Wkadk

Sådan tilstand krøllet hår

Tage sig af din krøllet hår kan være en udfordring, hvis du ikke ved, hvad produkter og værktøjer fungerer bedst for dit hår type. En god balsam og hjemmelavede løsninger kan være afgørende for krøllet hår.

Steps

Sådan tilstand krøllet hår. Find en god balsam, der tilføjer fugt til håret.
Sådan tilstand krøllet hår. Find en god balsam, der tilføjer fugt til håret.
 1. 1
  Find en god balsam, der tilføjer fugt til håret. Du kan finde dem på købmænd, helsekostforretninger (organiske conditioners er ofte meget god), eller specialbutikker (f.eks Ulta eller Sally Beauty Supply).
 2. 2
  Fordel balsam gennem hele dit hår og untangle forsigtigt. Brug dine hænder eller en bred-tandede kam. Start med at udrede bunden sektioner af dit hår og derefter gradvist bevæger sig opad. Lad balsam sidde i håret i fem minutter eller deromkring for ekstra fugt.
 3. 3
  Må sidste skylning dit hår med koldt eller koldt vand. Dette vil falde, og tilføje. Efterlad nogle balsam i håret, især i tørre sektioner som enderne, og hvis du ikke tilføjer styling produkt. Du kan også vælge at bruge en tyk balsam som en leave-in.
 4. 4
  Tilføj en leave-in creme eller balsam i vådt hår. Fordel så godt og kradser håret.
 5. 5
  Beskyt dit hår mod solen. Du kan bære en stor floppy hat eller et tørklæde på toppen af ​​dit hår. Ellers kigge efter en balsam, der har en solcreme i det og efterlade nogle i dit hår, hvis du kommer til at være udenfor i solen. Du kan også lade normal balsam blandet med solcreme i håret.
 6. 6
  Indse, at krøllet hår har forskellige behov på forskellige årstider. I sommeren bruge flere væske-lignende produkter, så ikke kvæle håret. Det er også nyttigt at lade mindre balsam og orlov i creme i håret for at forhindre frizzing og øge definition. Det er en slags modsat om vinteren. Du skal bruge tungere, creamier produkter og mere balsam eller leave-in for at bekæmpe tør, vinterlige luft.

Tips

 • En gang om ugen bruger en hår maske for endnu bedre krøller!
 • Sulfater-ammonium laureth sulfat, ammoniumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, natriumlaurylsulfat, etc. - findes i de fleste shampooer og kan tørring og skadelig for krøllet hår. Overvej ikke hårvask og vask med kun balsam, "kaldet Co-vask, ligesom mange afrikanske europæiske hunner har tendens til at gøre det. Men du bliver nødt til at undgå silicone. Husk silikone er ikke så slemt, hvis du bunke på dit hår så meget. også overveje at købe non-sulfat shampoo og bruge dem sparsomt.
 • Trim håret hver to til fire måneder til at slippe af med split og tørre ender. Spørg dit hår stylist ikke at bruge en barbermaskine, da det vil efterlade din ender knotten.
 • Det er især nødvendigt at gøre dette i de koldere måneder, når håret kan blive tør og skør. Det er også vigtigt i de varme måneder, hvor svømning og klor kan skabe ravage på krøller.

Advarsler

 • Hvis du bruger æteriske olier, altid huske at udvande dem først før du bruger dem på nogen del af kroppen - uanset hår eller hud.

Ting du behøver

 • Hårbalsam
 • Wide-tandet kam