Wkadk

Hvordan til at være populær i midten skole (for piger)

Hvis du er en Middle School Girl og bare ønsker at "passe på", så det er bare perfekt til dig. Men glem ikke, at dette også vil hjælpe dig med at skille sig ud i din klasse også.

Steps

Hvordan til at være populær i midten skole (for piger). Før du går i gang, læse tips og advarsler.
Hvordan til at være populær i midten skole (for piger). Før du går i gang, læse tips og advarsler.
 1. 1
  Før du går i gang, læse tips og advarsler. Også holde disse ting i tankerne:
  • Popularitet afhænger af, hvordan du behandler andre, hvordan andre behandler dig, og de omstændigheder, til fælles.
  • Hvordan kommer der virkelig hele afhænger af den skole du går til, mængden af ​​børnene i din klasse og den type børn, der ville vide om dig.

Har en forbløffende udseende

 1. 1
  Har fantastiske hår. For at opnå dette skal du have en rigtig god shampoo og balsam. Du har også brug for en klipning, der er nem at vedligeholde og komplimenter dit ansigt.
  • Nogle gode brands piger brug er: Paul Mitchell, Herbal Essences, Garnier, Alagio, Aussie, Organix og Tresemme.
  • Prøv at holde sig til én shampoo og balsam, fordi hvis du ikke gør dit hår kan blive forvirret (selvom det kan lyde mærkeligt), og det kunne blive usundt, kedelige i farven, eller endnu tyndere.
  • Prøv at lufttørre dit hår og bære det naturligt. På den måde er der ingen varmeskader bragt til dit hår.
  • Skyl dit hår med varmt vand til at rense det og koldt vand til at give det en naturlig glans.
  • Til en særlig lejlighed, kan du bruge en flad jern, et krøllejern, eller en 3-tønde vakle! Vær omhyggelig med ikke at brænde dig selv (jeg taler af erfaring - det sker)!
  • For andre racer, har du masser af muligheder. Du kan gå naturligt og krøllet. Du kan bære fletninger, eller du går til en salon for at få det presset eller krøllet.
 2. 2
  Fjern uønsket hår på kroppen. Det er et personligt valg. Du er ung, og du bør aldrig føler at du er nødt til at fjerne hår til at passe i. Det er dit valg. Det kan dog få nogle tillid til dig selv, med dig selv, vel vidende at dine ben er pæne. Hvis du ikke føler sig trygge med det, kan du springe dette trin over. hvis ikke, skal du følge instruktionerne. Husk: Når du begynder at barbere i et område af din krop, vil hårene kommer tilbage stubbede og mørkere. Andre kan mærke, og nogle kan gøre grin med dig. Så virkelig ikke barberer medmindre du virkelig har brug for.
  • Shave dine ben. Hvis du aldrig har gjort dette før, få din mor eller en ældre søster til at hjælpe dig. Du har brug for en barbermaskine, barberskum og tålmodighed. Shave langsomt og tage din tid.
  • Shave armene. Shave armene ligesom du barberer dine ben. Sørg for at dit barbermaskine er ikke stumpt eller kedeligt, og at du har et væld af barberskum.
  • eller voks dine øjenbryn. Det anbefales, at du går til en spa og bede om et øjenbryn voks, og derefter plukke dine øjenbryn, når håret begynder at vokse igen. Aldrig voks dine egne øjenbryn, og hvis du plukke dine øjenbryn få din mor eller ældre søstre hjælp.
  • Plukke eller voks overlæbe. Igen, anbefales det du går til spa og bede om en fuld ansigt voks eller overlæbe voks. Hvis ikke, få nogle pincet og plukke håret af. Men hvis du er 15 og under, vi ikke anbefale dig at gøre det.
 3. 3
  Bruge makeup. Da du er kun i midten skole, behøver du ikke en masse makeup. Foundation, øjenskygge, mascara, og lipgloss er alt hvad du virkelig har brug for. Gå let på ansøgningen og holde det naturlige, men makeup kan lyse op i dit udseende og forbedre dit ansigt. På de fleste skoler, men behøver makeup ikke nødvendigvis gøre dig nogen mere eller mindre populære. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få en frisk, ungdommelig look:
  • Altid vaske dit ansigt (og bruge fugtighedscreme), før du anvender makeup.
  • Sørg for, at fundamentet er præcis (eller tæt på) din hudfarve. På den måde du ikke ser vampyr-bleg eller orange. Blend fundamentet til din hud.
  • Nogle piger kan lide at bære flydende eyeliner for en mere "dramatisk" look. Hvis du gør, ikke over gøre det. En blyant eller pulver eyeliner giver dig et mere naturligt look.
  • For øjenskygge, vælge lyse farver.
  • Spørg dine forældre om at bruge en øjenvippe-curler til at hjælpe dine øjne skiller sig ud mere, når du anvender mascara.
  • For mascara, har du mange muligheder. Du kan bruge sort, brun, eller hvid, eller du kan gå rigtig fed og vælge andre farver.
  • Har en bred vifte af lip gloss. Har nogle i lyse farver og har andre i dristige nuancer.
  • Iført forskellige makeup er en god idé, men ikke bære den samme makeup hver dag. Hvis du vælger at gøre fed øjne, gøre naturlige læber. Hvis du vælger at gøre fed læber, gå til et naturligt udseende på øjnene. Andre piger lide at gå til en makeup artist eller deres mødre og søstre, og spørge dem til råds. Uanset hvad du gør, så sørg for du er i din komfort zone. Hvis du ikke er afslappet, hvordan alle andre være afslappet omkring dig?

