Wkadk

Hvordan man kan slippe af disse hvide pletter på dine negle

Medicinsk set, de små hvide mærker, der til tider vises som prikker eller linjer på neglen er kendt som leukonychia. Der er flere mulige årsager til misfarvning, men det mest almindelige er milde traumer til neglen, en svampeinfektion, hudsygdomme eller ernæringsmæssige mangler, det mest almindelige ernæringsmæssige mangel er en calciummangel. Den kur for det er indlysende, hvis du tror du har en calciummangel, drikke appelsinjuice eller calcium berigede fødevarer og drikkevarer

Steps

Hvordan man kan slippe af disse hvide pletter på dine negle. Løsningen er simpelthen at lade dem vokse ud.
Hvordan man kan slippe af disse hvide pletter på dine negle. Løsningen er simpelthen at lade dem vokse ud.
 1. 1
  Løsningen er simpelthen at lade dem vokse ud. Desværre er der ingen "kur", og de vil simpelthen med tiden vokser lige ud over smilet linje (adskillelsen mellem sengen og den faktiske vækst) på din negl og derefter kan du arkivere, klippe eller klippe dem ud. Bare sørg for at der er en smule af din tip viser, så dine under negle vil ikke bløder.
  • Vidste du, at nogle gange er de små blå mærker, at din negl har oplevet? Så ligesom hvis du havde et blåt mærke på dit ben, vil det gå væk med tiden, hvis du lader det alene.
 2. 2
  Spise / drikke calcium berigede fødevarer og drikkevarer.
 3. 3
  Få din C-vitamin (frugt). De vises, når du ikke har spist nok frugt
 4. 4
  Male over dem. Hvis du virkelig desperat, male over dem for at skjule det.
 5. 5
  Tag en zink supplement. Hvis din negl ikke er kommet til skade, en hvid plet ofte indikerer en zinkmangel. Faktisk de hvide pletter på dine negle er ofte forårsaget af et søm traume. Hvis du ikke kan tænke på, når dette skete det kunne være sket et stykke tid før de hvide pletter dukkede op.

Tips

 • Prøv ikke at bide dine negle.
 • Spis en afbalanceret kost, og prøv at holde dine negle mod snavs og situationer, der kan føre til skade, hvilket kan føre direkte til hvide pletter. Undgå aktiviteter såsom opvask, havearbejde, løfte tunge genstande, lukning stædige skyderen døre, osv. Når du mener, at dine negle er i fare, undgå den situation!
 • Være meget tålmodig med "vokser ud" ting. Bare husk, at de vil vokse ud. Hvis du ikke er den "patient type" person, og du er ubehageligt om de hvide pletter, polere dine negle. Du vil føle dig bedre.
 • De hvide halvmåner nær neglebåndene er helt normalt. Hvis du ikke kan lide disse, derefter male dine negle.
 • Du kan også bruge en neutral farvet polish til at dække hvide pletter, hvis du ønsker det.

Advarsler

 • Hvide pletter på dine negle er ikke et tegn på nyre og leversygdom, selv om dette er meget almindelig misforståelse. De kan også undertiden betyde, at der er en mangel på zink i din kost.
 • De hvide pletter på dine negle kan også betyde, at du ikke har nok calcium eller c-vitamin, skal du ikke bekymre dig om dette. Spise mere frugt (appelsiner, bananer, osv.) og calcium.