Wkadk

Hvordan til at klæde at imponere pigerne

Det er en almindelig misforståelse, at mænd ikke kan være modebevidste. Nogle kan ikke tillid til deres egen smag eller smagen af ​​deres mandlige venner og gammeldags forældre. Andre bare brug for en hurtig gennemgang. Her går det:

Steps

Hvordan til at klæde at imponere pigerne. Nej "tyvekoster"!
Hvordan til at klæde at imponere pigerne. Nej "tyvekoster"!
 1. 1
  Nej "tyvekoster"! De fleste af pigerne tror, ​​det er ubrugelige i din mode stil. Så glem det sludder om "tyvekoster" og "yolo!"
 2. 2
  Farverne er det vigtigste! For at forstå hvordan at imponere kvinder med din kjole, du skal overveje fire ting: * Farve, * Cut, * Passende eller ej, * og lad os ikke glemme Rengøring. Disse fire elementer er hjørnestenene i mandlige mode. Først lad os adresse farve.
 3. 3
  Forskellige farver sender forskellige underbevidste og bevidste beskeder til kvinder, tro det eller ej. Overvej dette: Hvis du så en kvinde gå ind i rummet i en neonorange kjole, farven på den reflekterende tape på en passage vagt s vest, kan du gøre den antagelse, at hun ikke var genert, og du ville nok være rigtigt! Det er ikke anderledes for kvinder, og du behøver ikke at være iført neonorange at sende en besked.
 4. 4
  To grundfarver, der sender forskellige budskaber er røde og blå. Rød har ekstreme seksuelle undertoner, så vidt farverne går, og det er nogle gange, når den bæres korrekt, attraktive for kvinder. Blå er farven på stabilitet og tillid, især marineblå. Det er derfor politikerne ofte bære farven. Farverne har begge deres attraktive egenskaber, men når slidte sammen, kan de udligner hinanden. Hvis du er en generelt reserveret person eller ses som loyale, nørdet eller harsk type (tro mig, de fleste mennesker set, at måde på et eller andet tidspunkt, og det er ikke en dårlig ting) bære en mørk rød eller rødbrun, intet også skrigende. Hvis du ikke kender pigen (r), du ønsker at imponere, så prøv en pålidelig blå. Det er rigtigt. Ved slutningen af ​​dagen, er stabil mere imponerende end sexet til de fleste kvinder. Faktisk viser meningsmålinger, at kvinder er mest tilbøjelige til at henvende sig, dato, tal med eller indtaste et forhold med en person iført denne farve. Alt for mange mænd i disse dage er forvirret for at være upålidelige, og alt for mange kvinder i disse dage er blevet såret af upålidelige mænd, så stabilitet og troværdighed er imponerende. Jeg siger ikke, at farven gør manden, men jeg siger, at første indtryk er stort set visuelt.
 5. 5
  Andre farver at overveje, er pink og grøn. Pink ses som en lys hjertet, sjov kærlig, selvsikker og sød farve på mænd og kvinder, så ikke rabat det bare fordi du hørte, da du var barn "Pink er en pige farve." I virkeligheden, hvis du har planer om at gå med en farve i den røde familie gå med pink, hvis du ønsker at blive set som sjov og ikke truende. Grøn ses som robuste og mandig, uden at upålidelighed røde eller den netop a-venlige-guy image, som blå kan give. Det er ikke den mest attraktive af farver (i virkeligheden er det det modsatte af rød), men det er ikke fra at sætte.
 6. 6
  Cut er endnu vigtigere end farve! Der er visse konnotationer, der går langs med den måde dit tøj passer dig, for ikke at nævne, kan det afgøre, hvorvidt du ser attraktive. Lad os starte med det mest alvorligt misbrugte beklædningsgenstand, skåret kloge: bukser.
 7. 7
  Overvej denne situation: Du forsøger at nærme sig en pige, og hun synes ikke interesseret. Cheer up, mand, det er nok ikke dig! Kig ned på dine bukser. Er de fastspændt halvvejs ned lårene? Du har fundet dit problem. Er de rider lavt og udsætter 3 inches af dine boksere, eller værre, tre inches af blikkenslagers crack? Eller måske dine bukser er trukket over du navlen af ​​stramme seler eller en syg brugt bælte. Okay, måske dine bukser sidder perfekt på din hofte knogler. Hvis de er huden stram, er de stadig vil være uinteressant! Jeans skal sidde på omkring 1 tomme under toppen af ​​dine hofteben og bør ikke udsætte dine boxershorts. De bør ikke være så stramt monteret som de fleste kvinders jeans. Lige ben er mere imponerende end mager, og ikke gå med klokke bunde, medmindre det er et kostume eller tema fest. Kjole bukser skal sidde højere, og har løsere montering ben, også lige snit.
 8. 8
  Skjorter skal skæres, så de er løse, undtagen ved kraven, skuldre og manchetter. Skuldre skal være løs nok, men aldrig baggy eller ærmeløse.
 9. 9
  T-shirts skal være lange nok til at dække de øverste 3 inches af jeans, men ikke meget længere. Dette vil se sjusket. Ærmeløse skjorter som kone-piskeris er en sikker måde at gøre et dårligt indtryk. Hvis du skal vise dine armmuskler, så bære en kortærmet skjorte. Det burde være godt nok.
 10. 10
  Kraven med en skjorte bør dække hår på brystet og på en kjole skjorte, der uafrundede og godt strøget.
 11. 11
  Deres er intet tackier end en uhensigtsmæssig outfit. Dette kunne omfatte en Hawaii skjorte til et middagsselskab (selvom det kostede 500 bukke og silke, kommer til at tænke på det, dette mønster er tarvelige, medmindre det er på badebukser), eller koldt manchetknapper og en italiensk jakkesæt med slicked tilbage hår til høj skole. Den første kan få dig uopfordret eller ikke inviteret i fremtiden. Den anden kan få dig plyndret og eller hånet. Black Tie betyder formel! Casual betyder ikke formelle. Hvis du går til en venner fest og er clueless, diskret kalde dem op og høre dem.
 12. 12
  En liste over begivenheder, som du kan påtage er afslappet: * Strand * Picnics * Barbeques * børnefødselsdage * En dato til film * En kop kaffe dato * En bowling dato * En sports spil eller videospil * Finals Week School. Der er mange flere arrangementer, der kunne gå på denne liste, men dette bør give dig en grundlæggende forståelse. Jeans, shorts, t-shirts, kasketter og funky mønstre hører hjemme her.
 13. 13
  Dernæst kommer semi-afslappet. Disse omfatter: * kirke (måske) * Clubbing * Et vens fødselsdag * Den første dag i skole eller et job * Et job interview. Denne kategori omfatter khakis, polo shirts, sweater veste, og mørke jeans, undtagen på arbejdspladsen. Rugby shirts er nice samt.
 14. 14
  Semi-formel: * En begravelse * Et bryllup (hvis du ikke er i bryllupsfest) (Strand bryllupper er generelt semi-afslappet, men du måske ønsker at spørge), * A Dance (medmindre det er beskrevet som formelle) * A Mixer * Et cocktailparty * Et arbejdshold * Church (måske) Dette omfatter bånd, sorte kjole sko, sorte kjole bukser og en kjole jakke eller blazer. En knap nede skjorte (hvid er din bedste bet) skal bæres.
 15. 15
  Formel: * Din eget bryllup * Du er egen begravelse (kidding) * The Opera * Alt, hvad der ender i kugle * De fleste galas * Et bryllup (Du er i familien eller i brylluppet part). Dette omfatter en kjole skjorte, slips, butterfly manchetknapper og en Tuxedo. Glem ikke at du kjole sko. Hvis du ikke har råd til en godt lavet tux, få en godt lavet tux brugte eller leje en. Det er mere imponerende end en billig ny tux.
 16. 16
  Renlighed er det sidste punkt, jeg vil komme ind på. Dette er ikke kun et spørgsmål om indtryk. Det er også et spørgsmål om grundlæggende hygiejne. Mange mænd har hørt det rygte, at sved lugter attraktive for kvinder. Det er en myte. FRESH sved lejlighedsvis dufter godt for kvinder, ubevidst, mens sved, der er tørret eller er mere end 20 minutter gammel er næsten universelt frastødende. Shirts skal vaskes efter at blive slidt én gang, eller hvis du har den i seng, to gange. Jeans skal vaskes efter de er blevet slidt 2-3 gange, medmindre du har fået dem farvede, beskidte, eller du sveder i dem. I disse tilfælde, vask efter én slid, og jo før jo bedre.
 17. 17
  Hvad du bære, vil ikke imponere, hvis du bruger det, og det er ubehageligt, ca funktionsfejl og rip eller noget, eller gør du ikke føle sig sikker. Tillid er den mest imponerende kvalitet, man kender (og kvinder)

