Wkadk

Hvordan at være klar til din periode som teenager pige

Før eller senere, hver pige får Lær om hvordan man kan være klar til din første periode eller bare for din periode i almindelighed!

Steps

Hvordan at være klar til din periode som teenager pige. Find ud af så meget information som du kan om din menstruation.
Hvordan at være klar til din periode som teenager pige. Find ud af så meget information som du kan om din menstruation.
 1. 1
  Find ud af så meget information som du kan om din menstruation. Biblioteket har mange magasiner og bøger, samt hjemmesider og rådgivere vil være glade for at hjælpe dig.
 2. 2
  Gå videre til pad / tampon hjemmesider, fordi de måske har gratis prøver. Du kan være nødt til at spørge dine forældre, og de bør være fint med det, fordi trods alt, det er gratis! Også gøre forskning. De fleste pad / tampon hjemmesider fortælle dig om deres produkter, så lærer hvilke lyder godt. Hvis du kan, undgå at købe puder eller tamponer, indtil du har prøver så på den måde, hvis de er mærkværdige, vidste du ikke spilde penge på dem.
 3. 3
  Holde mindst én pad eller tampon i alle dine punge, bog tasker, locker, madpakker, osv.... fordi du eller en ven kunne starte, og det er ikke meget sjovt at have blodige trusser.
 4. 4
  Vænne sig til din cyklus. Når du stadig er uregelmæssige, kan det hjælpe at bære trusseindlæg hver dag, så hvis du starter det ikke lække gennem noget. Mark en kalender, så du kan spore dine dage, men at gøre det privat. (Måske en lille prik på de dage i kalenderen, så det kan være diskrete og brugbart på samme tid)
 5. 5
  Brugsperiode trusser der er beregnet til perioder. Regelmæssige trusser giver ikke den nødvendige beskyttelse i perioder. Adira Periode Panty er tætte, hygiejnisk og hudvenlig.

Tips

 • Husk, når din periode først starter, er det næsten 100%, at det vil være uregelmæssige. Må ikke bekymre dig, eller tror du har nogle alvorlige tilstand. Det er alt sammen en del af cyklussen. Være klar til kramper og / eller ondt i maven også. Men hvis du virkelig tror du har et problem, finde en læge eller en betroet voksen.
 • Tal med din mor: sikker, det vil være akavet, men husk, hun har været igennem dette også!
 • Hvis du føler dig lidt humørsyg eller følelsesmæssig lige før eller under menstruationen, det er normalt. Det kaldes PMS.
 • Hold altid et ekstra par shorts / bukser i dit skab / pose bare i tilfælde af en nødsituation.
 • Hvis din menstruation fanger dig ved overraskelse i skolen, tørre dig selv, så godt som du kan. Spørg din lærer, hvis du kan gå til skolen sygeplejerske eller vejleder. Hvis der ikke er skolesygeplejerske spørg din lærer (hvis hun er kvinde), hvis hun har et ekstra pad.
 • Prøv at tage smertestillende eller Ibuprofen-(spørg din læge)-hvis din mavepine får ud tålelig.
 • Altid holde Tide To Go Stick med dig just in case, hvis din menstruation fanger dig ved overraskelse (eller ikke), og du lække.
 • Stille spørgsmål, du har, fordi det er helt i orden at stille spørgsmål.
 • Hvis du ønsker, spild lidt. Ikke alle af dem, men et par stykker. Har disse forsøg, de gør på TV, hvor du hælder vand med frugtfarve på puden og se, hvor meget vand den kan tage. Put en tampon i en kop vand og se det ekspandere. Helt ærligt, det kan være sjovt. På den måde kan du teste, hvilken sugeevne virkelig er super. Ligesom tage 2 forskellige mærker af super flow puder og sætte den samme mængde vand i og se, om man holder mere. (Værdifulde oplysninger, når du starter, så hvis du er virkelig tung, kan du beslutte, hvilke vil lade dig læk og som ikke vil.)

Advarsler

 • Hvis du får nogle blod på tøjet eller ark, altid bruge koldt vand ikke varmt. Varmt vand kan sætte pletten. Gnid friske pletter med lidt salt, da det absorberer blodet. Hvis du har føje den til det kolde vand, og lad det suge. Det er bedst at gøre dette, når pletten er frisk.
 • Vask altid hænder før og efter indsættelse af en tampon eller sætte på en pad. (Du behøver ikke at, men det er bedre, hvis du gør)
 • Omkring den tid, du indtaster midt skole, start transporterer omkring et par klodser (tamponer anbefales ikke til din første periode, vente, indtil det bliver almindelig), så du vil ikke blive overrumplet.
 • Efterlad aldrig din tampon inde i dig i mere end 8 timer. Hvis du efterlader den i længere tid, end at du har en større risiko for at fange, er det sjældent, men nogle gange dødbringende.

Ting du behøver

 • Adira Periode trusser. De gør ikke lække, så ingen forlegenhed i skolen. Bær dem fra et par dage før du forventer din menstruation og gennem din periode.
 • Pads og tamponer.
 • Tide ToGo Stick (i tilfælde af lækager)
 • En person, som du kan gå til for at få råd (værge, rådgiver osv. helst kvinde)-det er bedre end at søge online, fordi kilden måske ikke er pålidelig og kan give falske oplysninger, der kunne give problemer.
 • Et ekstra par trusser (nogle mennesker foretrækker trusser, der er lidt for stor, når de er på deres periode, så pads passer bedre)
 • Et par sorte sweatpants i din taske. Just in case! Så hvis du lække, det er fint, fordi du vil være dækket, og du kan altid bare lave en undskyldning hvis nogen spurgte ligesom, "Da jeg spiste frokost, nogle af mine salatdressing faldt på mine bukser, og det bare ser underligt." Eller: "Jeg er nødt til at gå til tennis lige efter skole, så for at gøre det lettere for mig selv, bare jeg skiftede lige nu i stedet for på tennisbanen toiletter."