Wkadk

Sådan kradser dit hår natten

I stedet for at tage et brusebad eller vask dit hår under en vask i morgen, kunne du kradser dit hår inden du går i seng. Her er hvordan..

Steps

Sådan kradser dit hår natten. Duppes håret med et håndklæde.
Sådan kradser dit hår natten. Duppes håret med et håndklæde.
 1. 1
  Shampoo dit hår. Hvis du har fint / tyndt hår, du ønsker at bruge nogen shampoo, der har volumengivende, Fortykkelse, daglig, regelmæssig, farve sikker normal skrevet på flasken. Hvis du har medium hår, du ønsker at bruge nogen shampoo, der har fugtgivende, tykke, rige, fortykkelse, volumen, daglig, regelmæssig, normal, farve sikker skrevet på bunden. Hvis du har tykt / groft hår, du ønsker at bruge nogen shampoo, der har fortykkelse, volumengivende, fugtgivende, rig, tyk skrevet på flasken. Det er bedst ikke at vaske dit hår hver dag. Vask hver 3 dage. Eksperimenter med dit eget hår til at se, hvad der er bedst for det!
 2. 2
  Betingelse dit hår. Hvis du har fine / tynde / medium hår, du ønsker at bruge nogen balsam, der har daglig, regelmæssig, normal, fortykkelse, volumen, fylde, farve sikker skrevet på flasken. Hvis du har tykt hår, du ønsker at bruge en balsam, der har fugtgivende, rig, tyk, fortykkelse, volumen, fylde, farve sikkert skrevet på flasken. Sørg for at du dybt tilstand håret en gang om ugen. Det er bedst at finkæmme dit hår, når den har balsam, så detangling er nemmere. Må ikke lægge balsam på dine rødder, fordi det vil over betingelse dem.
 3. 3
  Duppes håret med et håndklæde. Må ikke strengt gnide håret med et håndklæde. Brug ikke en frotté håndklæde tøj på håret, fordi det vil få håret til at krus.
 4. 4
  Må ikke kam dit hår, når du kommer ud af bruseren, fordi krøllerne ikke vil blive defineret på anden måde. Put en orlov i balsam i håret. Dette er vigtigt for krøllet hår, fordi det forhindrer håret tørrer ud.
 5. 5
  Brug en mousse på dig, hvis du ønsker hold, kontrol og volumen. Sørg for, at anvende mousse fra rødder til enderne. Brug et volumen produkt, hvis dit hår er fint / tyndt eller du blot ønsker mere volumen. Brug en krølle creme, hvis du ønsker at hår til at være krus gratis krøller. Du ønsker gælder for produktet jævnt fugtigt hår, fra rod til spids. Derefter forsigtigt klemme håret. Gel hvis du ønsker dit hår til at holde. Du ønsker at gnide gelen i mellem hånden og arbejde gennem fugtigt hår. Hvis du ønsker et blødere look kradser produktet gennem håret og lad det lufttørre. Det anbefales ikke at bruge gel for fine / tynde hår, fordi det vil tynge håret for meget.
 6. 6
  Snup en tee shirt og wrap dit hår i et håndklæde (plop), hvis du ikke ved, hvordan man plop hår, se, hvordan plop dit hår. Nogle mennesker finder det ubehageligt at sove i en plop, så du kan prøve en satin søvn cap i stedet. Dit hår er scrunching indtil du får op og tage plop off. Eller du kan sætte den i en bolle.
 7. 7
  Afslut dit hår med hårlak, pomade, anti-frizz produkter eller en skinne spray eller serum.
  • Den bedste måde at gøre dette på er ved at vende over dit hoved, ved hjælp af dine hænder fat i enden og bringe mod hovedbunden have det sjovt med det. Den Messier cuter! På dette tidspunkt sættes i enten gel eller mousse. Gel fungerer bedre med tør og mousse fungerer bedre med våde.
 8. 8
  Få nogle skønhed hvile! Vågn op til temmelig pjusket hår.

Tips

 • Det fungerer bedst med naturligt bølget eller krøllet hår.
 • Du kan også fletning håret efter kramme for et anderledes look. Anvende nogle gel til fletninger. Sov på dine fletninger. Om en halv time før du vil tage dit hår ud, føntørre dit hår, mens det stadig er i fletninger. Når du har lyst til dit hår er helt tørret, tage ud fletninger.
 • Hvis du vil have dit hår scrunched højre væk, lægge mousse i håret en halv time efter bad, og kradser. Derefter sætte en diffuser på din slag tørrere og kradser dit hår med det. Dette vil tørre dit hår i en scrunched position.
 • Den plop gør nogle mennesker hår kruset, hvis det er tilbage på alt for længe. Eksperimenter med dit hår.
 • Nogle mennesker vil lægge et håndklæde på deres hovedpude, hvis plop falder.