Wkadk

Hvordan til at vokse og holde emo hair

Hvis du er emo, skal du billedet - og have dårlig eller meget kort hår er ikke præcis, hvad du behøver. Denne artikel vil gå gennem alt hvad du behøver at vide om emo hair, vedligeholdelse, styling det, og hvad du skal gøre, mens vokser det ud.

Steps

Hvordan til at vokse og holde emo hair. Hvis dit hår er virkelig kort, og du ønsker at vokse emo style håret, så bare ikke få det forkortet igen fra nu af.
Hvordan til at vokse og holde emo hair. Hvis dit hår er virkelig kort, og du ønsker at vokse emo style håret, så bare ikke få det forkortet igen fra nu af.
 1. 1
  Hvis dit hår er virkelig kort, og du ønsker at vokse emo style håret, så bare ikke få det forkortet igen fra nu af. De første 2 måneder vil være en smerte, fordi du ikke vil være i stand til at gøre dit hår ser, at emo. Men som det vokser, kam det i den retning, du vil, mod enten øjet.
 2. 2
  Når frynser når 3/4 af vejen ned din pande, gå til en frisør, der ser professionelle, og få det tyndet ud og få det trimmet, så det vil vokse i den rigtige form.
 3. 3
  Efter 3 måneder dit hår skal begynde at være genkendelig som en emo frisure. Fra nu af, gå til frisører hver måned for at få det tyndet ud og vejledt i den stil
 4. 4
  Gode ​​emo frynser slutter ved næseborene, og nogle af de bedre stilarter har sider, der også er lange. Når dit hår når sin ønskede længde (normalt efter 9-12 måneder begyndt at vokse ud af det) få det trimmet og tyndet ud hver måned. Se nedenfor for at opretholde tips.

Tips

 • Brug voks til at style på bagsiden af ​​dit hår, hvis du spike den, hårgelé er ikke så god og kan forårsage pletter, hvis i konstant kontakt med huden. Voks er stærkere og bedre for lange frisurer. Må ikke anvendes gigantiske globs enten.
 • Efter vask dit hår med en god fugtgivende shampoo, bruge en orlov i balsam for at forhindre dit hår fra at få beskadiget.
 • Voks ikke dit hår mod dit hoved, kan dette medføre spot problemer.
 • Glatte dit hår, hvis det er naturligt krøllet, og bruge sera, der giver dit hår en skinne og holde det fugtes.
 • Må ikke bleges dit hår, især hvis du har planer om at dø det en anden permanent farve i fremtiden. Bleach gør dit hår skørt, og det er usundt.
 • Hvis du har farvet hår, dit hår er sandsynligvis en lidt tør. For at beskytte dit hår, vaske dit hår kun 3 gange om ugen. Deep condition kan seriøst falme farvet hår, så i stedet (det lyder brutto, men er virkelig virker vidundere) sætte mayonnaise blandet med olivenolie i hele dit hår, wrap det op i plastikfolie, sidde i 2 timer, skylles og voila! Dit hår er utrolig blød og silkeagtig. (Hvad alle emos have ret?) Hele formålet er at skabe en * mystisk * look.
 • Må ikke vaske dit hår for meget, kan det tørre det ud.

Ting du behøver

 • Combs
 • Opretning Irons
 • Moisturizing shampoo og leave-in conditioner
 • hårvoks: bedre til at bakke kam dit hår
 • Sera, der styrer hår til at være lige og skinnende. Du skal bruge disse til at style de lange dele af dig hår efter glatning