Wkadk

Hvordan at slippe af barbermaskine bump i bikini-området

Razor bump er ikke kun en uskøn biprodukt af hårfjerning, men de kan blive smittet og forårsage dig smerte og hudproblemer. Bikini-området kan være særlig problematisk, fordi huden er så følsom. Her er, hvordan man behandler de bump og komme tilbage for at udglatte, irritation-fri hud.

Steps

Hvordan at slippe af barbermaskine bump i bikini-området. Lad håret vokse ud lidt før barbering igen.
Hvordan at slippe af barbermaskine bump i bikini-området. Lad håret vokse ud lidt før barbering igen.

Behandling barberblade bump

 1. 1
  Lad håret vokse ud lidt før barbering igen. Barbering løbet barberblade bump vil kun irritere eller rive dem åbne, forlader dem sårbare over for infektioner (og sandsynligvis ikke fjerne meget hår i processen). Hvis du kan, så lad håret vokse i et par dage og se om det bryder ud af de bump på egen hånd.
 2. 2
  Modstå trangen til at ridse området. Det kan klør, men at bryde bump med dine negle kan føre til infektion og ardannelse. Prøv at holde ud så meget som du kan.
 3. 3
  Brug et produkt, der er designet til at behandle barberkniv bump. Kig efter noget, der indeholder salicylsyre, glykolsyre, troldnød, aloe, eller en kombination af disse ingredienser. Nogle af disse produkter kan komme i en rulle flaske, der er designet til at gå direkte på huden, mens andre måske kræver, at du sætte den løsning på et stykke vat, og dup det på din hud.
  • Hvis du ikke ved, hvad de skal købe, ringe til din lokale voksning salon og spørge, hvad de anbefaler til deres kunder. Du kan sikkert købe produktet der så godt, eller kigge rundt på nettet.
  • Påfør opløsningen til din hud mindst en gang om dagen, hvis ikke mere. Til formål at gøre det, når du kommer ud af bruseren, før din hud har sved eller noget andet på den.
 4. 4
  Behandle infektion med en antibakteriel creme. Hvis du har mistanke om, at du har smittet indgroede hår, så prøv med en antibakteriel creme på dem hver dag. Bacitracin, Neosporin og Polysporin er alle mulige aktuelle behandlinger.
 5. 5
  Forkæl ardannelse med Retin-A. Retinoider, der stammer fra A-vitamin, kan hjælpe med at glatte løbet huden og reducere forekomsten af ​​ar eller mærker efterladt af barberblade bump.
  • Du har måske brug for at se en læge for en recept.
  • Brug ikke Retin-A, hvis du er gravid eller ammer. Det kan forårsage alvorlige fosterskader.
  • Områder, der behandles med Retin-A er mere modtagelige for solforbrændinger. Dække op, eller slid SPF 45 solcreme.
  • Brug ikke Retin-A på de områder, hvor du planlægger at vokse i fremtiden - det kan gøre huden betydeligt svagere, hvilket fører til potentiel rive løbet af en behandling.
 6. 6
  Se en hudlæge. Hvis dine barberblade bump vare ved i flere uger, og du ikke har barberet igen, overveje booking en aftale med en hudlæge.

