Wkadk

Hvordan at være single og glad

At være single er ikke noget at skamme sig over om i vores alder! Vi lever i en tid, hvor de fleste forhold bryde op og der er ingen garanti for, at selv de bedste af dem vil vare. I mellemtiden er der meget at nyde i livet, og singleness har rigtig mange fordele, at de par, du misunder ville give en arm eller et ben for!

Steps

Hvordan at være single og glad. Tag ansvar for din virkelighed og give op alt, misundelse!
Hvordan at være single og glad. Tag ansvar for din virkelighed og give op alt, misundelse!
 1. 1
  Tag ansvar for din virkelighed og give op alt, misundelse! Stop bekymre sig om alle andre omkring dig at komme i relationer, og tænker, at du har brug for at så godt. Alle de lykkelige par i film og tv-shows er de påfund af Hollywood forfattere designet til at sælge billetter og få en høj tv-ratings. Rigtige par har rodet liv-de kæmper, forlader badeværelset beskidte og stjæle fjernbetjeningen fra hinanden. Giv op på disse urealistiske fantasier af din 'soulmate', og bemærk hvordan de fleste mennesker omkring dig er blot regelmæssige folkemusik - gode mennesker, men ikke magiske helte, der fastsætter hinandens liv.
 2. 2
  Fokus på at blive den bedste person, du kan være. Tage klasser, træne, dyrke en have, lave frivilligt arbejde, gå til terapi, gøre, hvad dit hjerte begærer. Husk, at alt hvad du gør, bør være for dig! Høj selvtillid vil tiltrække flere venner og måske på længere sigt endda lidt romantik. (Når du bliver den person, du vil, selv om, kan du være mindre villige til at gå på kompromis, hvad der er vigtigt for romantik.)
  • Koncentrer dig om dig selv og finde ud af hvad du kan lide og ikke kan lide. Lav planer med venner, at du ikke har set i et stykke tid. Tag en dejlig, varmt bad. Læs en bog, eller gå tur med hunden. Tag dig tid til dig selv, og ikke sveder finde nogen. Du kan ikke gå på udkig efter kærlighed, kærlighed har at finde dig.
 3. 3
  Forkæl dig selv. Gå ud og få dine negle gjort, har en spa dag eller få en massage. Bare fordi du ikke har nogen til at imponere eller behage betyder ikke, du skal stoppe glædeligt selv. Du er en stærk, uafhængig person, der fortjener det bedste. Så giv det til dig selv!
 4. 4
  Afspil feltet. Gå ud og have det sjovt. Gå ud til klubber med dine venner. Dans og flirte med andre, hvis du vil. Må ikke være bange for at give eller tage telefonnumre, bare indse, at intet kan komme af det.
  • Tag ikke ovenstående råd til at betyde, at du skal gå efter hvert stykke røv derude. Du har et ry for at opretholde, og et løfte til din krop, sind og sjæl til at tage sig af dig. Du behøver ikke en anden person til at gøre dig føle særlige.
 5. 5
  Indse, at du stadig er heldig og heldige. Mange mennesker rundt om i verden er enten: kronisk syg, hjemløse, der lever i fattigdom, sultende, flugt fra krig, og har ingen personlige friheder på grund diktaturer. Hvis du er deprimeret, og tror du ikke er heldig, fordi du er single, så tro om igen!. Folk i disse ovennævnte betingelser har det sværere end dig!
 6. 6
  Tage en ny hobby! Lær guitar, deltage i en tap klasse, dyrke en have, skrive en roman, koge nogle gourmet måltider! Uanset hvad du nogensinde har ønsket at gøre, gør det nu. Prøve noget nyt kan føre til nye færdigheder, venskaber, og selvværd.
 7. 7
  Kig i spejlet. Sige ting, som du kan lide ved dig selv. Gentag sætninger til dig selv som "Jeg er en stærk og smuk individuelle" og fortæl din refleksion, som du elsker dig. Du skal vide, at du ikke kan forvente, at andre gør dig glad. Du er den eneste person, der kan gøre dig glad i sidste ende.
 8. 8
  Bliv optimist. Det er et træk, der hjælper dig, om du er single, gift, skilt eller enker! Hold en taknemmelighed dagbog og hver aften tænker på 3 ting du er taknemmelig for. Find sølv foring i alting hele din dag, og nyde små glæder. Du vil leve længere, gør det gennem hårde tider mere gnidningsløst, og endda undgå forkølelse oftere!

Tips

 • Værdi de ting, du har, såsom din kreativitet, din intelligens, dine venner eller dine kæledyrs (r) samt din nyligt fundet uafhængighed.
 • Du behøver ikke at fake og gips på smiler hele tiden, hvis du ikke er virkelig lykkelig. Vær dig selv. Hvis det er en nylig break-up det er ok at være ked af det... men kun for et tidsrum, der er proportional med længden / intensitet sluttede forholdet. Længere, er bare ikke være fair over for dig selv eller andre.
 • Sig til dig selv, du er værdig til at blive elsket, især ved dig selv. Elske dig selv er både acceptere, hvem du er nu, og vide, at der er altid ting, du kan gøre for at gøre dig endnu mere fantastisk, end du er nu. Sandelig elske dig selv betyder også, det er sværere for andre at såre dig. Afvisning vil ikke stikke så meget, efter at alle de umuligt kunne elske dig mere end du gør.

Advarsler

 • Hvis du finder dig selv i et nyt forhold sikre, at du i løbet af din sidste forhold. Det er ikke fair at den nye person, og dens bestemt ikke fair for dig.
 • Måske er din sidste forhold var ikke den bedste. Måske var de misbrug eller kontrollerende. Måske en eller anden grund, var de ikke at behandle dig med respekt og anstændighed, som du fortjener. Hvorom alting er, ikke bebrejde dig selv for break-up. Må ikke lukke dig i. Det er ok at være sårbare. Når den tid kommer, at du føler dig klar til et forhold igen, sørg for du er klar. Hvis du stadig ikke kan åbne op og tillid til, så er det et klart tegn på, at du måske stadig ikke er klar endnu. Det er ok. Bare ikke blive bitter eller kulde. Det er en risiko at åbne dit hjerte og det er svært at være sårbar og tillid igen. Men ved ikke at gøre det, du er ikke alene at fratage dig selv, men også berøver de andre mennesker derude, der er gode mennesker, og som kunne være potentielle relationer.
 • Når flirte med andre, være sikker på ikke at overdrive det. Førende andre på er så ikke attraktivt.