Wkadk

Sådan kører væk og leve på gaden som en teenager

Løb væk fra hjemmet er farligt, og anbefales ikke. Det er ikke for eventyr eller sjov. Du får brug for mad og husly til at leve fra nu af... Du kunne bliver voldtaget, slået, overfaldet eller værre. Denne artikel er bare at fortælle dig, hvordan du kan løbe væk og ophold sikker.

Steps

Sådan kører væk og leve på gaden som en teenager. Hvis dette er et midlertidigt problem (vrede eller følelser), kan du overveje andre muligheder.
Sådan kører væk og leve på gaden som en teenager. Hvis dette er et midlertidigt problem (vrede eller følelser), kan du overveje andre muligheder.
 1. 1
  Hvis dette er et midlertidigt problem (vrede eller følelser), kan du overveje andre muligheder. Løb væk er ekstremt farligt, og bør kun bruges som en allersidste udvej. Hvis du bliver fysisk eller seksuelt misbrugt, skal du ringe til politiet eller en betroet voksen. Disse mennesker kan finde en god plejefamilie for dig at leve, og gebyrer vil blive presset mod den, der misbruger dig. Sæt dig ned og tænke over det, behøver du virkelig ønsker løbe væk? ALDRIG køre væk, hvis du ikke får din måde med dine forældre (r). Og hvis du forlader, være forsigtig med ikke at blive fanget, vil du højst sandsynligt komme i fængsel, hvis din unge. I de fleste stater er det betragtes som en forbrydelse, og tænke over det, før du bo på en venner eller kærester hus. De kunne blive anholdt for at huse en løbsk.
 2. 2
  Find et sted at bo. Mulighederne omfatter en hjemløse husly, en vens hus, eller en billig lejlighed - et sted du føler dig sikker. Husk, hvis du er på din egen, vil du nødt til at finde et rigtigt job, men hvis du er meget ung, er det ikke lovligt at ansætte dig, du måtte have til at lyve om din alder. Du ville have en sygesikringsbevis (men du kan spores ved sin brug gennem indkomstskat og sådan), og du kan have svært ved at blive ansat uden din forældres tilladelse på grund af din alder. Young, brød, uden id, og alene er ikke at gå på arbejde.
  • Går rettens vej kan få dig ind i en god plejefamilie, men måske vil det ikke fungere så godt. Men du er meget mere tilbøjelige til at være sikker. Du er nødt til at være realistisk.
 3. 3
  Vær forberedt på at besvare spørgsmål. Nogle mennesker vil foretage undersøgelser om din baggrund. De vil gerne vide, hvor du er fra, hvorfor du er der og sådan. Du får brug for svar. Du kan ønske at give dig selv en falsk identitet. Et navn og en hurtig tilbage historie vil gøre i tilfælde af socialt samvær, men vær omhyggelig med ikke at gå over toppen. Gør det til at lyde overbevisende og sandt. I nogle tilfælde vil du brug for en omfattende og veltilrettelagt identitet, så være forberedt. Stick med én identitet, i stedet for at gøre op flere. Du ønsker måske at fake en udenlandsk accent, men kun gøre det, hvis det ikke er for iøjnefaldende, og du ved, hvor det kommer fra, så folk ikke stille så mange spørgsmål.
 4. 4
  Øv besvare almindelige spørgsmål. Dette vil give dig en idé om, hvilke spørgsmål, du kan blive bedt om, når man søger et job, og du kan forberede et godt svar for derefter, herunder:
  • Hvorfor vil du ønsker at arbejde her? (Hvorfor arbejde eller mulighed appellerer til dig?)
  • Hvad er dine planer for fremtiden? (Må ikke over prale. Må ikke blive overkvalificerede, eller de kan, ofte antager "du er for god til jobbet".)
  • Hvad kan du lide ved dette arbejde, butik eller virksomhed? (Giv en oprigtig årsagen til din kompliment - eller det vil, sandsynligvis lyde falsk eller overfladisk.)
 5. 5
