Wkadk

Hvordan at være en virkelig cool fyr

Ønsker du selv at være en cool fyr? Virkelig populære og hot og sexet? Ønsker du at være den enkelte cool fyr eller Mr. Glat eller Mr. Matematik? Her er nogle nyttige råd.

Steps

Hvordan at være en virkelig cool fyr. Vær venlig og autentiske.
Hvordan at være en virkelig cool fyr. Vær venlig og autentiske.

Din personlighed

 1. 1
  Vær venlig og autentiske. Ser er vigtige, men ikke nær så vigtigt som at være hvem du er. Lær at være mindre optaget af, hvordan du kommer ud til andre mennesker og mere optaget med at have det sjovt, sjov omkring, være social, og gør, hvad du vil gøre. Hvis du kan gøre nogen grine, det er en god start.
 2. 2
  Være social. Må ikke narre af filmene. Cool fyre ikke udgør på parkeringspladsen på deres motorcykel, indtil de er omgivet af kvinder. Kald folk, lægge planer, tage risici, og få venner, som du kan stole på og respektere.
 3. 3
  Optager plads og tid. Må ikke være bange for at tage plads, når du sidder, eller når du bevæger dig rundt. Må ikke være bange for at være højere, selv om det vil skabe nogle socialt pres. Når du taler, sinke dine ord at vise, at du værdsætter, hvad du siger, og du ikke bekymret for, at du får afbrudt. Gør god (og frygtløs) øjenkontakt. Samtidig, vide, hvornår at lade andre mennesker i centrum.
 4. 4
  Vær selvsikker. Du kunne være forbavsende god leder, men piger vil ikke mærke dig, hvis du taler frygtsomt eller har slouched kropsholdning. Hold dit hoved op og dit bryst ud, og se alle i øjnene. Arbejde på dit selvværd til at slippe af eventuelle problemer, du måtte have med usikkerhed. Dette er ikke en overnight proces, men du vil ikke vinde respekt fra andre, indtil du respektere dig selv.
 5. 5
  Vis en interesse i andre. Hvem ønsker at høre nogen tale om sig selv hele tiden? Find ud af hvad dine venner er interesseret i eller arbejder på, og bede dem om det. Dette vil give dig et ry som en, der er omsorgsfuld og betænksom.

Dine interesser

 1. 1
  Læs en bog. Læse flere bøger. Altid har en god bog derhjemme, som du læser. Bøger kan være en stor isbryder og kan stimulere samtale på partier. Plus, en person, der er belæst er altid attraktive.
 2. 2
  Holde op på aktuelle begivenheder. Du behøver ikke at rive gennem flere aviser om dagen, men har en grundlæggende forståelse af, hvad der foregår i verden, vil give dig et ry for at være smart og kyndige, som begge er attraktive kvaliteter. Denne proces kan være så simpelt som at gå på Google News og læsning to eller tre af de største historier hver dag.
 3. 3
  Være aktiv. Du vil straks blive varmere, hvis du er sporty. Deltag én eller to sportshold og dedikerer dig selv til at forbedre og være den bedste du kan være. Sport er en fantastisk måde at få nye venner og obligationer med andre mennesker. Fysisk aktivitet frigiver også endorfiner, som gør du føler dig bedre, forbedre din generelle humør og gør dig mere tiltrækkende at hænge ud med.
 4. 4
  Tage en ny hobby. Interessegrupper er en fantastisk måde at møde nye mennesker, mens du lærer noget, du nyder. Kunst klasser, frivillige programmer og øvelser på din lokale sportsklub eller KFUM er en fantastisk måde at opnå dette.

Dit billede

 1. 1
  Sørg for at du er altid ren. Har du nogensinde mødt en cool fyr, der lugter af sved og aldrig børster sine tænder? Tænkte ikke så. Bruser hverdag, deodorant anvender til at dække op kropslugt, børste og tandtråd dine tænder to gange om dagen og vaske dit hår regelmæssigt. Foretage nogle pastiller eller tyggegummi rundt med dig for at slippe af med dårlig ånde. Vær sikker på også vaske dit tøj regelmæssigt.
 2. 2
  Kig efter din hud. Vask dit ansigt med varmt vand og gnid på nogle fugtighedscreme bagefter. Hvis du har tør hud, fugter med et produkt beregnet til tør hud. Undgå produkter med duftstoffer, hvis din hud er følsom. Til fedtet og kombineret hud, bruge en fugtighedscreme uden alkohol, og der er beregnet til fedtet / kombineret hud. For acne problemer, tilbyder Clearasil en række produkter, der spænder fra ansigt vasker til bums cremer.
  • Se, hvad du spiser og drikker. En sund kost og drikke masser af vand er også godt for din teint.
 3. 3
  Har en cool stil. Sørg for at dine tøj passer ordentligt og faktisk ser godt ud på dig. Prøv at finde farver eller mønstre, der især ser godt med din hud tone, og bære dem mest. Selv en simpel garderobe som en t-shirt og jeans er fint, så længe det passer og passer dig. En sølv kæde tilføjer en flot finish til en vest eller T-shirt.
  • Hvis du har brug for at shoppe for tøj, investere i kun et par stykker tøj af dyrere, højere kvalitet tøj i stedet for at købe masser af middelmådig og billige tøj.
  • Rode rundt med forskellige stilarter, og prøv at finde en, der spiller ud af dine styrker og identitet (rocker, preppy, rebel, etc.)
 4. 4
  Få cool hår. Bare fordi du har pænt tøj betyder ikke, du kan glemme alt om dit hår. Sørg for, at det er i en stil, der passer dig, og der er behagelig og nem at vedligeholde. Vask dit hår jævnligt, og hvis det er kort, prøve forskellige frisurer.
  • Hvis du har brug for at få en klipning eller ønsker en ny stil, den bedste metode er at spendere på en ekspert hår stylist én gang, tage et billede af den frisure og få det gjort på billigere steder senere. Hvis de style dit hår på en bestemt måde, som du vil, få dem vise dig, hvordan at genskabe det udtryk på egen hånd.

Tips

 • Gør nogen smil er ikke bare cool, men også en stærk tiltrækning til kvinder. En fyr med god sans for humor er meget cool.
 • Gør noget med din stil, der gør dig skille sig ud, uden at gå over toppen.
 • Der må ikke ryges. Piger hader røg blæser i deres ansigt. Det fører til dårlig ånde, gør dit tøj lugter røg og er usundt generelt.
 • Piger elsker at hænge ud med cool fyre, fordi de gør dem til at føle godt, grine og smile.
 • Antallet en regel for at være cool, er at plain and simple ved, du er den bedste. du behøver ikke at sige nøjagtigt disse ord, men vise alle, at du tænker meget på dig selv, og de vil følge.
 • Må ikke være bange for noget. Være spontan!

Advarsler

 • Må ikke ramt på enhver kvinde du støder på. Dette vil efterlade dig med en negativ omdømme.
 • Cool fyre ikke sætte andre folk ned for at føle sig bedre om sig selv. Selv om disse typer af mennesker er populære på et tidspunkt, vil de i sidste ende miste venner og respekt.
 • Må ikke blive fanget i smålighed eller rivalisering. Den bedste løsning er at ignorere denne form for drama og flytte til noget mere værd at din tid.
 • Kopiere andre folks stil er okay, men kun på vej til at udvikle din egen personlige stil. Enhver personlig stil eller adfærd, som du oprindeligt har kom fra dine observere andre mennesker, men i sidste ende skal du vælge og vælge, hvad du ønsker at vedtage som din egen.