Wkadk

Sådan ser godt ud i midten skole

Er du indtaster midt skole og ønsker at se godt ud for din første dag? Forsøger at holde op dit udseende til skole? Nå, skal du følge de gode råd i denne artikel for at se fantastisk i midten skole.

Steps

Sådan ser godt ud i midten skole. Målet for omkring 8 1/2 til 9 timers søvn.
Sådan ser godt ud i midten skole. Målet for omkring 8 1/2 til 9 timers søvn.

Alle

 1. 1
  Vågn op mindst en time før skolen starter. Dette vil give dig tid til at blive klar, pakke din rygsæk og spise morgenmad.
 2. 2
  Målet for omkring 8 1/2 til 9 timers søvn. Dette vil gøre du føler dig godt udhvilet og minimere forekomsten af ​​under øjet kredse og tasker.
 3. 3
  Børste og dine tænder. Vær sikker på at gøre det i to minutter to gange om dagen, eller efter hvert måltid. Overvej at bruge en whitening tandpasta, hvis dine tænder er gule.
 4. 4
  Skyl med mundskyl. Mundskyl vil yderligere opfriske din ånde og hjælpe med at bekæmpe hulrum.
 5. 5
  Sæt på tøj, der fladere din krop og er rene. Du behøver ikke at have de mest trendy eller dyreste tøj derude. Bare sørg for at det passer til dig og det er ren. Prøv at undgå at bære de samme ting hver dag.
 6. 6
  Overveje at få en hår klippe, før den første dag i skole, er der intet som en ny frisure til at ændre dit udseende.
 7. 7
  Vask dit ansigt to gange om dagen ved hjælp af sæbe. Dette vil rense snavs, makeup, og olie fra dit ansigt.
 8. 8
  Være rart at alle, selv folk, du ikke kan lide. Må ikke forbande, sværge eller vend folk væk, ikke engang på forskellige sprog.
 9. 9
  Rens dig op! Tag brusebad hver dag, men ikke vaske dit hår hver dag, vil dit hår blive fedtet og olieagtig. Brug en god ildelugtende organ vask, sat på deodorant. Børst dine tænder to gange om dagen (anbefalet 3 gange om dagen, hvis du har seler.) Og tandtråd. Sørg for at holde en læbepomade på hånden, så dine læber bliver ekstra blød.
 10. 10
  Bær pænt tøj. Sørg jeans kramme din krop, fordi baggy dem gør du ser beskidte og du ikke se dine bedste. Bær skjorter, der passer. Bær rent undertøj hverdag, og du sandsynligvis nødt til at bære en bh, hvis du er en pige. Sørg for, at bh passer, når du bøje det ikke bør hænge off dit bryst, og det bør ikke kvæle brystet enten. En masse børn i 6. klasse går til butikker såsom Aeropostale, Justice, europæisk Eagle, og Forever 21.
 11. 11
  Vask dit ansigt. Du er meget sandsynligt at starte puberteten eller allerede har, og du vil begynde at få acne. Vask dit ansigt kan holde det fra at blive for slemt og kæmpe mod problemet en lille smule, før det begynder.
 12. 12
  Hvis du vil, begynder at bære makeup. Hvis du ikke er tilladt, skal du springe dette trin over. Hvis du er, ikke går overbord. Slid mascara, en lille øjenskygge, og en let rødme. Hvis du har acne end brug concealer, men ikke gå amok med det, eller du vil se falsk. Bare gå naturligt.
 13. 13
  Forblive raske. Bliv involveret i sport, drikke vand og ikke springe måltider. Dette vil holde dig sund inde og out.Also få en masse søvn. Det reducerer de mørke rande under øjnene, og hvis du ikke får nok søvn end dine karakterer vil begynde at falde.