Har en god sans for stil

 1. 1
  Alt hvad du behøver for at få en populær garderobe er tøj, der udtrykker din sans for stil og egenart. Opmærksomme på, hvad de populære piger bære, og hvor de handler.
 2. 2
  Bær dit tøj med selvtillid og stil. Du bør forsøge at klæde moderigtigt og trendy, men ikke bære noget, bare fordi "alle andre er iført det." Være original, ikke en klon af alle de andre.
  • Hvis din skole ikke har en dress code, så prøv at bære trendy og unikke tøj, men ikke gør noget vanvittigt og mærkeligt. Butikker som Rave, Pac Sun, Juicy, Anker blå, 5-7-9, junior sektion på Target, junior sektion på Kohls, og Bui-Yah-Kah har store unikke tøj.
  • På den anden side, hvis din skole har en dress code forsøge at manipulere det og skubbe reglerne så langt som du kan, for at se unikke og skiller sig ud. Gør det ikke i det omfang, komme i problemer, selv om.
  • Når du vælger ud bukser eller jeans, sørg for at de passer ordentligt. Baglommerne bør ikke taske ned til toppen af ​​dine ben.
  • Neon farver, sort og hvid er sikker på at hjælpe dig med at skille sig ud i gange.
  • Nordstrom, Zappos, sparsommelighed butikker og butikker er gode til at prøve. Handle på en række butikker og har et stort udvalg af størrelser og stilarter. Gør bære nogle ting andre mennesker slid, selv om, ligesom Abercrombie eller Hollister, også.
 3. 3
  Accessorize med funklende armringe, kølige hoops, skinnende farverige ringe og lignende.
 4. 4
  Få en awesome rygsæk eller taske og bære det med tillid! Vælg en, der udtrykker dig.
  • Skulder, messenger eller tote bags er virkelig søde og stilfuld.

