Wkadk

Hvordan at slippe af poser under øjnene

Har du lider under øjnene poser eller cirkler? Under-eye poser er en naturlig effekt af aldring, men de kan også være forårsaget af mangel på søvn, allergier og vaner, der fremmer væskeophobning. Under-eye poser er et kosmetisk problem, der kan gøre mennesker synes træt eller under vejret. Lær at reducere forekomsten af ​​under-eye poser med hurtige løsninger, langsigtede strategier og permanente kosmetiske løsninger.

Steps

Hvordan at slippe af poser under øjnene. Lindre dine øjne med noget koldt.
Hvordan at slippe af poser under øjnene. Lindre dine øjne med noget koldt.

Hurtige løsninger

 1. 1
  Drik masser af vand. Under-eye poser er ofte forårsaget af tilbageholdelse af vand på grund af høj saltkoncentration i området. Du kan vågne op med poser efter at have spist en salt middag eller græde, uanset om det er fra tårer eller mad kan salt hente vand til dit ansigt og få det til at samle under dine øjne.
  • Skyl overskydende salt fra dit system ved at drikke vand. Undgå salt mad for resten af ​​dagen.
  • Hold dig væk fra drikkevarer, der får dig til at blive dehydreret, ligesom kaffe og alkohol.
 2. 2
  Lindre dine øjne med noget koldt. Du har sikkert hørt, at placere agurker over dine øjne vil medvirke til at reducere poser, men det er faktisk den kølige temperatur, der beroliger området. Agurker tilfældigvis at være den perfekte form, størrelse og konsistens til at behandle under-eye poser, så gå videre og skær en op - bare sørg for at det har været nedkøling i køleskabet på forhånd.
  • Hvis du ikke har en agurk, tisser et par teposer og chill dem i fryseren eller køleskabet, før du placerer dem over dine øjne. Brug en beroligende te, som kamille eller pebermynte, så du får fordelene ved aromaterapi på samme tid.
  • En pose frosne ærter eller grønne bønner vil også gøre i en knivspids. Portion nogle frosne grøntsager i to små fødevarevirksomheder opbevaring poser og placere dem over dine øjne.
 3. 3
  Sat på nogle concealer. På kort sigt er at skjule under øjnene poser og cirkler med lidt makeup den hurtigste og mest effektive løsning. Den rigtige makeup kan reducere forekomsten af ​​poser og holde dig søger friske hele dagen. Følg disse trin for at anvende skjule makeup:
  • Vælg en concealer, der matcher din hudfarve. Hvis dine under-eye poser er mørkt, kan du også gå en nuance lysere. Påfør concealer med fingeren eller et stykke vat. Sørg for at du dup det på let i stedet for at gnide det ind i din hud. Den makeup vil skjule dine tasker mere effektivt, hvis den forbliver på overfladen af ​​din hud.
  • Følg concealer med en børste af pulver for at hjælpe det indstille og bliver på plads hele dagen. Brug en mat pulver (ikke én med glitre) og en blush børste til at anvende en lidt pulver under øjnene.