Piger

 1. 1
  Red dit hår ved hjælp af en bred-tandede kam. Hvis dit hår især er filtret, skal du bruge en Detangler eller orlov i balsam. Gør dit hår i en sød, skole hensigtsmæssigt.
 2. 2
  Anvende makeup. Du behøver ikke en hel masse makeup til at se godt ud for skolen. Bare skjule under øjet kredse og eventuelle pletter og anvende læbepomade, tonet fugtighedscreme, og nogle mascara. Sparkly lip gloss er også fint. Bare holde sig væk fra barske og overdrevent lyse farver.
 3. 3
  Opret en pige nødsituation kit. Dette kan hjælpe dig i en pige nødsituation! Den kan indeholde:
  • Tamponer eller puder
  • Makeup
  • Mints
  • En mini hårbørste eller kam
  • Håndlotion
  • Bobby pins
  • Deodorant
 4. 4
  Gå på toilettet for at kontrollere, om hvordan man ser på skolen. Fix dit hår og makeup, hvis nødvendigt.
 5. 5
  Altid gå til badeværelset før skolen. Hvis du ikke gør det, kan du nødt til at gå under klassen og gå glip af nogle vigtige oplysninger. Hvis det er en nødsituation, så spørg en ven til at tage nogle noter for dig.
 6. 6
  Må ikke prale. Det gør du synes stuck-up og uforskammet.
 7. 7
  Hvis du forsøger at imponere en fyr, vær dig selv.

Drenge

 1. 1
  Hvis du beslutter dig for at bære cologne, vælge en pudret frisk duft eller noget, som folk ville nyde ildelugtende, snarere end at få dem kvalmende. Hvis du beslutter, at du kan lide cologne, der passer dig, men det er for stærk, spray det en gang eller to gange, på det mest. En god metode er at sprøjte det foran dig, så gå ind i "skyen".
 2. 2
  Lad ikke dine bukser hænge lavt. Dine bukser bør ikke udsætte dit undertøj. Det er ikke attraktivt, og er mest sandsynligt imod din skoles dress code.
 3. 3
  Være rart med piger, hvis du kan lide dem. Må ikke betyde for dem, hvis du virkelig kan lide dem. De hader, at det irriterer dem, og det gør dem ikke tro, at du er cool.
 4. 4
  Må ikke lægge for meget gel på dit hår. Det gør ikke gøre dig se cool.
 5. 5
  Må ikke nogensinde klæde sig som en gangster til at imponere eller smigre en pige. Det er ikke attraktivt, og du vil ligne en wannabe.

Tips

 • Må ikke overdrive makeup.
 • Klæde sig passende.
 • Hvis du ønsker at være populær, så prøv at være rart at de "populære børn". Hvis de er betyder for dig, må du ikke genere dem. Bare prøv at finde måder at gøre dem grine! Hvis du ikke føler sig trygge omkring nogen, bør du ikke være venner med dem. Ærligt, var de gennemsnitlige populære børnene ofte ikke har så mange venner som de beskedne, venlige børn (hvilket gør de venlige børnene mere populære). Få venner med børn, der du kan lide og som kan lide dig tilbage.
 • Være rart. Ingen bekymrer sig hvad du ser ud, hvis du ikke er en god person.
 • Husk, at mode og komfort er de to fornødenheder af din hver outfit.
 • Hvis du ikke er tilladt at bære makeup eller ikke ønsker at, det er i orden. Bare fordi andre børn ikke betyder ikke, at du er nødt til. Dine forældre kan have en grund til ikke at lade dig bære makeup.
 • Brand navne ikke noget, de er bare tøj.
 • Drik masser af vand.
 • Bær hættetrøjer, shorts, skinny jeans, monteret skjorter, plaid skjorter, Uggs, en high-toppe, Converse. Alle disse elementer er søde og passende for din alder!
 • Brug mærker af shampoo og balsam som Dove og TRESemmé. Prøv Herbal Essences hvis du vil, men det siges, at Herbal Essences kun dufter godt og hjælper ikke dit hår i alligevel.
 • Få en god, ren haircut fra en professionel, før skolen starter.
 • Vær dig selv. Aldrig gøre noget af dette for at imponere nogen, gøre det for dig

Advarsler

 • Aldrig bære tøj, der ikke gør du føler dig sikker. Det vil bare gøre du føler dig utilpas, som ingen ønsker at være.
 • Aldrig overforbrug fyldes op. Du ønsker ikke at ligne du forsøger alt for hårdt.
 • Aldrig forsøge at foregive at være en person, du ikke er.
 • Må ikke tale om, hvor meget din tøj omkostninger. Det er usmagelig. Det viser andre, at du ville betale nogen penge til at bære tøj, du kan få på en billigere pris.
 • Aldrig bære tøj, der er for stram eller viser for meget hud.
 • Må ikke sætte masser af makeup på.
 • Må ikke sulte dig selv.