Blive bemærket

 1. 1
  Sæt dig selv derude: Bliv bemærket! Hvordan kan du være populært, hvis ingen ved, hvem du er? Sig goddag til den person, der sidder ved siden af ​​dig i videnskab, matematik, læsning, etc. Sid med nogen nye til frokost. Lav et løfte til dig selv, at hver dag, du vil møde forskellige mennesker. Mens møde nye mennesker, så sørg for at komme til at kende dem. Må ikke blot sige, at du har mødt personen.
  • Hvis du tror at tale med denne person ville gøre dig mindre populær, ikke sladre om dem. Bare behandle dem som et almindeligt menneske.
   • Whispering ting om dem i en populær piges øre bare lader dem vide, at du taler om dem, ikke at vise dem du er køligere end dem (FYI: dette normalt ikke gøre dig mere eller mindre populær, så hvorfor gøre det?) Selvom de første par gange, du sladder på den måde om dem ville gøre dem til at føle forfærdeligt, vil de i sidste ende komme tilbage på dig ved at ignorere dig, fortæller en voksen (hvis det bliver et problem), griner på dig med deres venner, eller værre, sige noget til dig som, "Du ved, det er ikke rart. Hvordan vil du gerne det, hvis nogen skulle gøre det for dig?" eller noget lignende. Så de vil vinde ved at vise dig, at du har ingen ret til at såre nogen på nogen måde.
 2. 2
  Vær selvsikker. Husk, at virkelig ikke tiltrækker meget opmærksomhed på alle, og hvis du ikke er sikker på du er et let mål for bøller.
 3. 3
  Være en social sommerfugl, og møde alle, du kan. Få alles nummer, når du møder dem, den måde du kan tekst dem og sms'e er en nemmere måde at opbygge et forhold.
 4. 4
  Være rart at alle. Ligegyldigt hvor meget de genere dig, skal du være venlig. Det betyder ikke, du er nødt til at hænge ud med nørderne 24/7, men du vil have dem til at se op til dig, ikke? De vil huske dig.
 5. 5
  Smiler til alle. Vis verden du er en fantastisk, lys, awesome positiv person.
 6. 6
  Hvis du udmærke sig i et talent, som du ikke behøver at få aktive om, så dele den. Eksempel: Hvis der af en eller anden grund er et klaver i et rum og ingen bruger det, få alles opmærksomhed ved at spille denne vidunderlige stykke Mozart (eller hvem, hvad musiker), og begynde at spille. Ba-blænde dit publikum.
  • Indtast din skoles talent show! Du kan spille et instrument, planlægge en sjov sketch med dine venner osv.
  • Hvis du udmærke sig i en mere aktiv sport, deltage i dit skolens sportshold. Du vil få at vide andre, der relaterer sig til dig på en måde. Hvis du er en sjov slags person, foretage nogle vittigheder ud på marken. Og når du optrappe til bat, eller spille, denne gang er det bedste, mest udfordrende del. Wow dit publikum ved at sætte på et show, og du er stjernen.
 7. 7
  Vær dig selv. Ja, det er corny, men alligevel helt sandt. Må ikke tvinge dig selv til at klæde sig på en måde, som du ikke kan lide. Hvis du ikke handler som dig selv, vil du tiltrække folk, der har noget til fælles med dig. Må ikke foregive at nyde noget, som du ikke kan lide, eller være venner med folk til dit mishag. Ved at foregive at være en person, du ikke er, vil du kun være at grave dig selv dybere og dybere ind i et hul af løgne og selvhad. Ikke umiddelbart, men den tid vil komme.
 8. 8
  Behandl andre, hvordan du gerne vil behandles. Også corny, men denne sætning ringe med sandheden. Hvis du er uforskammet eller middelværdi, vil andre mennesker være lige forfærdeligt for dig. Den eneste måde at holde fra at blive sladret om, er at holde fra sladrer. Nogensinde hørt udtrykket "pege fingre, og de har tre der peger tilbage på dig?" Det er sandt. Ingen kommer til at lide dig, hvis du ikke er rart. Være populær betyder ikke at være en blond, smuk, men snobbet cheerleader, (stereotype), betyder det folk lide dig for hvem du er.
 9. 9
  Være sjovt, men siger ikke halt ting. At være underligt er ikke dårligt, men hvis du går for langt med det, vil folk tror, ​​du er en sindssyg-underlig type person, være unikke, sande, og hensigtsmæssigt. Det er altid okay at være tilfældige eller spontane. (Bare ikke gå overbord.) Hvis du ikke ved, hvordan man kan være sjovt så bare gå online og få et par vittigheder der. Sørg for at undgå at komme i problemer. Vær dig selv! Være rart at folk, der er betyder for dig. De kan endda ende med at blive dine venner.
 10. 10
  Mød op. Hvordan kan du være populært, hvis du ikke er der? Vi har alle nogle dårlige dage, sygedage, eller bare ikke ønsker at gå dage. Prøv at vise så meget som du kan! Dette vil give dig en chance for at socialisere mere og har mere tid til at blive bemærket. Må ikke gå ud af skolen, selvom du hader det. Når du tilmelder dig en gruppe af venner, vil der ikke være en grund til at gå ud af skolen, fordi du vil se dine venner. Må ikke lade dem sidde i klassen uden dig.
 11. 11
