Wkadk

Hvordan til at vokse længere krøllet hår


Har du kort krøllet hår og ønsker at dyrke det ud i lange, saftig låse? Er du konstant får at du er nødt til at skære, eller er det for svært at passe, når du vokser ud af det lidt? Eller er du bare forsøger at maksimere dit hår vækstrate og sundhed? Her er nogle hårpleje tips, der vil sætte dig på vej til at have et hoved af lange, sunde krøller.

Steps

Hvordan til at vokse længere krøllet hår. Forstå, at hver person har en "terminal længde".
Hvordan til at vokse længere krøllet hår. Forstå, at hver person har en "terminal længde".
 1. 1
  Forstå, at hver person har en "terminal længde". Hver person har en terminal hår længde. Hår vokser i en vis periode (omkring syv år), og så de falder ud. Da folks hår vokser ved forskellige hastigheder, resulterer dette i forskellige længder hår kan vokse. Nogle kan vokse til deres ankler, nogle til midt-back, og nogle lige forbi deres skuldre. Hvis du opdager dit hår vil ikke vokse forbi en vis længde, og at enderne er koniske, du har nået sin terminal længde.
 2. 2
  Hold dit hår godt fugtes. Brug en mild shampoo og en fugtgivende balsam. Når du har balsam i håret, kam ud knob i stedet for kæmning efter du skylle ud balsam. Kun shampoo så ofte som nødvendigt. Shampoo ofte udtørrer krøllet hår ved stripning af naturlige olier fra din hovedbund. Du kan stadig våd dit hår og tilstand, men undgå indsæbning hver dag eller endda hver tre dage. Skrubbe din hovedbund med balsam er en god erstatning for fjernelse af tør hovedbund, hvis det er et problem for dig. Se Følg krøllede pige metode til krøllet hår for mere information.
 3. 3
  Undgå at beskadige dit hår. Hvis du virkelig ønsker at vokse ud dit hår, skal du ikke rette eller farve det. Den udtørrer håret og forårsager spaltede spidser. Dit mål bør være at vokse ud sundt hår, ikke usundt hår, fordi håret bliver mere glansfuldt og stærk. Hvis du absolut nødt til at bruge varme styling (strygejern, krøllejern, blodryers osv.), begrænse dig selv til en vis mængde gange om ugen eller måneden. Lær at style dit hår naturligt! Brug gel eller mousse og kradser dit hår. Eksperimentere med forskellige stilarter: ponytails, fletninger og side ponytails til længere hår. Hvis dit hår er kort, kan du gøre svin haler og halvdelen halvdelen ned frisurer.
 4. 4
  Trim dit hår kun så ofte som du har brug for. Hvis du har spaltede spidser er der ingen måde at helbrede dem, så skal du have dit hår klippe. Alternativt kan du også "støve" dit hår. Med et par hår saks på hånden, din split søge gennem hele dit hår og skar slutter. (Det hjælper til at gøre dette på en tom baggrund som en mur.) For at dit hår til at vokse, er du nødt til at give det tid. Må ikke få klipninger, fordi du føler, du har brug for at alle så ofte. Få en klipning, når dine ender er usundt. Trimning hår gør det ikke vokse hurtigere. Det er fint at kun får 1/4 til 1/2 tommer cut off.
 5. 5
  Forkæl dit hår, og være særlig opmærksom på enderne. Brug dybe behandlinger eller hår masker til at genopbygge fugt. Bruge lidt kokos eller olivenolie på tørre ender. Langt hår og lange krøllede hår især har tørre ender, fordi sebum eller naturlige olier fra hovedbunden ikke bliver distribueret til enderne.
 6. 6
  Beskyt dit hår. Når du detangle dine krøller, være meget blid, så ingen af ​​de tråde bliver trukket og snap. Brug fingrene eller en bred-tandede kam på store snerrer. Mens tørring dit hår med håndklæder, kradser eller tryk vandet ud - ikke gnide eller muss dit hår, fordi det forårsager skade. (Også undgå at bruge hårtørreren så meget som muligt!) Bær dit hår i beskyttende stilarter som fletninger og boller. (Husk at bruge stof dækket elastikker og dem uden metalstykker.) Disse forårsager mindre ledningsrod. Det forårsager mindre børstning. Siden børstning ofte forårsager skader, disse frisurer til gengæld forårsager mindre skade. Husk også at beskytte dit hår mod solen: bære en hat, en bandana eller bruge et produkt med solcreme.
 7. 7
  Spise sundt, og tage dine vitaminer! Hår er en afspejling af din personlige sundhed, så spise sundt, drikke nok vand, og motion. Du kan også tage konkrete kosttilskud til hår og negle vækst. Saml et par på dit lokale apotek. (Hvis du nogensinde har hørt nogen udbryde om masser af hårvækst under graviditeten, er det på grund af de kosttilskud i deres prænatal vitaminer.)

Tips

 • Må ikke vaske dit hår hver dag med shampoo. Prøv mindst hver anden dag kun bruger balsam.
 • Vokser ud krøllet hår tager en masse tålmodighed. Da håret spoler, er det langt mere besværligt at vokse ud end lige eller bølget hår. Hvis du bliver modløs, kam ud af håret, mens det er vådt, og se på længden. Hvis du virkelig ønsker en nøjagtig gengivelse, glatte dit hår (men ikke alt for ofte!). Husk også, at langt hår krøllet hår bliver mindre krøllet og længere, som det vokser.
 • Der er en masse af hårpleje myter derude om din voksende hår hurtigere. Ingen af ​​dem er sande. Hår vokser i samme tempo, uanset hvordan du passer det. (Men hvis du plejer dit hår godt, vil det naturligvis være sundere.) Din kost og kosttilskud kan dog gøre håret vokse hurtigere.
 • En naturlig hårfarve ligesom henna faktisk forbedrer hår og fugter. De fleste kommercielle hårfarver indeholder tørring ingredienser som peroxid eller ammoniak dog.
 • Bare fordi håret pack har henna i det, betyder det ikke, det er godt for dit hår. Det hjælper ikke på alle. Når vokser ud af dit hår, du ønsker at holde det så naturligt som muligt, hvilket betyder, at ingen farvestoffer og intet af den slags. Ingen varme, ingen farvestof og ingen skrappe kemikalier. Brug kun ting, der er så naturlige som muligt.
 • Henna er godt, men ikke anbringe det på dine rødder, fordi henna kan løsne dine rødder.

Advarsler

 • Undgå skadelige kemikalier og varme på alle omkostninger. Det nytter ikke vokser dit hår længere, hvis det ikke er sundt hår.

Ting du behøver

 • Hårmousse
 • Anti-frizz spray / gel
 • Moisturizing shampoo og balsam
 • Fugtighedscreme (valgfri)
 • Hår masker (valgfrit)
 • Heat protectant... Hvis du glatte dit hår eller sætte nogen form for varme på det