Forebyggelse barberblade bump

 1. 1
  Smid nogen kedelig barbermaskiner. En kedelig eller rusten barbermaskine kan holde dig fra at få en ren barbering, uanset om det er ved at hænge fast hår i stedet for at skære dem eller irritere huden omkring hårsækken.
 2. 2
  Barbering hver anden dag, på det mest. Barbering hver dag kan irritere friske bump, så prøv at vente og kun bruge en barbermaskine hver anden dag. Hvis du kan, er barbering hver tredje dag endnu bedre.
 3. 3
  Exfoliate - Forsigtigt. Eksfoliering vil rydde off eventuelle døde hudceller eller andet materiale på huden, hvilket banede vejen for en tæt og ren barbering. Du kan bruge en eksfolierende scrub, luffa, mitt, eller hvad der virker bedst for dig.
  • Hvis din hud er følsom, overveje eksfolierende på din "off" dag fra barbering.
  • Hvis din hud håndterer eksfoliering med minimal irritation, prøve at gøre det lige før du barberer dig.
 4. 4
  Tryk ikke ned på skraberen, som du barberer. Anvende pres kan gøre barbermaskine ujævn på din hud. I stedet sigter mod at holde det let og "glide" det over dit bikini-området.
 5. 5
  Prøv ikke at gå over det samme område to gange. Hvis du gik glip af for meget til at overse, at det andet gennemløb med korn, i stedet for imod det.
  • Barbering mod kornet midler til at bevæge skraberen i retningen modsat af hårvækst. For eksempel er de fleste mennesker barbering imod strømmen, når de kører en barbermaskine fra deres ankel til deres knæ.
  • Barbering med korn skaber mindre irritation, men ikke så tæt en barbering. Prøv at bruge denne teknik så meget som du kan, hvis du går tilbage over et område, du allerede har barberet.
 6. 6
  Barbering i brusebadet. Dampen fra et varmt brusebad tjener to formål: det gør håret blødere, og din hud mindre tilbøjelige til rifter og irritation.
  • Hvis du normalt barbere først overveje omlægning dit brusebad opgaver, så du gør det sidste. Prøv at give det 5 minutter, før du begynder at barbere.
  • Hvis du ikke har tid til bad, våde en vaskeklud i vand, der er så varmt som du kan stå, og læg det over det område, du vil barbere. Prøv at overlade det til 2 eller 3 minutter før barbering.
 7. 7
  Brug barberskum (eller en stedfortræder). Barberskum kan også blødgøre hårene og gøre dem lettere at fjerne (samt gøre det lettere at spore, hvor du har barberet og hvor du ikke har).
  • Find en creme, der indeholder aloe eller anden fugtgivende stoffer.
  • Hvis du er i en knivspids og har ingen barberskum, bruger hårbalsam i stedet. Det er bedre end ingenting!
 8. 8
  Skyl med koldt vand. Slutter dit brusebad med et brag af koldt vand, eller ved hjælp af en kold vaskeklud på området, vil forårsage dine porer til at lukke op, der forlader dem mindre sårbare over for irritanter og infektion.
 9. 9
  Klappe området tørre. Gnid ikke selv tør hårdt med et håndklæde. I stedet tørre dit bikini område i små klap, gemme din hud en belastning af irritation.
 10. 10
  Tør deodorant over området (valgfrit). Nogle mennesker hævder, at sætte deodorant over bikini-området, når du er færdig barbering (som du ville på dine armhuler) kan hjælpe med at reducere irritation.

Langsigtet forebyggelse

 1. 1
  Overvej voksning. Du kan stadig opleve indgroede hår efter voksning, men spidsen vil blive sammensat af finere ny vækst, i stedet for grove hår, der er blot havde den øverste barberet.
  • Hvis du beslutter at voks, tilstræbe at lave en aftale hver 6 til 8 uger i begyndelsen. Du vil måske være i stand til at gå til længere strækninger uden voksning senere.
  • Vælg en velrenommeret voksning salon. Spørg rundt, eller søg anmeldelser online.
  • Vide, hvad de kan forvente. Din hud vil sandsynligvis være lidt rød og irriteret, når du forlader, men du bør ikke have åbne sår eller mørke, udbredte blå mærker. Desuden, hvis du bemærker, at din hud er inficeret en dag eller to efter din udnævnelse, begynde at anvende et antibiotikum creme og underrette salon med det samme.
 2. 2
  Overvej laser hårfjerning. I modsætning til populær tro, vil laser hårfjerning ikke helt fjerne dit hår for evigt. Dog vil det reducere væksten.
  • Vær opmærksom på, at laser hårfjerning virker bedst på mørkt hår og lys hud. Hvis din hud og dit hår er for tæt på den samme farve (uanset om det er for lys eller for mørk), kan du ikke være en god kandidat til behandling.
  • Laser hårfjerning er dyrt, og du får brug for mindst 4 til 6 behandlinger. Prissætte det ud og se for forfremmelser.

Tips

 • Undgå talkum produkter, da disse er fine og kan irritere huden mere.
 • Der er kommercielle efter-barbering behandlinger til rådighed, som hævder at reducere chancerne for at få barberblade bump. Ikke alle er solgt på dem, og nogle mennesker anser dem for at være spild af penge, fordi de ikke virker. Hvis du ønsker at bruge en, overveje at bruge en, der er egnet til følsom hud (de mindst ingredienser, jo bedre), og måske en, der indeholder lidocain at dulme området. Oat ingredienser kan også hjælpe.
 • Prøv bader med antibactia organ vask ved hjælp af en loofa, så pat området tørt anvendelse hassel hjælp vat derefter anvende hydrocortison for indgroede hår. Det virker fantastisk.
 • Må ikke bruge billige barbermaskiner.

Advarsler

 • Må ikke Pluk indgroede hår. Det kan medføre infektioner og / eller ardannelse.
 • Det er nok bedst at se en læge, før du overvejer at prøve at bruge en nål til at fjernet indlejrede hår. Stikning selv en steriliseret nål ind i huden kan være skadelige, når du ikke ved hvad du laver, og enhver slip-up i sterilisere det kan resultere i spredning af infektionen.