Wkadk

Hvordan kommer naturligt smuk hud

Naturlig skønhed starter med smuk hud. Lær at vedligeholde din hud på en sund måde, og give det den selvlysende glød, der gør naturlige skønheder så attraktiv. Kost og motion er lige så vigtigt som at bruge blide og effektive renseprodukter og fugtighedscremer.

Steps

Hvordan kommer naturligt smuk hud. Damp dit ansigt over en gryde med kogende vand, så dine porer er ekstremt åbne.
Hvordan kommer naturligt smuk hud. Damp dit ansigt over en gryde med kogende vand, så dine porer er ekstremt åbne.

Dampende og frysning teknik

 1. 1
  Damp dit ansigt over en gryde med kogende vand, så dine porer er ekstremt åbne.
 2. 2
  Massage bagepulver over hele ansigtet for at slippe af sorte hoveder.
 3. 3
  Eller lave en maske af havregryn og honning til at fjerne gamle hud.
 4. 4
  Skyl med koldt vand.
 5. 5
  Steam står igen ved hjælp af samme metode.
  • Kog og brygge en kop grøn te
  • Tilsæt 3 skiver agurk, saft af en halv citron, et stænk af mælk, en skefuld vitamin E olie.
  • eller bruge Koldpresset olier af Apricot Kernel: Optages let naturlig olie højt på essentielle fedtsyrer oliesyre og linolensyre samt vitaminer A og E.
  • Koldpresset olier af Rose Hip Seed: Superior naturlige olie højt indhold af omega-3 og omega-6 essentielle fedtsyrer. Også høj i vitamin C.
  • Koldpresset olier af Hjulkrone: Natures højeste kilde Gama-linolensyre - den mest afgørende hudens lipid for cellulær regenerering. Klinisk har boragoolie vist sig at være en meget effektiv middel til behandling af hudsygdomme og til lindring af inflammatoriske symptomer forbundet med disse lidelser.
  • Koldpresset olier af Aragan: En af naturens sjældne olier. Usædvanlig høj i E-vitamin og antioxidant phenoler.
  • Koldpresset olier af bankulnødden: Høj på antioxidanter. Rige naturlige kilde til vitaminer E og C samt linolensyre.
  • Spiret Sunflower Seed Extract: Indeholder effektive antioxidanter, som beskytter mod sol og miljøgifte.
  • Spiret Grape Seed Extract: spiret vindruekerneekstrakt indeholder meget høje niveauer af frie radikaler kæmper antioxidanter.
  • Du ønsker at være så bevidst om, hvad du lægger på din krop, som du er om, hvad du putter i din krop. I dag er er underforstået, at medicinen rejser gennem huden - så længe molekylerne er små nok. Dette gælder for giftstoffer og dermed også for fugtighedscreme. Spiret Seed Extract har molekyler, der er små nok til at gå gennem huden. I stedet for blot at indtage olier og have din krop transport molekylerne til huden, kan du anvende olie direkte.
  • Bland alle disse ingredienser sammen eller bruge Vegansk Beauty produkter, der allerede forberedt
  • Placer i en skål med en kop vand.
  • Alternativt bruge ingredienserne ved stuetemperatur eller efter du damp ansigtet.
  • De er klar til brug! Tap ind i huden for at hjælpe med at rense ansigtet!

ERNÆRING

Naturligvis spise en sund kost, der indeholder alle de vigtige næringsstoffer er vigtige for en sund hud. Opholder sig væk fra toksiner er også vigtig. Den bedste måde at undgå toksicitet i din krop er til at leve en sund livsstil, der omfatter en hel korn kost, valnødder, mandler, sol blomsterfrø, avocado.

Du vil gerne spise sundt og holde sig væk fra enhver raffinerede kulhydrat fødevarer som hvidt brød, cookies. Drikker en masse te og vand for at sikre, at du holder dig hydreret.

Fuldkorn giver en meget mere anti-aging antioxidanter og de giver også et af de centrale elementer i en sund hud kost - fiber. Fiber hjælper med at holde din krop ren ved at absorbere toksiner og praktisk skrubbe dine tarme rene. Dette i høj grad hjælper dit stofskifte og letter presset på leveren. En anden grund til, at fiber er nyttige er, der absorberer væske og fylder dig op hurtigt. Du er ren på indersiden, der giver din krop en chance for at fokusere på at gøre dig smuk ved at bringe sunde næringsstoffer til din hud, snarere end at skulle holde fokus på at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen.

Ernæring er en vigtig del af, hvordan din hud ser ud. Se din krop som en maskine: den mad, du spiser, er dit brændstof. Du ville ikke sætte diesel i en benzinbil, og ligeledes skal du ikke give din krop de forkerte typer af brændstof.