  Hold din loyalitet. Hvis du har venner så ikke ignorere dem, eller anden grusom ting. Du kan være populære, men du vil miste nogle gode venner i processen. De vil gerne have dig til hvem du er. Må ikke blive indbildsk! Sørg for at du og dine venner kan både være populære (jeg er sikker på de vil sætte pris på det!). På den måde vil du ikke miste nogen nære venner.
 12. 12
  Bly. Prøv at være lederen. Sørg for at være en god rollemodel.
  • Du bør blive mere ladylike (ingen bande, kampe, osv.).
  • Du skal ikke være bange for at sige op. Hvis du er uenig med noget ikke bare foregiver at gå sammen med det, fordi alle andre gør. Fortæl dem du er uenig (på en behagelig, nice måde ingen tvivl). Du vil få respekt for at dele din udtalelse (r). Folk kan overveje dine ideer.
  • Du kan også være en leder i gym klasse. Alt du skal gøre er at vise dem, at du prøver og købe god kvalitet gym tøj og sko.
  • Må ikke shop på Wal-Mart hele tiden, ville folk tror, ​​du er fattig. Hvis du har ingen idé om hvor at shoppe for gode tøj, skal du ikke være bange for at spørge folk, der har en god sans for mode. Ikke alene vil det starte en samtale med dem, vil du være i stand til at sige ting som, "Jeg så, at Abercrombie sidste weekend!"
  • Vigtigst: Har en sindet af dine egne!
 13. 13
  Efter at være blevet bemærket (med alle midler næsten alle vide om dig), kan du begynde at blive venner med den "populære kliken". Kan hjælpe dig med at få en smule af popularitet. Fordi det gør dig mere populær ved association. En måde at få kendt af de populære piger er til dato de populære drenge, men det er ikke altid den bedste plan. Hvis den populære klike ikke kan lide dig, det er okay. Du kan stadig være populær, selvom den såkaldte-populars vil ikke give en chance for dig. Nogen er populær, når han / hun er accepteret (hvilket betyder, at andre giver opmærksomhed til ham / hende).
 14. 14
  Glem ikke dine gamle venner, selv om de er upopulære. Der var der for dig fra starten. Bliv venner med deres ældre søskende.
  • Desuden kan du også blive venner med ældre populære mennesker. Folk vil tro, at du er temmelig særlige at tale med øverste klasser. Og det vil hjælpe dig med at få mere bemærket.
 15. 15
  Køb gaver. Hvis du kan, skal du købe de populære mennesker gaver efter at komme til at kende dem lidt. Hvis du ikke ved, hvad man kan få, få en slags slik eller smykker. Det virkelig gør du synes så omsorgsfuld, og en masse mere attraktiv.
 16. 16
  For at blive mere populære, arrangere fester, sleepovers og tage venner shopping. Hvis du er den ene til at organisere det hele, vil folk tror, ​​du er virkelig sjovt. Alle kan lide at gå til indkøbscenter, en fest, eller en kammerat. Hvis du har en kammerat, sørg for at have noget sjovt at gøre-lignende ding dong droppe den varme fyr ved siden af, egging / TP-ning middelværdien lady næste døren Hus, og den slags ting. Bare sørg for ikke at komme ind i for meget besvær;). Giver masser af drinks og snacks. En god idé er at gå se en film, før sleepover begynder. Sidder på sofaen spise popcorn, mens du ser en film ikke er meget sjov, og er ikke meget kreative. En anden idé er at give dine venner makeovers, eller har en glitter kamp... Mulighederne er uendelige.
 17. 17
  Udvid din tidsplan. Deltag i en sport i skolen. Altid kaste og gå til fester. Hæng ud i storcenteret. Lav en kalender med hver dag at have noget at gøre med en person, selvom det er bare dig og din ven at se en film.
 18. 18
  Må ikke begrænse din popularitet til bare ét sted! Når du bliver populær, få at vide andre børn fra andre skoler, uanset om de går til din elementary school eller endda en high school. Du kan møde og lære at kende disse børn fra at deltage out-of-skolefritidsordninger, aktiviteter og sport. Det er nok en god ide at komme til at kende de piger du kan relatere til først. Har din skoledistrikt kender dig!
 19. 19
  Endelig skal du huske dette: Mange, mange, mange andre studerende på din skole stræber efter at blive en populær dreng, også. Men med den tid, efter at du opgraderer high school og gå på college, vil popularitet ikke noget, overhovedet. Du vil være i den virkelige verden, og hvis de populære børn på din skole er middelværdier, beskidte piger, vil du højst sandsynligt være chef af dem inden da. De vil være spejlvende burgere, mens du skal tjene lige omkring 1120€ for en time.
  • Det er derfor, hvis du ønsker at være populære, er det bedst at være den pæne art (hvilket er sjældent at være på de fleste skoler). Fordi på et tidspunkt din studievejleder eller dekan vil finde ud af og optage dine handlinger. College arrangørerne i samarbejde med skolens vejledere, vil blive ser tilbage på din barndom år at sikre, at du er en god pasform til deres skole. Hvis du var middelværdi og skødesløs al den tid, vil du ikke lykkes, og vil højst sandsynligt ikke vil gå på college-og dermed gør dit bedste for at gøre en levende ud af nogle billige job.

