Wkadk

Hvordan at vokse din bikini område derhjemme

Hjem voksbehandling er noget enhver kvinde bør prøve mindst én gang. Smerten er meget overskueligt, og du kan blive overrasket over, hvor nemt det er. Det er billigere og tilbyder mere privatliv end professionel voksning også.

Steps

Hvordan at vokse din bikini område derhjemme. Køb dit hjem voksning materialer.
Hvordan at vokse din bikini område derhjemme. Køb dit hjem voksning materialer.
 1. 1
  Køb dit hjem voksning materialer. Når du køber en voksbehandling kit til din følsomme område være sikker på at vælge en, der er specielt lavet til bikini eller brasiliansk voksning. Hard Wax (voks, der ikke kræver musselin strips) er tilrådeligt, da det er bedre til at opfange kursus hår. Der er masser af egnede produkter. Bortset fra voks du får brug for en bikini trimning barbermaskine med længdeindstillinger, følsom hud fugtighedscreme, popsicle pinde og baby olie. En kommerciel voksning kit bør omfatte popsicle pinde og vådservietter, der kan bruges i stedet for babyolie.
 2. 2
  Planlæg din tilgang. Hvor meget plads på bænken? Hvilken form vil du til overs? Almindelige stilarter omfatter en pæn trekant, landing strimler, kærlighed hjerte eller fuld brasiliansk. Har en klar idé om, hvordan du gerne vil have din slutresultatet skal se ud.
 3. 3
  Tag et brusebad og trim. Et brusebad vil blødgøre din hud og mindske smerten ved voksning. Dette er en god mulighed for at trimme til en waxable længde (5-8mm) ved hjælp af din barbermaskine. Moisturizing med et produkt egnet til følsomme områder vil også reducere smerter senere i processen.
 4. 4
  Forbered dig på at voks. Vælg et værelse at vokse i, der har en seng og en bin. Placer et håndklæde på sengen for at beskytte det fra rod og måske har nogle puder praktisk for dit hoved. En behagelig seng gør en kæmpe forskel.
 5. 5
  Følg instruktionerne for opvarmning af voks. Forskellige voks vil give forskellige instruktioner. Det varmere en voks er mere viskose, eller "løbende" det vil få. Meget løbende voks vil sandsynligvis brænde dig, og hård voks vil være umuligt at bruge.
 6. 6
  Test temperatur. Brug en ispind pind at duppe lidt voks på dit håndled. Hvis voks er ubehageligt varmt eller brændende varmt, lad den afkøle og gentag dette trin, indtil det er en behagelig temperatur.
 7. 7
  Kom i position. Til fjernelse af enhver hår synligt på forsiden af ​​din krop, er det bedst at ligge på din seng med fødderne fladt på gulvet (bøjet i knæene), og dine ben lidt fra hinanden. Du må gerne prop dit hoved op med en pude eller to, så du kan se hvad du laver. Hår mellem benene er lidt mere vanskeligt og kan tage nogle gymnastik at få adgang.
 8. 8
  Påfør voks. Voks skal påføres med en ispind pind i retning af hårvækst, dvs starte ved roden af ​​håret og gå i den retning, håret naturligt vokser. Det er tilrådeligt at lade en lille fane voks uden tilknytning til huden ved slutningen af ​​strip.
 9. 9
  Fjern voks. Voks fjernes i den modsatte retning til retningen af ​​ansøgningen. Dette er den mest vigtig overvejelse, når sikre en glat og smerte fri finish. Efterlad voks til 10-15 sekunder (produkter kan variere), eller indtil voks er køligere og hårdt. Hvis du ikke lader en fane svirp op voks til at oprette en. Hold huden undervist ved at sprede den med fingrene væk fra voks overdækket område. Tag fat i voks fast i din anden hånd og slæbebåd hurtigt. Det er yderst vigtigt ikke at trække voks op fra huden, snarere at trække parallelt med huden, tilbage over toppen af ​​voksbehandlet område. Straks placere frie hånd fast over voksbehandlet område for at lindre eventuelle smerter. Nogle hår vil ikke blive fanget af voks, men det er vigtigt kun at vokse hver del af din hud en gang, så tilovers hår skal fjernes på et andet tidspunkt. Gentag påføring og fjernelse af voks over det område af hår, som du gerne vil fjerne.
  • Det er et godt tidspunkt at Pluk eventuelle resterende hår, hvis du ønsker at sikre en glat overflade, da det ubehag at have netop blevet voksbehandlet noget vil overskygge ubehag af pincet.
 10. 10
  Påfør babyolie. Baby olie vil løsne eventuelle voks rester og berolige eventuelle resterende ubehag. Du ønsker måske at kombinere dette med en blid massage til at berolige din hud. Enhver rødme bør lette inden for en time eller deromkring.
 11. 11
  Skyl (valgfrit). Et brusebad herunder blid moisturization vil yderligere berolige og rense området for voks. Enhver smerte, du har oplevet, bør være over ved dette punkt, og et brusebad er afslappende.
 12. 12
  Aftermath. Tweezing tilbageværende hår vil fuldføre look. Hvis du har forladt mere end et par af hår vente et par dage og re-voks. Brug en mild exfoliator to dage efter voksning for at undgå indgroede hår.

Tips

 • Over the counter smertestillende medicin kan tages en time eller deromkring før voksning yderligere at mindske smerter.
 • Et spejl vil være nyttigt for svært at se områder.

Advarsler

 • Forbrændinger fra varm voks vil være meget smertefuldt. Følg anvisningerne fra din voksning kit og altid teste voks på dit håndled, før brug.
 • Blødning fra hårsækken, blå mærker eller hudafskrabninger kan opstå, hvis voks ikke anvendes og fjernes i rigtige retning.

Ting du behøver

 • Elektrisk bikini-line barbermaskine med længdeindstillinger
 • Moisturiser til sart hud
 • Hård voks
 • Popsicle sticks
 • Baby olie eller anden blid voks fjernelse løsning eller klude
 • Pincet