  Overveje at forlade en note fortæller dine forældre / værger, du har tilbage, og hvorfor du har tilbage, så så de ved, at du ikke er blevet bortført. Selvfølgelig er hvis du har været virkelig mishandlet og planlægning til aldrig at komme tilbage, så deres antagelse dette kan komme i handy. Det hele afhænger af din situation.
 6. 6
  Må ikke bare lade, læse "ting, du skal bruge" nedenfor, og tage så mange af de ting, du kan og noget, du tror vil hjælpe.
 7. 7
  Husk de vigtigste tidspunkter at komme væk. Dette er: lige efter dine forældre til at sove, tidligt om morgenen, som hvis du gik i skole, eller efter skole (men kun hvis dine forældre har et job, der holder dem beskæftiget efter skoletid). At rejse alene om natten kan være farligt, så vil i morgen er sikrere.
  • 10-120 sekunder: Vær sikker! Få gå så hurtigt som du kan, og komme på en cykel, eller komme til en bus eller metro station. Du bør ikke køre bil, fordi du sandsynligvis vil være for ung. Også dine forældre vil med tiden opdage, at deres bil er mangler, og kørsel kan bremse tingene ned. Det er også usikkert. (Kig så rolig og fattet som muligt, og undgå at blive et mål. Være klædt ligesom du går i skole eller din bedstemors hus, ikke som du kommer til en fest, og ikke bære dyre smykker.) Få så langt væk fra hjemmet som muligt, reducere for fristelsen til at gå tilbage. Vigtigst er det, få et greb.
  • 2-180 minutter: Frygt for den virkelige verden er, hvad der vil snuppe dig nu. Gå til et sted, du kender godt, og nyder at besøge, såsom en park, butik eller biblioteket. Sommetider mennesker springe dette trin, så hvis du gør, så prøv at komme så langt væk fra dit hus som muligt. Pace selv, har du fået en lang rejse foran dig.
  • 3-72 hours: Nu er du på din egen (medmindre du er med en anden, som ikke anbefales), skal du gå til et sted din familie vil ikke tænke på at lede efter dig. Prøv at gøre det til en anden by eller stat. Må ikke gå til slægtninge, medmindre de støtter dig forlader. Ellers vil de bare ringe til dine forældre til at komme og hente dig.
  • 3-365 dage: Igen, prøv at komme til en anden stat eller by. Du bliver nødt til at få et job til at betale for en lejlighed.
   • En college by er et godt valg, kan der være flere billige værelser omkring, og folk forventer unge voksne (som kan se meget ung) for at være på udkig efter et job, og for steder at bo, så gør nogle søger. Hvis du ønsker at spare tid og søge online, gå til en internet cafe. Ligne en konservativ student, ikke som du kommer til en fest.
 8. 8
  Medbring penge og en rygsæk med masser af forandringer, ekstra tøj, en tandbørste, tandpasta, en hårbørste, en klud, shampoo og en hat / paraply.
 9. 9
  Mobiltelefoner kan være nyttige, men det er en god idé at ændre dit telefonnummer og / eller SIM-kort, fordi de kan bruges til at spore dig.
 10. 10
  Må ikke bringe en kredit / betalingskort. Dine forældre eller politi kan sandsynligvis spore dig på det, Eksempel: Hvis du køber noget med en kredit / betalingskort, sandsynligvis dine forældre eller politiet vil spore, hvor du har brugt det, og hvem ved, kan du ikke være alt for langt derfra, og det vil højst sandsynligt rod dig op og få dig fanget. # Husk at tage en mat, en sovepose eller nogle pap til at ligge på, når du sover ellers dine rygmuskler kan rive og næsten fryse, og det vil også holde dig varmere. Eksponering er dødbringende i koldt vejr. Hvis det er meget koldt, kan du ønsker at bo i en hjemløse husly i stedet for udendørs. Shelters er sikrere og varmere, selvom du skal være parat til at besvare spørgsmål.
