Wkadk

Sådan ser smuk (drenge)

Alle ved, at blive kaldt "cute" er langt bedre end at blive kaldt "grimme". Bedre end at være sød, selv om, der kaldes "handsome". Men hvordan kan du gå om at være smuk? Her er nogle enkle, fælles metoder til derhen. Læs mere her!

Steps

Sådan ser smuk (drenge). Etablere en følelse af stil.
Sådan ser smuk (drenge). Etablere en følelse af stil.

Første del: attitude og personlighed

 1. 1
  Vær selvsikker. Nothing-ikke knoglestruktur, ikke en haircut, ikke engang fornuftige sko-vil gøre mere for, hvordan du bliver opfattet end udstråler selvtillid. Dyrk det, arbejde for at nå det, og følg trinene i dette afsnit til at bygge det. Bare være klar over, at det ikke kan være forfalsket, det skal komme indefra.
 2. 2
  Stand-up straight. Hunching løbet kan ikke kun give rygproblemer, men gør man ser som hvis du ikke har nogen selvtillid. Sit-up straight også for de samme grunde.
 3. 3
  Smile. Smilende vil gøre dig synes glad. Og. Det vil også holde dig fra at se træt og fortvivlet.
 4. 4
  Kig folk i øjnene. Det er kun høfligt når vi taler til nogen til at se dem i øjnene. Kig ikke-se på forskellige dele af deres ansigt lejlighedsvis, men ud over dette, vil opretholde en god øjenkontakt vise selvtillid og assuredness på din ende.

Del to: mode og stil

 1. 1
  Etablere en følelse af stil. Dit tøj, og hvordan du bruger dem sige en masse om dig, og det vil have en effekt på, hvordan folk opfatter dig. Iført lidet flatterende eller ekstremt dårligt størrelse tøj siger, at du er ligeglad med, hvordan du præsenterer dig selv.
  • Den særlige stil er ikke så meget en faktor, hvordan du bære det. Du kan bære, hvad stil er behageligt for dig, uanset om det er trendy, alternativ, afslappet eller sporty, så længe det er passende at hvem du er. For eksempel, hvis du er 30, og kjole som man er 15 vil du ligne du forsøger at generobre din ungdom, ikke som om du er en trendy 15-årig. Det samme gælder for enhver stil, hvis det ikke præcist afspejler, hvem du er, vil det blive opfattet som enten clueless eller falske. Hverken indtryk vil foreslå "smuk" til nogen.
 2. 2
  Hold øje med mænd, du anser for godt klædt. Når du er på et indkøbscenter eller gå ned ad gaden, notere fyre, der synes at være på mode. Hvilke ting gør du først varsel?
  • Kvinder ser ofte på sko-En detalje mange fyre glans over. Fordi så mange fyre glans over denne del, der tager sig tid til at vælge, slid og vedligeholde et dejligt par sko er en fantastisk måde at øge hvordan du opfattet.
 3. 3
  Hyre en personlig shopper. Hvis du har absolut ingen sans for mode og har pengene, leje en personlig shopper kan være en god indledende skridt. De vil hjælpe dig med at identificere din stil, skal du vælge tøj til dig og derefter vise dig, hvor for at få disse tøj på egen hånd i fremtiden.
  • Hvis du ikke har pengene, har en stilfuld ven eller slægtning go shopping med dig for dagen.
  • Lyt til dem, men vær opmærksom på at de kan have deres egen sans for stil, der er ikke helt din stil forstand. Hvis de fleste af de valg, de er tyder ikke appellerer til dig, må du ikke føler at du er nødt til at gå med deres forslag. Takke dem for deres tid, og prøv en anden personlig shopper mere tilpasset til din sans for stil.
 4. 4
  Vedtage signatur stykker. At have en signatur stykke tøj kan hjælpe dig med at skille sig ud og gøre opmærksom på din stil. Tag Steve Jobs, for eksempel. Hans signatur udseende var en sort rullekravesweater, blå jeans og New Balance løbesko.
  • Smykker, såsom et varemærke ring, halskæde eller ur kan være effektive, og nyttigt også.
  • Tonede nuancer. Du bør kun bære disse udendørs, men et par gode piloter eller tonede nuancer henleder opmærksomheden på dit ansigt.
  • Köln. Undgå køre-of-the-mill cologne og få en duft, som ingen andre har. Dette kan være en stor samtale starteren. Må ikke bære alt for meget, selvom, eller samtalen begynder det vil være bag din ryg, og det vil ikke være gratis.
 5. 5
  Tag stemme lektioner. Vi ved alle, hvordan man taler, men at være i stand til at tale klart og formulere godt vil forbedre, hvordan du bliver opfattet.

Del tre: grooming

 1. 1
  Hold hænder og negle rene og pæne. Vask dine hænder regelmæssigt. Dine negle skal være fri for snavs og trimmet jævnt. Må ikke bide dine negle, eller tygge på dine neglebånd-vil du se nervøse og neurotiske.
 2. 2
  Tag dig tid til kam og style dit hår. Med ekstremt sjældne (og ofte utilsigtet) undtagelse aldrig gå ud af huset med hovedgærdet ser godt ud. Vask og børste dit hår på en regelmæssig basis. Hvis du har tid og lyst, kan du overveje at bruge en pasta eller gel til at style dit hår, men følg "less is more"-reglen med stylingprodukter, og ikke bruge for meget.
 3. 3
  Pleje din hud. Mange mennesker, måske uretfærdigt, lektor dårlig hud med dårlig hygiejne. Vask dit ansigt grundigt, især efter enhver form for fysisk aktivitet. Undgå barbermaskiner brænde, hvis det overhovedet er muligt. Hvis du er tilbøjelig til at acne eller andre hudproblemer, se en hudlæge for at hjælpe dig med at få din hud i form.
 4. 4
  Tag brusere. Gør det hver dag, det er en forfriskende måde at starte dagen, og ser ren og ildelugtende god gør ikke ondt i opfattelsen afdeling, enten!
 5. 5
  Spis sundt. At spise sundt, vil hjælpe med mange ting såsom at holde en god vægt, undgå hulrum, have en god teint, og at være energisk.
 6. 6
  Sov godt. Kom otte timer eller mere søvn hver nat vil gøre underværker for din teint, energi og generelle udseende.
 7. 7
  Motion regelmæssigt. Ser smuk går ud over din stil. Udøver regelmæssigt ikke kun hjælper med dit udseende, selvtillid og energi, men frigiver endorfiner, der gør du føler dig godt, og derfor er mere tiltrækkende for andre.

Tips

 • Tal tydeligt. Må ikke mumle. Være selvhævdende i alt, hvad du gør. Men vær forsigtig med, hvad du siger.
 • Vær dig selv. Må ikke indføre stil eller personlighedstræk, som du ikke føler sig trygge med..