Wkadk

Hvordan undgår razor bump

God hud får dig bemærket. Det er det første, folk ser, og der er ikke noget så distraherende for de mennesker du møder som ujævn rød hud. En god barbering regime vil bidrage til at gøre et solidt første indtryk og holde fokus væk fra hvad der er galt med din hud.

Når mænd barbering, de deltager i en hævdvunden tradition for hygiejne og soignering så langt tilbage som optagede historie. De fleste af os har lært at barbere fra vore fædre, onkler eller ældre brødre, der selv bestået ritual ned gennem utallige generationer. Undervejs kan vi har plukket op nogle dårlige vaner eller metoder, der ikke fungerer på vores hud. Hvis du har problemer med bump, forbrændinger eller irritation under barberingen, følg disse instruktioner for sundere, glattere hud.

Steps

Hvordan undgår razor bump. Brug en pre-shave olie.
Hvordan undgår razor bump. Brug en pre-shave olie.

Den præ-shave

 1. 1
  Vask dit ansigt. Brug sæbe og varmt vand. Dette vil blødgøre håret og fjerne enhver snavs eller bakterier, der træsko porer og fører til bump. Du kan også barbere efter et brusebad.
  • Et varmt brusebad med hyppig ansigt skrubning vil rense dine porer mere grundigt end sprøjt vand på dit ansigt et par gange.
 2. 2
  Brug en pre-shave olie. En præ-shave olie er frivillig, men ved hjælp af nogle vil tilføje endnu et lag af beskyttelse ved moisturizing huden og få håret til at stå mere lige væk fra huden.
 3. 3
  Brug altid en ren, skarp kniv. En kedelig eller snavset klinge vil skære din hud oftere end en skarp vil. Udskift din klinge hyppigt, især hvis du barberer ofte. Rengøring af bladet og fjerne eventuelle hår vil forlænge levetiden af ​​vingen. En vinge med rust skal kasseres straks.

Barbering teknikker

 1. 1
  Brug barberskum at arbejde op en tyk skumme over håret. Nogle mænd synes, det nemmere med en barberkost. Genansøge for hver ekstra passage af barbermaskine.
  • Valg barberskum er normalt et spørgsmål om personlig smag. Men bedre cremer på markedet indeholder disse ingredienser: aqua, stearinsyre, myristinsyre, kokos syre, natrium-og kaliumhydroxid, glycerin og triethanolamin.
 2. 2
  Barbering med korn. Det er i den retning, håret vokser. Du tror måske barbere op eller mod kornet giver dig en tættere barbering, men klippe hår på denne måde ændrer den måde, det gror ud igen, hvilket øger din risiko for barberblade bump og indgroede hår.
 3. 3
  Brug et let tryk. Ved at trykke på skraberen for hårdt mod ansigtet eller barbering samme plaster på flere slag vil medføre irritation.

Den post-shave

 1. 1
  Skyl barberskum med koldt vand. Varmt vand åbner dine porer, hvilket gør det lettere for barbermaskine at få håret. Koldt vand lukker dine porer og gør det sværere for bakterier at komme ind.
 2. 2
  Gnid området med en alum blok. Dette kan købes online eller på ethvert speciale barbering butik og er mere effektiv end koldt vand alene lukke åbne porer. Dette trin er valgfrit, men mange mænd foretrækker at bruge en. De er især nyttige helbredende snitskader.
 3. 3
  Anvend aftershave. Enten et stænk af lotion eller en udstrygning af balsam. Vælg et produkt, der har en duft, du nyder. Brug aftershave vil hjælpe med at forhindre infektion.
  • Produkter såsom Barc Bump Down og Tendens huden har været kendt for at producere de bedste resultater for følsom hud.

Behandling barberblade bump

 1. 1
  Bruge glykolsyre creme til at lindre allerede eksisterende bump. Du kan finde nogle på de fleste apoteker. Salicylsyre er også effektiv.
  • I en knivspids, bør aloe vera eller hydrocortison også hjælpe.

Tips

 • Hold din hud sund ved at vaske regelmæssigt og bruge fugtighedscreme, selv på de dage du ikke barberer.
 • Hvis du opdager, at din skraber er for irriterende for din hud, bytte den til en anden vare, såsom en sikkerheds barbermaskine. En sikkerheds barbermaskine bruger mindre pres og resulterer i mindre hudirritation.