 11. 11
  Nål og tråd kan hjælpe en masse, når du er på gaden for at lappe iturevne og beskadigede tøj, og at sy knapper på tøjet. Medbring en lille eller "rejse" syning kit, der er nem at bære rundt på.
 12. 12
  Medbring en tarp eller poncho at holde dig tør i løbet af natten.
 13. 13
  Pas på din hygiejniske behov på en privat badeværelse, såsom vask dit hår i vasken, børste tænder og vaske din krop med håndsæbe og en klud. Du kan bruge ændringen til at vaske dit tøj på et vaskeri.
 14. 14
  Holde de fleste af dine papirpenge, ID-kort, sygesikringsbevis og kreditkort, i dit undertøj. Hvis det føles grov, slid to par og holde det mellem dem. Denne måde, hvis du tilfældigvis til at få overfaldt de tage ændringen i din taske og tror, ​​det er alt. Medbring en lille håndtaske med et par mønter i, så kan muggers tage det i stedet. De kan stjæle dine sko, også - så ikke holde det i oplagte steder såsom sko, strømper, baglommer eller hvor som helst synlige. Må ikke holde pengene i din bh, hvis nogen titter ned din skjorte og ser det der, eller ved, at kvinderne skjuler penge der. Bringe masser af papir penge, fordi mønterne kan rasle og gøre dig mere attraktiv for voldsmænd. Du vil sandsynligvis brug for mindst 750€.
 15. 15
  Husk at spise og drikke, ikke får dehydreret. Tag ikke for meget mad, tage et par dages forsyning af fødevarer, som du ikke behøver at lave mad (dåse, tørrede, frosne osv) Det er mere vigtigt at bringe penge. Hvis du løber tør for mad, gå til en Costco eller et sted med masser af gratis omdeling. Sige, at du venter på en ven, og ikke blive hængende.
 16. 16
  Gå til en kirke, mission eller folkebibliotek for varme.
 17. 17
  Aldrig indrømme, at du har nogen penge. Hvis nogen siger: "Jeg så dig med nogle går" siger du har brugt det hele, selvom du ikke har.
 18. 18
  Må ikke spilde penge på cigaretter eller alkohol. Du vil fortryde det. Aldrig tage ubogførte minicabs, medicin eller ty til prostitution.
 19. 19
  Hvis du vælger at løbe væk permanent, klippe og farve dit hår en naturlig farve, der ikke vil tiltrække opmærksomhed. Bær enkle, billige og ikke-iøjnefaldende tøj, du aldrig har båret før. Hvis du bruger briller, skal du vælge en anden ramme for dem. Gå på en anden måde, end du plejer: folk kan ofte blive anerkendt af deres bevægelser. For eksempel, hvis du normalt dawdle gå hurtigt, eller omvendt.
 20. 20
  Panhandle for ekstra penge. At være ung, altid bo tæt somewhere offentligheden, som et bibliotek, eller en stor butik, i tilfælde nogen forsøger at kidnappe dig. En generel tommelfingerregel: Hvis nogen fortæller dig, at de vil give dig et værelse for natten, sige nej. Må ikke sove i en skov eller en park, kan du få dig selv dræbt. Sov i et mørkt døråbning, nær et sted, der holder åbent hele natten, og lyser op. Du ønsker ikke at blive voldtaget / overfaldet / dræbt, mens du sover fredeligt.
  • Universitetsområder er generelt sikre steder, ofte med bygninger, der åbner for 24 timer og vil give et krisecenter, men se den del med en spiral notesbog og en tynd kollegium tekst (indse, at de har campus patrulje officerer, der vil se dig og være mistænksom Hvis du synes at være camping eller sovende udendørs. Det er ikke tilladt, så du brug for et godt sted at gøre det sikkert). Viceværter vil gøre dig i, hvis du sover / gør et sted i områder, hvor de skal rengøre. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, skal du gå til en ven, derefter køre væk, så han / hun ikke vil ringe til dine forældre eller politiet.

