Wkadk

Sådan sparer en masse penge for en ferie (for teenagere)

Forhåbentlig vil dette hjælpe teenagere til at spare penge op til ting, de ønsker og behov. Ikke længere vil dine forældre regere din økonomi!

Steps

Sådan sparer en masse penge for en ferie (for teenagere). Udnyt alle muligheder for at tjene penge.
Sådan sparer en masse penge for en ferie (for teenagere). Udnyt alle muligheder for at tjene penge.
 1. 1
  Udnyt alle muligheder for at tjene penge. Hvis du er så unge som 14 nogle virksomheder vil ikke ansætte dig. Få et job (eller i det mindste et papir rute).
 2. 2
  Udnyt enhver mulighed for at spare penge. Eksempel: I stedet for at gå på en date til middag og en film, gå en tur gennem parken og har en picnic. (Meget mere romantisk alligevel)
 3. 3
  Har dine venner spare penge med dig. Så vil du ikke blive presset til at gå til indkøbscenter eller film og bruge penge med dem.
 4. 4
  Spørg dine forældre til at belønne dig med penge, hvis du får fænomenale kvaliteter i år. Fortæl dem, at du ville være meget mere tilskyndet til at studere hårdere og lægge flere kræfter i dit arbejde, hvis der var en kontant belønning. Fortæl dem, at det er din fremtid, men du er bare en knægt. Børn har brug for at arbejde hårdt i skolen og have det sjovt. Hvis du havde en kontant belønning for gode karakterer, så du både kunne være lykkelig.
 5. 5
  Skjul dine penge fra dig selv. Seriøst. Men skriv ned, hvor du gemte den. Eller fortælle nogen. Så kun tillade dig selv en vis mængde penge en måned.
 6. 6
  Plan udgifter i forvejen. Giv dig selv mere tid til at spare de penge.
 7. 7
  Spørge, om nogen har brug for hjælp. Uanset hvad du er god til, kan du få betalt for. Du kan tutor børn i et fagområde du især god på: klippe græsplæner, babysitte, rene huse, løbe ærinder, noget.
 8. 8
  Spørg dine forældre, hvis de vil give dig penge for at gøre ekstra gøremål eller gemme elektricitet. Sammenlign din elregning til samme måned som sidste år (prøv at få dem til at trække inflationen), og se, om de vil betale dig restbeløbet. Også gøre retter, sweep. Hold dit værelse rent.
 9. 9
  Må ikke købe ting, du ikke har brug for. Har en ven brænde en cd for dig eller gå uden. Må ikke købe ekstra junk food, når du er ikke rigtig sulten, vente, indtil du kommer hjem for at spise.
 10. 10
  Købe ting, der vil vare. For eksempel, hvis du har brug for en pen ikke købe en, der er kommer til at bære den næste dag. Af samme grund, ikke købe den dyreste pen derude.
 11. 11
  Rens dit værelse. Du kan finde penge stadig i gamle tegnebøger eller under sengen, eller mellem sofapuder.
 12. 12
  Shop salget rack. Også huske på, at steder som TJ Max tage tøj fra name-brand stores og sælge dem til drastisk billigere end den oprindelige pris. Sparsommelighed butikker er også godt for skjulte skatte.
 13. 13
  Brug dine gavekort på to forskellige måder. Hvis du har nogle gavekort, som du ikke vil bruge, men kender dine forældre kan bruge dem til at købe rengøringsmidler poster, rabat tøj, osv., så spørg dem, hvis de vil betale dig i kontanter for hvad der er tilbage på kortet. Dette kan tilføje op, hvis du har masser af gavekort! Den anden brug af gavekort er at bruge dem. Gå gennem alle dine gamle tegnebøger og tage alle de gavekort, du finder. Sæt dem på en overflade og adskille i to bunker: ønskede og uønskede gavekort. Brug dem, du gerne ville keep.This vil hjælpe dig med at spare op meget ekstra penge.
 14. 14
  Når du køber tøj, ikke købe den skjorte, der bare fik i 20€ 0,00 plus, fordi du snart vil se det på clearance rack, sælger for 5€ 0,00.
 15. 15
  Gem denne lomme forandring! Tænk en krone tæller ikke? Tænk igen. Hold alle dine reservedele ændring i en sparegris eller anden form, og når grisen er fuld tage det til din lokale bank. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt de løse mønter tilføje op.
 16. 16
  Aldrig nogensinde bruge Coin stjerne Machine til at konvertere ændring dollarsedler! Coin Master tager 8-10 cents per dollar, som virkelig vil tilføje op! Hvis du oprindeligt havde 75€ værd af mønter, så du tog det til en mønt stjerne maskine, ville det tage ti dollars eller mere ud af dine penge. For at få din ændring konverteret til dollarsedler, gå til en nærliggende bank og bede om nogle papir mønt ruller. Det er faktisk lidt sjovt at tælle alle de forandringer i hånden. Du ved aldrig, hvor meget det egentlig er, og ender overraskende selv! Vær sikker på at vaske dine hænder, når du er færdig.
 17. 17
  Må ikke hele tiden tælle dine penge, ellers vil du ende med at se forgæves og bruge den, så snart du finder ud af du har mere end ti dollars!
 18. 18
  Må ikke købe ting, som du virkelig ikke brug for.

Tips

 • For langsigtede opsparing, prøv at sætte det ind i en opsparingskonto i banken. Ikke blot vil dette hjælpe, fordi dens lagt væk, plejer du være i stand til at købe på dit bankkort, og du plejer have penge på dig. Før du åbner en konto, skal du huske at spørge på forhånd, om forældrenes tilladelse er påkrævet, og hvad den mindst mulige mængde af penge behov er. Mange banker kræver, at du har mindst halvtreds dollars, før du kan åbne en opsparingskonto.

Advarsler

 • Undgå de lidt ekstra på tælleren. Mange butikker har læbepomade, smykker, etc. på salgsdisk at lokke folk til at købe mere, da de er ved at tjekke ud. Spørg dig selv "har jeg virkelig brug for dette?"
 • Vask dine hænder efter at sætte forandringer i mønt ruller. Penge er beskidt, og du ærligt ikke ved, hvem rørt det før dig.
 • Brug ikke Coin stjerne maskine!