Ingen sagde få venner var let, men følg denne enkle vejledning, og før du ved af det, kan du blomstre ind i en social sommerfugl. Få at vide nogen er det første skridt, og dette vil hjælpe dig med at opnå dine mål.

Steps

Hvordan kommer man til at kende nogen. Hold samtaler aktiv ved at lytte og reagere fysisk.
Hvordan kommer man til at kende nogen. Hold samtaler aktiv ved at lytte og reagere fysisk.
 1. 1
  Hold samtaler aktiv ved at lytte og reagere fysisk. Nikke dit hoved. Display passende ansigtsudtryk. Smile. Kig din nye ven lige smack i øjet.
 2. 2
  Stil spørgsmål, der kræver mere end en en-word svar. Du ønsker ikke at sætte den anden person i stand til at være i stand til at sige ja eller nej. I stedet for at sige "du går væk i weekenden?" spørge "hvor skal du hen i weekenden?" Nu vil personen sandsynligvis svare med en placering, for eksempel stranden. Nu har du noget andet at snakke om (stranden).
 3. 3
  Glem ikke at reagere verbalt også. Vis en interesse i, hvad den anden person siger. Hvis din nye ven er interesseret i noget, du ikke ved noget om, Shakespeare, for eksempel, spørge om det. Hvorfor blev Shakespeare så berømt? Hvad spiller gjorde den fyr skrive, igen? Hvilken århundrede gjorde han lever i? Overbevis dig selv, at du ønsker at vide, og snart vil du være at have en meget engagerende samtale.
 4. 4
  Planlæg aktiviteter, der giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen. Gør konsekvent kontakt med den anden person - enten via telefon, e-mail, eller personligt - vil lade dem vide, at du nyder deres selskab.
 5. 5
  Lær om deres interesser og meninger og være ærlige om din egen. Dette vil hjælpe den anden person kommer til at kende dig og hjælpe med at undgå en falsk venskab.
 6. 6
  Holde deres interesse, så fortæl dem de mest interessante ting om dig selv og din familie og dine sympatier og antipatier.

Tips

 • Hvis du ikke har talt med den person, før, ikke bare eksploderer med samtale og interesse en dag tilfældigt. Mens lejlighedsvis dette kan efterlade et positivt indtryk, vil en masse af den tid, folk spekulerer på, om du prøver for hårdt. Casual sidebemærkninger til en person, der fører op til samtaler er en bedre måde at gå.
 • Tilbyde at dele noget rart, ligesom cookies. Eller du kan tilbyde dem en blyant i klassen, hvis de ikke har en.
 • Folk er tiltrukket af dem, der ser ud som om de nyder livet, så se at en del, glem ikke, at vindende smil.

Advarsler

 • Aldrig nogensinde sige "Fortæl mig om dig selv" dette sætter personen på stedet og gør dem ubehageligt, medmindre de virkelig gerne vil høre sig selv snakke, men ikke tage den chance.
 • Spørg ikke ekstremt personlige spørgsmål eller afslører personlige oplysninger om dig selv, der kan gøre den anden person ubehageligt. Hvis denne person er den rette for dig, vil der være masser af tid til det senere.
 • Tag et tip, hvis du kan fortælle den person er træt af at tale med dig, for eksempel, kigger væk, stirrede ud i det fjerne, hvilket giver Curt svar osv. derefter stoppe! Bare undskylde dig selv og gå finde noget andet at lave.
 • Der er nogle mennesker, du ikke ønsker at få at vide. Hvis du opdager en bestemt person er ikke for dig, så bare lad samtalen høfligt.