 1. 1
  Drik masser af vand og grøn / urtete.
 2. 2
  Tag en rigtig god multivitamin supplement eller et supplement specielt til god hud, hår og negle! Eller endnu bedre spise en meget sund kost, der indeholder Omega 3 og Omega 6 findes i mandler, valnødder, solsikkekerner, Grape Frø, sørg for at have masser af C-vitamin - Broccoli, citrusfrugter, hyben, persille,
 3. 3
  Brug naturlige, veganske hudpleje produkter, der indeholder spiret vindruekerneekstrakt - Molekylerne er så små, at olien bliver absorberet direkte ind i huden og gøre den fugtig og buttet.
 4. 4
  Spis masser af økologisk frugt og økologiske grøntsager (få en række).
 5. 5
  Spis fed fisk som frisk og vilde makrel og vilde laks (for at få glødende hud).

Øvelse

Motion er også en meget vigtig del af stor naturlig skønhedspleje for huden. En rask gåtur i naturen giver dig frisk luft og ilt. Det beroliger dit sind, mens du forbedre din omsætning alle i hele din krop. Store omløb igen hjælper din krop indsats for at bringe næringsstoffer til hver celle i din krop, og det fjerner eventuelle rester. Store muskeltonus også gør du ser smuk ud. Efter cirka 30 til 40 minutter endorfin niveauet vil stige og give dig en god syn på livet.

 1. 1
  Må ikke stress over det, stress er den # 1 årsag til acne og rynker. Så måske kan du tage en spa dag, eller gøre nogle yoga. Slap! Du er smuk på indersiden, og ud!
 2. 2
  Hvis du ikke kan lide stress og såret af motion, hoppe på en fuld eller motion trampolin. Det er sjovt og faktisk rigtig sundt, måske endda gøre op en sjov rutine.
 3. 3
  Har dine venner eller nære familiemedlemmer slutte sig til dig. Nothings mere kedeligt end at udøve alene, samt den slags stinker.

Tips

 • Du kan oprette en pasta af friske økologiske avocadoer, som er en stor fugtighedscreme.
 • Brug ikke flasker produkter på din hud! Dette kan ikke understreges nok. Fleste produkter (selv dem, der hævder at være yderst naturlige) har kemikalier, som du ikke bør lægge på din hud!
 • Ting som naturlige levende yoghurt og mushed banan er fantastisk til at anvende på huden.
 • De bedste rensemidler til ansigtet er honning og olivenolie. De vil fugter din hud og lad det følelsen glødende og smuk.
 • Må det meste af din udrensning, mens i badet, når dine porer er åbne, og din hud er lidt fugtig. Brug ikke skrappe rengøringsmidler eller astringerende på huden, bruge naturlige honning og olier til forsigtigt fugter og rense ansigt!
 • Må ikke trække og slæbebåd på din hud! Undgå at røre din hud, når du går om dine daglige aktiviteter. Når du rense din hud brug blide masserende bevægelser.
 • Æterisk olie af grapefrugt: Duftende naturlige æteriske olie fra grapefrugt hud.
 • Økologisk Calendula Flower Vand: Tilfører mildhed, anti inflammatorisk og anti bakteriel properties.It også forbedrer hudens tone og elasticitet.
 • Ren vitamin E olie (fås i helsekost butikker) er fantastisk til at behandle pletter og intenst nærende for huden. Bland en 50p størrelse beløb med en lille mængde af olivenolie og mens i badet, massage ind i ansigtet.
 • Spiret Sunflower Seed Extract: Indeholder effektive antioxidanter, som beskytter mod sol og miljøgifte.
 • Spiret Rødkløver Seed Extract: Indeholder frie radikaler kæmper polyfenoler, der hjælper helbrede og beskytte hud og hår. Er fundet af National Cancer Institute til at indeholde 4 anti tumor forbindelser.
 • Økologisk Witch Hazel Vand: Naturlig astringerende.
 • Spiret Grape Seed Extract: spiret vindruekerneekstrakt indeholder meget høje niveauer af frie radikaler kæmper antioxidanter.
 • Loincera Japonica Flower Extract: Kraftfuld naturligt konserveringsmiddel udvundet fra japansk Honeysuckle.
 • Økologisk Comfrey Root Vand: Indeholder høje niveauer af allantoin som fremskynder naturlig celle regenerering, bekæmper acne og andre hudsygdomme.
 • Økologisk Brændenælde Vand: Naturlig astringerende.
 • Æterisk olie af Pomelo: Duftende naturlige æteriske olie fra pomelo huden.