Tips

 • Har god hygiejne. Ingen ønsker at hænge ud med nogen, der er snavset eller der lugter.
 • Få din skønhedssøvn! Du skal vises vågen på hvert øjeblik i løbet af dagen.
 • Sørg for at have en afbalanceret kost! Men du behøver ikke gå amok, kan det skade dit helbred. Piger i midten skole allerede selvbevidst.
 • Må ikke være genert. Begynder at tale til folk, og hvis en person ikke kan lide dig, betyder det ikke, alle kommer til at være sådan.
 • Det er en god idé at holde sig fri af acne. Vask dit ansigt hver morgen og hver aften. Brug kun en ansigtsvask 2x om dagen, hvis du bruger det mere end to gange, vil det gøre dit ansigt fedtet.
 • Har god hånd-skrivning, og når du tilmelder dit navn på tavlen eller årbog: det kan være smuk og fed (ligesom en Sass slags skråskrift)
 • Være sikker og du vil få din lejlighed.
 • Du bør også fugter din hud. Brug en god lotion efter at tage et brusebad.
 • Dating kan være så sjovt, men ikke tage det alt for alvorligt. Drenge i midten skolealderen er blot drenge. Behandling unge relationer som du er i din midten af ​​tyverne vil medføre en unødvendig hjertesorg, og spildtid. Ingen dreng er værd at græde over. (Må ikke bekymre dig, hvis du allerede lavet den fejl, fordi tingene altid går i orden!)
 • Må ikke stoffer eller har sex (som jeg håber ikke engang krydset dit sind!) Dette er ikke cool! IT-risici dit liv! Bare fordi 'cool' mennesker gør det, ikke engang turde at sætte dig i fare eller 9 måneders arbejde, der kan være en abort. Hvis de seje børn gør det, det er ikke engang værd at blive populære.
 • Må ikke gøre venner med de forkerte mennesker eller være under tryk til at gøre noget, du ikke er fortrolig med. Dette kunne tjene dig et dårligt ry, og forhindre dig i at gøre ægte venner.
 • Må ikke være bange for middelværdier piger, der står i vejen, stå op til dem og vise dem, at de ikke kan genere dig!
 • Vær positiv, ikke har en negativ holdning. Bo sjovt og nyd dig selv, men ikke går overbord.
 • Prøv ikke at gøre det med dit udseende. Fordi folk kan lave rygter eller ring du virkelig mener navne, der er bare ikke sandt.
 • Nogle gange vil populære piger gøre andre populære, såsom pigerne, de får sammen med godt.
 • Må ikke være bange for at forgrene sig, gøre så mange venner som muligt, og ja, der omfatter folk i andre klassetrin!
 • Sure, folk komplimentere dig, når du ser godt ud, men i sidste ende vil vænne sig til din stil. Ryst det lidt op hver gang i et stykke tid, men ikke får vanvittigt, eller folk vil synes, du prøver alt for hårdt.
 • Prøv ikke at se ud som om du prøver for hårdt. Du kan få kommentarer fra en "faker 'eller' wannabe '.
 • Prøv at passe ind, men også forsøge at være dig selv og ikke en anden, bare fordi du tror, ​​du vil passe ind
 • Prøv ikke at opføre sig nervøst omkring de populære mennesker på din skole, fordi hvis du handle på den måde rundt bare én person, vil denne populære person, fortælle alle deres venner, at du ikke er populært materiale.
 • Popularitet kan være et spinkelt ting. Se din ryg, for enhver pris. Alle disse venner, som du elsker, og de har arbejdet så hårdt for at få kan tages væk fra dig når som helst. Alt det kræver er en spydig kommentar eller en grim rygte.