Tips

 • Regne ud, hvor du kommer til at gå ud og gøre nogle forskning: se efter billige områder hjemløse-teen krisecentre, osv. Men indse, at enhver berettiget husly vil spørge, hvorfor du ikke er hjemme osv. Din historie skal synes reelle og desperate.
 • Gør det kun hvis det er absolut nødvendigt.
 • Debet-eller kreditkort bør bringes, men kun just in case. Tag en, der ikke vil blive bemærket som mangler, og kun bruge den i absolutte nødstilfælde (hvis du løber tør for kontanter, og der er ikke andre muligheder). Så få langt væk, fordi det kan spores hurtigt og nemt. Aldrig bruge det på transport eller for et sted at bo, fordi det kan fortælle myndighederne, hvor du skal hen, selv i taxier. For transport, købe billetter eller betale med kontanter.
 • Bær ikke et billede af din familie, du er tilbøjelige til at få forstyrret og gå hjem igen.
 • Forskning løbske krisecentre i din tilstand og nabostater.
 • Ladies, vi alle kender, vil du ønsker / behov til mindst barbere dine ben. Barbering med en barberkniv i et offentligt toilet kunne tage alt for lang tid. Bringe nogle Nair eller Veet eller noget lignende. De fleste af dem kun tage et par minutter til at få arbejdet gjort, og de er meget nemmere end barbermaskiner i det lange løb.
 • Aviser er en af ​​de varmeste isolerende materialer til rådighed, drage fordel af denne billigt materiale og kram din sovepose og tøj med dem, og hvis du bor i et område eller et byområde, kan du brænde dem senere, hvis du har en lighter / kampe.
 • Hvis du ikke har planer om at gå tilbage, farve dit hår i en handicappet eller privat badeværelse (ikke den slags med boder, men kun et værelse) og skær den også. Bær tøj anderledes end dem, du forlod i så dine forældre ikke kan identificere dig. (Du kan efterlade iført virkelig simple tøj ikke vække mistanke, og skifte til det bedre, konservative tøj.)
 • Må ikke bringe alt for meget mad, når du forlader, kan du altid få det senere.
 • Du ønsker måske at føre dagbog.
 • Besøg en kirke, mission, eller folkebibliotek for varme, eller en internet cafe for internettet. Du kunne opdatere strabadser street liv på en blog for at fordrive tiden.
 • Må ikke bringe venner sammen med dig. De kan bremse dig ned og gøre det lettere for politiet at spore dig. Plus, det er sværere at fodre to.
 • Tager en akustisk guitar kan se cool, men er ikke praktisk.
 • Altid tænke på en bedre løsning end at løbe væk. Du kan bare nødt til at tale med din fødsel / plejeforældre, hvis de ikke er alt for ude af kontrol, farlige, drikke og bruge narkotika. Husk, altid være smart!
 • Prøv at tale med vanskelige forældre, fortæller en socialrådgiver eller betroede forældre om voldelige forældre, og frigive eventuelle stress dine familiemedlemmer har pålagt dig, før du nogensinde selv tænke alvorligt over dette.