Tips

 • For dem af jer, der måske ikke kender, er manchetknapper små pin-lignende stykker af smykker, der næsten udelukkende båret af mænd (aldrig set eller hørt om en kvinde iført dem). De spænder fra den billige til den meget dyre. Jeg kan godt lide dem fra Brooks Brothers.
 • Du skal ikke være for seksuelt omkring din knuse, selvom du er gode venner.
 • Ties varierer i bredde og længde afhængig af, hvad der er på mode. Mode ændrer hurtigt, men jeg vil fortælle jer dette: Aldrig være ekstreme i tøj og trendiness. En uafgjort bør ende omkring i toppen af ​​navlen, og være omkring bredden af ​​4 fingre (på det bredeste kunsten af ​​uafgjort).
 • Manchetknapper kan kun bæres med en bestemt type ærme. Spørg sælger for en skjorte, der kan rumme manchetknapper, hvis det er hvad du leder efter.
 • Pink og Navy blå ofte går sammen.
 • Stribede bånd ser selvsikker, men vælger ikke alt for lyse en farve combo!
 • Mænd bør aldrig være ekstreme på mode. En velklædt mand er klassisk.
 • Mænd bør ikke være meget trendy. Prøv at begrænse dig selv til en trendy tilbehør til semi casual eller fritidstøj, som en cool par solbriller.

Advarsler

 • Yellow konnoterer intelligens, men også (interessant nok) obnoxiousness.
 • Lilla konnoterer emo og goth kultur.
 • Hvis du bære pink hele tiden, kan folk tror, ​​du er ikke mandigt.