Langsigtede strategier

 1. 1
  Forkæl din allergi. Under-eye poser er ofte et resultat af allergi, der fører til betændelse i ansigtet. Da huden omkring dine øjne er tyndere end huden på resten af ​​kroppen, væske tendens til at samle der og pust ud huden.
  • Brug en allergi medicin til behandling af høfeber og andre sæsonbetonede allergier. Prøv en over-the-counter medicin eller få en recept fra din læge.
  • Undgå at bruge tid nær allergi kilder som blomster, støv eller dyr. Sørg for at dit hus er godt støvsuges og vaske dine sengetøj ofte.
 2. 2
  Skift sovestilling. Folk, der sover på maven eller sider har en større chance for at vågne op med under-eye poser, da disse positioner tillade væske til at indsamle under øjnene i løbet af natten. Side sveller kan faktisk mærke, at øjet på den side de sover på har en større pose end øjet på den anden side.
  • Prøv gradvist sove på ryggen oftere end din mave eller side. Det er ikke let at ændre sovende holdninger, så du kan have lidt svært ved at vænne sig til det først.
  • Brug en anden pude under dit hoved, hvis du er en back sovekabine. Med hovedet på et lidt nedadgående vinkel, vil væsken ikke samle under dine øjne natten.
 3. 3
  Forkæl dit ansigt blidt. Siden ansigtshuden og især under øjnene huden er tynd og skrøbelig, er det let at beskadige det og gøre det svagere, hvilket fører til endnu større poser. Brug følgende metoder til at begynde at behandle din under øjnene hud med mere omhu:
  • Må ikke sove iført makeup. Kemikalierne i makeup kan irritere dine øjne natten. Vask dit ansigt før de går til at sove er en vigtig del af god facial hygiejne.
  • Vask og tør dit ansigt blidt. Skrubbe dit ansigt ren og derefter gnide det tørt med et håndklæde kan svække huden omkring dine øjne. Brug en god eye makeup remover til forsigtigt at tørre væk makeup, så splash dit ansigt med vand et par gange og dup den tør med et blødt håndklæde.
  • Fugter ansigtet hver aften. At sikre dit ansigt og især øjet område, får nok fugt hjælper huden bevarer elasticitet og styrke. Brug et ansigt fugtgivende lotion eller olie hver aften før sengetid.
  • Brug solcreme hver dag. Solens stråler kan forårsage den tynde hud omkring øjnene til at blive endnu mere skrøbelig. Sørg for at du beskytter din hud der hver dag, selv om vinteren.
 4. 4
  Ændre dine kostvaner. En salt middag parret med et par cocktails er fint hver gang i et stykke tid, men hvis du laver en daglig vane med at spise salt og drikke alkohol, kan det have en langsigtet effekt på øjet poser. Års væskeophobning i ansigtet kan føre til permanent strakt-out poser. For at forhindre at dette sker for dig, så prøv at gøre følgende ændringer:
  • Reducere mængden af salt du bruger i hverdagen madlavning. Prøv at skære den i halve eller skære det ud helt - du vil blive overrasket over, hvor flavorful mad kan være uden tilsætning af en masse salt. Prøv at skære ned på saltet, du bruger i bagværk og undgå salt helt ved spisetid, da din krop ikke vil have tid til at balancere tingene ud, før du sover.
  • Drik mindre ofte. Indtagelse af alkohol forårsager væskeophobning, så jo mindre du drikker, jo mindre puffy din under-eye poser kigge i morgen. På de nætter, når du drikker, følge hver drink med en lige mængde vand. Prøv at stoppe med at drikke tidligt på aftenen i stedet at have din sidste lige før sengetid.

Kosmetiske løsninger

 1. 1
  Få et fyldstof. Tasker eller cirkler forårsaget af aldring vil ikke reagere på livsstilsændringer, men at få en hyaluronsyre fyldstof kan forbedre udseendet af under-området omkring øjnene. Fyldstoffet injiceres under øjnene for at gøre konturerne af øjenhulen fremstå mere ungdommeligt.
  • Denne procedure kan være farligt, hvis det ikke er gjort af en professionel. Gør forskning, før at forpligte sig til at få et fyldstof.
  • Fyldstoffer normalt koste flere hundrede dollars, og kan føre til negative bivirkninger som blå mærker og hævelse.
 2. 2
  Få kirurgi. Som mennesker alder, flyt fedtdepoter ned fra øjne og ophobes i under-eye-området, hvilket fører til poser. Øjenlåg er processen med at fjerne eller ændre placeringen af ​​det fedt, der er akkumuleret, efterfulgt af en laser-behandling for at stramme huden i området.
  • Øjenlåg procedurer normalt koster mellem 1500€ og 3740€ dollars.
  • Tilbagebetalingsperioden kan vare flere uger.

Tips

 • Få nok søvn og forsøge ikke at være så stresset!
 • Skær ned på rygning, der forårsager huden til at svække og rynke over tid.
 • Prøv at bruge en neti pot til at rydde hævelser og trafikbelastning forårsaget af allergi.

Advarsler

 • Hvis store poser eller mørke rande dannes uden en synlig grund, kan de være forårsaget af en medicinsk tilstand. Rådfør dig med din læge, hvis ændre dine vaner ikke forbedrer problemet.