Wkadk

Hvordan til at vokse op

Den virkelige verden kan være en grusom sted, og en dag vi alle er nødt til at se det i øjnene uden hjælp fra vores forældre. Her er nogle tips om, hvordan man håndterer overgangsrite kaldet "vokse op".

Steps

Hvordan til at vokse op. Blive økonomisk uafhængige.
Hvordan til at vokse op. Blive økonomisk uafhængige.
 1. 1
  Blive økonomisk uafhængige. Det vil være vanskeligt, fordi forældrene har et naturligt instinkt for at sørge for os. Bare høfligt afslå, når de tilbyder økonomisk hjælp. Det er fristende at afhænge af andre økonomisk, men før du oplever uafhængighed, skal du være selvstændig. Start på en karrierevej. Eksperimenter med forskellige karrierer og finde den, du nyder mest. Hvis du er en ændring maker derefter starte en socialt ansvarlig virksomhed. Hvis du kan lide børn, være en lærer. Hvis du kan lide at være en ekspert, være advokat, professor eller konsulent. Hvis du nyder at tale med folk, være en sælger eller gå ind i servicesektoren. De fleste af de studerende ender i en karriere ikke er relateret til deres store. Nogle mennesker kommer ikke langt i formel uddannelse og ender millionærer. Arbejde i en karriere, du har, er en del af at blive en moden person.
 2. 2
  Blive følelsesmæssigt uafhængige. Chancerne er, du er afhængige af mange mennesker, for følelsesmæssig støtte. Det kan være dine forældre, en dreng eller pige ven, eller gode nære venner. Selvom det er muligt at fortsætte med at afhænge af disse mennesker for resten af ​​dit liv, er det i din bedste interesse at indse, at alle i dit liv, at du er afhængig af en dag ikke længere være omkring. Nogle vil bevæge sig væk, nogle vil stoppe med at tale til dig, og de alle vil til sidst dø. Den eneste person, der som altid vil være med dig, er dig. Hvis du er afhængig af dig selv for support, vil du aldrig blive svigtet.
 3. 3
  Stoppe med at være egoistisk (hvis du ikke er egoistisk, springe til næste trin). Indtil nu, har du fået en masse ting betingelsesløst. Ligegyldigt hvor dårligt du udfører, dine forældre, venner og vores gymnasium betydelige andre er stolte af dig og støtte dig. Ligegyldigt hvor meget du råber ad dem, de kommer altid tilbage. De giver uden at forvente noget til gengæld. Du kan begynde at indse, at den virkelige verden ikke fungerer på den måde. Nu skal du give, før du kan modtage. Du skal behandle dine venner og romantiske interesser godt ellers vil de ikke ønsker at se dig mere.
 4. 4
  Stoppe med at være en dørmåtte (hvis du er egoistisk, springe dette trin). Indtil dette punkt, du altid havde masser af venner. Du giver betingelsesløst. Når de har brug for nogen at snakke med, du var der altid. Da de havde brug for noget, du altid hjulpet ud. Når de har lavet fejl, du var altid villig til at tilgive og glemme. Du gør disse ting, fordi du ligeglad. Du kan begynde at indse, at din gamle teknik med at give ubetinget ikke virker mere. Du skal starte forventer en vis mængde til gengæld for alt det, du gør. Ellers vil nogle mennesker tager fordel af dig og nogle vil måske ondt af dig og ikke ønsker at være omkring dig, nogle vil, men mange vil ikke.
 5. 5
  Indse, at livet ikke er fair. Bare fordi du fortjener noget betyder ikke, du vil få det. Du kan være den perfekte studerende, men din professor stadig kan svigte dig. Du kan være den perfekte medarbejder, men din chef måske aldrig forfremme dig. Du kan være den perfekte ægtefælle, men din partner kan stadig forlade dig. Indse og acceptere disse ting som en del af livet. Hold dine mål i sigte, forblive glad, og lad ikke det urimelige i livet demoralisere dig. Livet er hårdt og alle andre har måttet overvinde forhindringer, hvorfor kan du ikke synes at finde ud af det?
 6. 6
  Mener, hvad du siger, og sige, hvad du mener. Du vil have en meget hård tid i livet, hvis folk ikke kan tro, hvad der kommer ud af din mund. "Dit ord" skal altid bakkes op af "Dine Handlinger", så hvis du ikke har planer om at gøre noget, så skal du ikke sige, at du vil.
 7. 7
  Behandl folk med respekt. Behandl folk på den måde, du ønsker at blive behandlet. Hvis du ikke har respekt for andre, vil de højst sandsynligt miste den respekt, de har for dig. Det er måske ikke altid komme tilbage til dig, men du vil få en meget længere i livet og blive meget gladere.
 8. 8
  Tag ansvar for dig selv. Hvis du laver en fejl, eje op til det og lære af det. Skjule det eller skyde skylden på en andens er endnu et tegn, at du ikke er vokset op endnu. Hvis du vælger at gøre noget, der resulterer i dårlige konsekvenser, ikke forsøger at sige det var en andens skyld. Når du gør noget, der resulterer i gode konsekvenser, vil du ikke ønsker at skyde skylden på andre, så vil du? Du er din egen person og gøre dine egne valg. Andre mennesker kan påvirke dit valg, men i sidste ende er det stadig dit valg og din konsekvens, god eller dårlig.
 9. 9
  Plan for fremtiden for dine forældre / søskende. Mens det er okay, hvis du har brug for at flytte tilbage til dine forældre hjem, når unge, så længe du ikke er en hindring, eller hvis dine forældre ikke er ved godt helbred, men en krykke er ikke permanent. Må ikke bekymre dig din tid vil komme til at tage sig af dem helt, selvom du har brug for hjælp nu.

Tips

 • Modenhed er ikke en alder. Hver man bliver ældre, men ikke hver man bliver modne.
 • Du er stjernen vidne til dit eget værd. Hvis du mener at du er værd, mens, vil folk tage det i betragtning. Hvis du ikke kan lide dig selv, vil folk tage det i betragtning.
 • Rejser. Besøg lande, der har fattige områder, men er ikke farlige for turister. Det vil give dig en meget anderledes perspektiv på livet i almindelighed og på dit eget liv. Din taknemmelighed, din evne til at være taknemmelig for, hvad du har, vil få et løft.
 • Afstå fra, afhængigt af andre til at definere dine mål for dig. Livet er hvad du gør det.
 • Find ud af, hvad det vil sige at overleve på egen hånd, uden hjælp fra nogen. Det er klart, det er ikke en god idé, hvis du ikke har råd til det økonomisk.
 • Som defineret ved et filosof, løbetid er: tænker på andre før at tænke på sig selv.
 • Vokser op er ikke om trodser dine forældre. De kan stadig hjælpe dig på din vej til uafhængighed.