 • Klæde sig passende. Må ikke bære stramt tøj. Viser spaltning gør du ser desperate! Korte shorts og Lingeri er ikke passende på midt skoler campusser. Husk, drenge hormoner raser, og uhensigtsmæssige ikke fører til popularitet! Selv om de "seje" børn siger, at det gør!
 • Bliv involveret i skolens ånd dage og sjove arrangementer. Denne måde, vil du skiller sig ud, og flere mennesker vil blive tiltrukket til din aktive ånd!
 • Hvis du har venner, hvor populære mennesker kalder 'nørder' huske, at de stadig er venner. Må ikke skamme sig af dem, og ikke slutte sig til de populære børn, mens de er driller nogen, fortælle dem til at stoppe, selvom du er bange for, at de ville stoppe hænge ud med dig.
 • Hvis der ved slutningen, du er ikke populære: bare være rart for alle. En dag, der betyder pige i matematik klasse kan ændre hendes måder, og blive venner med dig.
 • Vær dig selv i trends og mode! Jeg er alvorlig, det virker. Hvis du forsøger at lige passer ind, vil folk tror, ​​du er kedelig. Prøv at finde din egen form for søde eller cool stil. For eksempel er min stil iført en masse armbånd og har forskellige farvede snørebånd! Vær ikke bange for at tale med andre børn om søde 'ting', der er populære. Men forblive cool - ikke kopiere nogen! Og slet ikke kopiere alle!:)
 • Har en god kropsholdning, holde ryggen lige.
 • Prøv at bære skinny jeans, der ser godt ud på både fyre og piger. Du kan endda prøve forskellige farver. Vær modig! Være der, du ønsker (men ikke overdrive det!).
 • Bare vær dig selv. Der er ingen trick eller ingen måder at være populær. Du skal bare nødt til at være dig selv. Hvis du være dig selv, når du bliver populær du vil have venner, der kan lide dig for dig.
 • En sjov ting at gøre, og lære fra, er at se film som 'Mean Girls', 'Den Clique', og andre film som. Lær af dem! MEN HUSK: At være populært betyder ikke, du skal være ond!
 • Må ikke være "betyder" for alle, bare fordi deres gør det for dig.
 • Prøv at deltage i en klub! Sporty piger er populære piger, men hvis du ikke er den bedste med sport, måske diskutere team eller cheerleading. Ikke ting som 'skakklub' eller 'Roleplayers United ". Dette gælder for fyre og piger! Hvis du virkelig vil, du kan, men det vil tage en masse tid outta din tidsplan og de populære folk plejer kender dig så godt! Du ønsker at være så aktiv som muligt.
 • Når smilende på folk, smil med dine øjne også! Lad dine øjne rynke. Det gør man ser oprigtig.
 • Flirt! Lær at flirte. Det vil hjælpe med at få dig ud og måske tiltrække nogle drenge:).
 • Indse, at alle stræber efter det populære sted. Alt du skal gøre er at være meget social, være i den rigtige gruppe af venner, og tro på dig selv, vær ikke genert.
 • Få nogle skønhed tips eller mode tips i visse Teen Magazines (Seventeen, Teen Vogue, etc.).
 • Også tjekke nogle søde punge, som kan være en erstatning for en rygsæk. Jeg vil anbefale en større pung, så du kan sætte bøgerne i den.
 • Hvis du ikke føler dig tryg ved det, så skal du ikke gøre det.

