Wkadk

Hvordan at være venner med nogen, der har forsøgt selvmord

Enhver, der har forsøgt selvmord behov sande venner af hans eller hendes side. Bliver man kan være svært og udfordrende indtil personen arbejder gennem uanset krisen fremdrives ham eller hende til at forsøge selvmord i første omgang. At blive en ven til en person, der er alvorligt deprimeret kan være endnu vanskeligere. Dog kan de belønninger være en varig bånd mellem jer to, og den bedste fremgangsmåde er en oprigtig én.

Steps

Hvordan at være venner med nogen, der har forsøgt selvmord. Vær ærlig overfor dig selv.
Hvordan at være venner med nogen, der har forsøgt selvmord. Vær ærlig overfor dig selv.
 1. 1
  Vær ærlig overfor dig selv. Vil du virkelig ønsker at blive venner med denne person eller er du bare nysgerrig efter, hvad fremdrives ham eller hende til selvmord? Hvis det er sidstnævnte, så de fleste sikkert vil du komme på tværs som insincere ligegyldigt hvilke andre skridt du følger.
 2. 2
  Overvej dine tanker og følelser om selvmord. Hvis du kommer fra et fordømmende sted og tror på, at selvmord gør denne person "dårlig" eller "onde" i en eller anden måde, vil det være vanskeligt, hvis ikke umuligt, at opretholde nogen form for venskab. På den anden side, hvis du er en person, der enten forvirret eller ked af anden forsøger selvmord venskabet har en chance.
 3. 3
  Se tilbage på dine tidligere forbindelser med denne person. Hvordan har du behandlet ham / hende? Hvis din kontaktperson på nogen måde var negativt, indser, at i sindet af en depressiv (gennem ingen fejl i din egen), kan enhver negativitet forstørres til at blive en kilde til intens smerte. For det meste selv, kan du opdage, at du har gjort lidt eller intet at gøre tingene enten værre eller bedre for denne person. I dette tilfælde, skal du springe det følgende trin.
 4. 4
  Undskylde oprigtigt, for enhver forseelse, du måske har gjort til denne person i fortiden. Hvis du ikke kan oprigtigt undskylder for middelværdi eller endda lidt betyde ting du har gjort, så er du nødt til at bakke væk fra mulighederne for venskab med denne person.
 5. 5
  Optrappe din afslappede hilsener. For eksempel, hvis før har du sagde "hej" til denne person i gangen mellem klasser, så spørg dem, hvilket lærer de har næste. I dette tilfælde kan du enten kondolere over en særlig vanskelig lærer eller sige "heldig du", hvis han / hun har en dejlig en. Det centrale er at åbne kommunikationslinjer.
 6. 6
  Find ud af om hans / hendes interesser. Er nogle af dem noget du er interesseret i så godt? Hvis ja, har du en særlig potent udgangspunkt for samtale.
 7. 7
  Tal om dine delte interesser i en indstilling, der giver mening at have denne samtale. Om nødvendigt bede om en bestemt tid til at tale om noget. For eksempel, hvis du ved, at der er en fælles interesse i havearbejde sige noget i retning af "Hey, jeg har en rosenbusk, og da vinteren er på vej, har du nogen ideer om, hvordan jeg kunne passe dem?"
 8. 8
  Gentag denne proces med spørgsmål om en uregelmæssig, men oprigtig basis. Gør det ikke så ofte, at du bliver en irriterende skadedyr med dine spørgsmål, men ofte nok til, at spørgsmål og svar sessioner strækker sig forbi den oprindelige samtaleemne. Om én eller to gange om ugen, bør gøre det.
 9. 9
  Inviter ham / hende til dit hus en gang efter et par måneder af dette, for at vise status for dine delte interesser. Faktisk, på dette tidspunkt, kan du føler dig tryg nok blot opfordre ham / hende til dit hus.
 10. 10
  Gentag som du normalt ville gøre med ethvert venskab, fordi ved nu, du har, hvis ikke helt et venskab, i det mindste et solidt fundament for en.

Tips

 • Sammenhæng er nøglen. Dette er sandt for alle, som du ønsker at være venner med, men for en depressiv endnu mere, fordi han / hun vil ofte have svært ved at se positive gestus for hvad de er.
 • Vær opmærksom på, når du først starter op i samtalen om dine fælles interesser, kan den depressive åbent spekulerer på, hvordan du ved, hvad han / hun kan lide. Hvis ja, trække det ud og sige, "Jeg spurgte rundt og hørte du måske kender en ting eller to om det her."
 • Sig "Hej (personens navn)", og holde øjenkontakt, fordi at blive udpeget som særligt og bruge personens navn sædvanligvis giver personen en følelse af, at du virkelig bekymrer sig om dem.
 • Døm ikke dem! Medmindre de har fortalt dig, hvorfor de forsøgte selvmord, du har ingen idé om, hvad de har gået igennem.

Advarsler

 • Uanset hvor oprigtig du er i din tilgang til en person, der har forsøgt at begå selvmord, kan du stadig blive afvist for venskab. Tag ikke dette personligt, da det er meget vanskeligt for en depressiv at acceptere hånden af ​​en potentiel ven.
 • Skub ikke emnet for selvmordsforsøg. Han / hun vil bringe det op i god tid, så vær tålmodig.
 • ikke gøre den depressive føler sig trængt eller fanget, når du først prøve at have en fuld samtale med ham / hende.
 • Ethvert forhold med en depressiv kan være hjerteskærende for en meget lang tid.
 • Lad ikke samtaler bliver medlidenhed partier eller udelukkende fokuseret på problemer. Kun professionelle skal behandle din eller hans problemer. Må ikke råd hinanden.
 • Ikke to mennesker, der begår selvmord, er de samme, så vær opmærksom på forskellige symptomer og kombinationer af symptomer. Søg professionel assistance.
 • Være diskret om hvordan du finder ud af om denne persons interesser, lest du vække hans vrede og hele planen venskab bagslag på dig.