Advarsler

 • Lægemidler bruges til at tilslutte dig, så så de kan sætte dig ind i prostitution og narkotika skubbe osv. Aldrig gøre narkotika, selvom du ikke behøver at betale for dem. Sure, de er gratis den første gang, men hvad med alle de andre lægemidler din gonna brug når du er afhængig?
 • Hvis du er beruset eller høj det er let for folk at gøre ondt / voldtægt / stjæle fra dig - så ikke få beruset eller høj.
 • Lad ikke nogen køber sex fra dig. De kunne gøre meget mere end du ønsker, såre dig, røve dig, og ikke betale dig. Med andre ord, er det en dårlig idé.
 • Må ikke gøre det for sjov eller spark, og aldrig gøre det, når du ikke har prøvet alt andet for at løse de problemer, der gør du ønsker at forlade!
 • Der må ikke ryges eller bruge penge på cigaretter eller alkohol, vil du fortryde det. Beholde pengene for ting, du har brug for som mad, personlig pleje, og tandpasta. Hvis du absolut har brug for disse ting, få dem på forhånd eller stjæle dem fra dit hus på vej ud.
  • Altid sætte mad først, og sætte hygiejne, bliver rene og pæne, før fornøjelser.
 • Guns kan være ulovligt og forårsage problemer i dit område, men når det kommer til håndvåben, bruge en, der er praktisk og præcis. Skaller bør være relativt billige. Også, hvis din pistol har en sikkerhed, bruge det, fordi det kan blæse dit ben off - bogstaveligt talt. Må ikke falde for defekte, brugte kanoner! De kan nemt sprænge i hånden og dræbe dig. Må ikke købe våben fra lyssky mennesker, uanset hvor god en aftale det kan synes. Hvis du køber det i en retlig pistol shop (som i, hvis du har en licens til at købe og til at bære) anmode om en demonstration på forhånd. De vil ikke give dig en, hvis de ved eller har mistanke om at pistolen kan eksplodere i deres hænder. Husk også, at kugler, som ikke fyre en gang kan fyre næste gang, så antage, at det vil fyre, men ikke risikere dit liv forventer det at skyde.
 • Må ikke fortælle nogen, at du har penge på dig. Hvis de spørger dig, sige nej. Hvis de siger "Jeg så dig med nogle går" siger du har brugt det hele, selv om du ikke gjorde. Så tjek din taske, finde forandring, og forlade og du stadig har resten, på dig i dit undertøj.
 • Det er en god ide at medbringe en (godt skjult) våben som peberspray, en juridisk lomme-kniv eller en metalstang, eller bære et baseball bat. Buck knive er bedre end spejder knive, fordi hvis du var nødt til at stikke en person op til håndtaget med en spejder kniv det sandsynligvis vil bare gøre ondt og forårsage sorg. Kun være voldelig, hvis du absolut skal. Hvis du medbringer en pistol det kan få dig anholdt og sendt hjem. Aldrig true nogen. Selv da, bringe en kniv, hvis du løber tør for ammunition. Det er svært for første timere til at skyde en pistol, da det er menneskets natur fornuftige mennesker til at lide dødens endegyldighed de bringer. Du tror måske du kan skyde og ikke være i stand til, når det drejer sig tid, så bringe en kniv! Sørg også for at du har nem adgang til dine våben, men ingen andre gør! Det bør få dig til at flipper ud, når du kommer til skade nogen, og forårsage beklagelse og selvstændige spørgsmålstegn hver gang.
 • Hvis du ikke kan håndtere det, ikke løbe væk. Overvej andre muligheder. Hvis dit hjem er usikkert kalde en socialrådgiver, og de vil sætte dig i en plejefamilie.
 • Du kunne også leve med dine pårørende, men hvis du ikke kan, så prøv at gå ind i en plejefamilie. En unge / familie dommer kan sende dig til familiepleje.
  • Hvis du ikke har venner eller pårørende, som du kan bo med så bare husk at være sikker.

Ting du behøver

 • Sovepose, tæpper eller tilstrækkelige lag tøj
 • Mat eller pap til at sove på (valgfri)
 • Money (herunder ændring for laundromat)
 • Flaske vand (holde flasken)
 • Stor rygsæk
 • Lille håndtaske (valgfri)
 • God kvalitet undervisere eller støvler (ingen huller)
 • Sokker (ingen huller)
 • "Travel" sy-kit
 • Ændringer i undertøj
 • Tandbørste og tandpasta
 • Pads / tamponer
 • Nair eller Veet (at fjerne hår)
 • Vaskeklud og / eller sæbe
 • Kort
 • Lille lommelygte (og ekstra batterier)
 • Lighter (valgfri)
 • Ekstra fødevarer (som ikke behøver at blive kogt)
 • Dåseåbner (til konserves)
 • Telt
 • Affaldssække
 • Små våben, såsom en kniv / peberspray (pistoler er ikke anbefalet)
 • Pillow
 • Dagbog (valgfrit)
 • Kredit / betalingskort (for nødsituationer kun!)
 • Hat
 • Paraply
 • To ændringer af tøj
 • Frakke eller jakke