Advarsler

 • Må ikke komme ind i narkotika. Det kan lyde som det vil gøre dig mere populær, men det vil ikke. I sidste ende, vil du ikke se fed og gys søger, vil du bare se dum. Du vil miste alt, hvis du gør alt for mange stoffer.
 • Må ikke blive mener, ingen kan lide mennesker, der er ond!
 • Det vigtigste er ikke følger folk rundt, bare være dig selv.
 • Forsøg ikke at være nogen Du er ikke fordi, der bare viser din en "wanna be" Det person.Trust mig, ikke kopiere folk bare være dig selv! Hvis du være dig selv, vil du finde flere mennesker til fælles med dig og dit liv vil blive bedre.
 • Dating er nok vigtigt for dig nu, men ikke surround hele dit liv omkring drenge. Vær smart, skal du ikke være uhensigtsmæssig i skole, fordi du vil imponere en dreng. Og prøv bare at være venner med fyre, fordi nogle gange, det er rart at være væk fra drama. Hvis en dreng kan lide dig, så gå efter det, bare ikke være alt klyngende, fordi ingen dreng kan lide det.
 • Prøv at forblive glad, selv om nogen gør dig gal, holde det i, og forblive positiv!
 • Deal med Bøller. Bøller vil være der i midten skole. Må ikke lade dem komme til dig! Være rart at alle, selv de populars, uanset hvem kan lide dig eller hvem du vil tilbage.
 • TIPS TIL piger:
  • Vær dig selv - ingen kan lide en falsk person.
  • Må ikke være en grim - du er kun i midten skole, bør du ikke lade drengens tale dig til at gøre uhensigtsmæssige ting, og når du bryde op med nogen ikke date en anden lige efter. Især hvis din ex og den person, du er dating kender hinanden.
  • Brug passende sprog. NO bande. Det lyder måske cool, men det er ikke. Der er ikke behov for disse ord. Må ikke bruge dem.
  • Være rart smil til alle, selv om de er betyder altid være rart, der viser, hvor fantastisk du er.
 • IKKE NOGENSINDE grøften skole for NOGEN grund hvad så nogensinde!
 • Vær forsigtig med kliker, og ikke kæmper mellem dem. Middle skole kan være et skræmmende sted, hvis du gør det på denne måde.
 • Må ikke gøre det forkerte bare for at passe på! Hvis folk ikke accepterer dig for at gøre det rigtige, så de er ikke meget gode venner.
  • Prøv ikke at få alt for gal, når nogen siger noget ondt eller uhøflig til dig. Bare se tomt på dem og derefter dreje hovedet. Du får meget langt, hvis du kæmpe tilbage!
 • Bliv involveret i skolens ånd dage og sjove arrangementer. Denne måde, vil du skiller sig ud, og flere mennesker vil blive tiltrukket til din aktive ånd!