Wkadk

Sådan at forstå kærligheden som en kemisk reaktion

Du har hørt om kemien mellem mennesker eller kemi et sportshold. Nå, tiltrækning og tilknytning, så meget som vi hader at indrømme det, ikke kommer fra hjertet. Det kommer fra underbevidste følelser. Kærlighed handler om, hvordan den anden person gør du føler. Den kendsgerning er, at kærlighed indebærer nonverbale reaktioner - synaptiske (kemiske) forbindelser inden vores hjerner - på trods af hvor uromantisk det lyder.

Steps

Sådan at forstå kærligheden som en kemisk reaktion. Reagere på følelsesmæssigt pres.
Sådan at forstå kærligheden som en kemisk reaktion. Reagere på følelsesmæssigt pres.
 1. 1
  Forstå de ufrivillige svarene og underbevidstheden forårsager lidenskabelig "tiltrækning, undertiden kaldes kærlighed", og kan være relateret til immunsystemet. Som mennesker gavne vi ved at have en mangfoldig genpulje. Hvis dette ikke var sandt, kunne man sygdommen udslette os alle ud. Derfor dyr og insekter udviklet en måde at fortælle hinanden fra hinanden ved brug af feromoner og reaktionerne i immunforsvar. Disse dufte, der kan påvirke os at beslutte ubevidst, hvis vi seksuelt interesseret i en person. Mens en fyr kan lugte godt for dig, at han måske afsky din bedste ven. Så hvis du nyde en mands lugt, er der en chance for, at din immunforsvar fungerer lidt forskelligt fra hendes, og du kan endda have forskellige blodtyper og forskellige niveauer af visse hormoner.
 2. 2
  Se en - dit øje, og ubevidste visuelle reaktioner indflydelse "kærlighed" vedrørende "fysiske attributter." Tro det eller ej, det er muligvis den clincher om, hvorvidt vi beslutter, at denne person er egnet til os. Nu, for at forstå dette, er vi nødt til at vide, at i det væsentlige mennesker ikke er virkelig så forskellig fra de mindre cerebrale dyr ubevidst. Fra pigens perspektiv - hvis en fyr har store muskler, kan du bevidst tror, ​​han er god leder. Hvad du ikke ved, er, at du faktisk mere dybt interesseret i, hvor godt han kunne beskytte dig og dine børn. Overraskende? En høj mand kan udøve magt over andre hanner, hvilket er et plus samt.
 3. 3
  Tænk og husk -. Mentale reaktioner og karaktertræk kan være en mere ubevidst vigtige faktorer for den kvindelige vælger sin mage end for den mandlige. Efter alt, hvis en mand ser godt ud, men grynt, når du beder ham om at gøre noget for dig, kan du huske, at, og indse, at han ikke er så godt for dig. En anden kvinde kan reagere helt forskelligt på at stærke tavse type.
 4. 4
  Se godt -. Fra den fyr perspektiv er det mere om udseende. Større bagdel og hofter kan gøre fødslen lettere og giver en højere succesrate. Kvinder kan også klæde deres bedste, når de er på højeste niveauer af frugtbarhed.
 5. 5
  Reagere på følelsesmæssigt pres. Dette er relateret til spænding, og endda stress også har en masse at gøre med underbevidste funktioner i hjernen vedrørende "kærlighed". Der er god stress (ligesom tiltrækning) og dårlig stress (kaldet nød). Når du synes at have fundet en potentiel mage, er neurotransmittere sendes hele din hjerne til følelsesmæssigt at gøre et godt link til denne person. Nogensinde glip af din kæreste / veninde til det punkt hjertesorg? Kemiske, nervøse reaktioner er årsag til det. Dopamin siges at være princippet kemiske involveret i at give os stærke opfordrer ligesom seksuel tiltrækning over tid. Romantisk kærlighed er ikke bare en følelse - men snarere et helt motiverende system med en belønning drev for at få dig til at holde fast med denne person. Mens dette foregår, har vi et fald i serotonin, som, hvis forhøjet, fører til en følelse af besættelse eller noget lignende en afhængighed...
 6. 6
  Mærke effekten af dine hormoner - de har vigtige magt i følelser, herunder "kærlighed". Hvis et menneske er eller ikke er interesseret i at have et barn med en bestemt kvinde (på et bestemt tidspunkt), hans fjendtlighed og oxytocin og testosteron kan stige eller falde. Dette skyldes, at kroppen forsøger at sikre, at hans gener er videre til den rette slags person, og opfordrer ham til at søge "hans-typen", som er, selv om han har til at søge andre steder for den pågældende person eller følelse. Dette sker også, når en kvinde ikke se en mand, som en person er egnet til et langsigtet forhold, eller ikke er helt interesseret i dette forhold selv. De to tidligere nævnte neurotransmittere er også, hvad årsagen elsker at falme. Efter alt, hvis du har gjort dit job havde sex / passet et barn, er der ikke mere behov for at kemisk reaktion.
 7. 7
  Hold sammen... - Det kan have mere at gøre med familien kærlighed, end seksuel tiltrækningskraft, efter et par år. Hvis en mand og kvinde er forpligtet til deres børn, familie og hinanden - og de ​​futures for alle berørte - så vil de ofte (omkring halvdelen af befolkningen) være dedikeret til at bo sammen i "moden kærlighed" for at hjælpe hinanden og at opretholde et hjem og familie længe efter "raser hormoner" af unge og feromoner er aftaget.

Tips

 • Kig efter artikler spredt rundt på internettet om kærlighed, hjernen, og neurotransmittere. Deres forståelse vil utvivlsomt stige. En artikel er National Geographic Magazine, feb 2006: "love - Den kemiske reaktion".
 • Tag dette med et gran salt. Kærlighed er en fantastisk ting. Lad ikke et videnskabelige forklaringer forkæle din kærlighed til kærlighed: "alle i dit hoved" Who cares, hvis det er

Advarsler

 • Lad ikke en lille smule af videnskab overtale dig til at sige utroligt uvidende og stødende ting om hvorvidt teenagepiger lide den måde du lugter. De vil ikke finde dig attraktiv, hvis du er en idiot. Dette gælder uanset hvor stor dine muskler er.
 • Vær forsigtig med ikke at lade denne information glide i de forkerte hænder. Du ville ikke fortælle en preschooler om oprindelsen af ​​Santa Claus, du skal ikke fortælle en teenagepige kærlighed er "alt i hendes hoved", da denne info kan komme som et chok. Men drengene synes at tage det meget bedre.