Wkadk

Hvordan at etablere et effektivt hudplejerutine

Det kan være virkelig forvirrende at vide, hvad man skal gøre for at få fantastiske hud. Denne guide vil skitsere en simpel rutine & diskutere de bedste produkter til use.This guide er bedst til fedtet / spot udsat hud, men du kan tilpasse det til tør eller kombineret-typen hud.

Steps

Hvordan at etablere et effektivt hudplejerutine. Modstå fristelsen til at røre dit ansigt.
Hvordan at etablere et effektivt hudplejerutine. Modstå fristelsen til at røre dit ansigt.
 1. 1
  Modstå fristelsen til at røre dit ansigt. Dette er et meget vigtigt skridt. Du kan overføre trillioner af bakterier fra dine hænder til dit ansigt bare ved blot at røre den. Snavs vil blive fanget i dine porer og så kan det føre til en klynge af meget uinteressante bumser. Hvis du nødt til at røre dit ansigt, vaske hænderne grundigt med sæbe og varmt vand - eller alternativt bruge et ansigt håndklæde. Olie-absorberende papir fungerer også godt, men kun bruge det én gang, eller du vil overføre olie og snavs tilbage til dit ansigt, som ikke vil gøre noget for at gøre din hud bedre.
 2. 2
  Bestem din hudtype og købe hudplejeprodukter, der passer til din hudtype. Det er et utroligt vigtigt skridt, fordi hvis du køber produkter, der ikke passer til din hud, vil de være utroligt ineffektive, og kan forværre situationen. Du bør også tage hensyn til specifikke emner, som din hud har, såsom acne.
  • Normal Skin-Normal hud er glat og fast at røre med små og mellemstore porer. Det bliver ikke for tør eller for fedtet, og det har kun lejlighedsvis skamplet. Folk med normal hud bør fugter, rense, bruge en spot behandling, og måske en aften løsning.
  • Tør hud-Hvis din hud føles meget stram og er mærkbart flaky i områder, så du har tør hud. Tør hud kan være forårsaget af mangel på hydrering eller fejlernæring. Tør hud kan se groft og ujævn, og sjældent får fedtet. Dem med tør hud bør finde en dyb fugtighedscreme, brug en plet behandling, og bruge en fugtgivende nat løsning.
  • Fedtet hud-Fedtet hud er let at identificere. Hvis dit ansigt er synligt skinnende, og bogstaveligt talt føles lidt vådt at røre så har du fedtet hud. Fedtet hud har store porer, der er mere synlige, og som regel er mere tilbøjelige til at pletter. Hvis du har fedtet hud, bør du tone, exfoliate, brug en plet behandling, og let fugter en gang imellem.
  • Kombination Skin-Kombineret hud får en smag af næsten enhver hudtype. Hvis du har kombineret hud, du har tendens til at få fedtet omkring næsen, hagen og panden område, og tør omkring dine kinder. Resten af ​​din hud er temmelig normal. En masse mennesker har kombineret hud. Hvis du er blandt dem, exfolierer, renser, fugter og bruge en plet behandling.
  • Sensitive Skin-Hvis du brænder meget let, har reaktioner over for visse kosmetik, og har irriteret hud efter en dramatisk ændring i vejret, så du har følsom hud. Følsom hud er meget svært at beskæftige sig med, fordi det ikke er så holdbare som andre hudtyper. Du er nødt til grundigt at teste produkter, før risikere et køb, og du finder pletter svært at behandle. Hvis du har følsom hud, bruge en fugtighedscreme, sæbe, og spot behandling hele egnet til følsom hud.
 3. 3
  ALDRIG plukke, klemme eller pop din bumser - Ligegyldigt hvor fristende det er. Det gør ondt mere, ser værre, og i sidste ende vil efterlade et grimt ar. Simply, vil det ikke gøre noget for at gøre din hud bedre. Det bare gør det værre.
 4. 4
  Hvis du ikke allerede har dem, bliver du nødt til at købe en sæbe, toner, fugtighedscreme, eksfolierende, vatrondeller og en ansigtsmaske.
  • Medmindre du har pletter på dit ansigt størstedelen af ​​tiden, er produkter såsom Clean & Clear, Oxy eller Clearasil ikke anbefalet - disse produkter er alt for hårde og fratage huden det naturlige olier og efterlader den meget tør og ubehageligt.
  • Vælge naturlige, blide eller følsomme renseprodukter som vil fjerne overskydende olie og fremme en sund, klar hud uden brug af skrappe kemikalier. Hvis din hud føles stram, tør eller øm efter udrensning, dit ansigts vask er for barsk for din hud, og det er tid til at investere i en mere blid én.
 5. 5
  Rens, tone og fugter to gange om dagen - én gang om morgenen, før du lægger på makeup, og en gang om natten, før du går i seng. Dette vil give din hud en chance for at helbrede og ånde natten snarere end at blive tilstoppet af snavs eller fyldes op. Det er nemmest at gøre dette, når i bad, da det gør skylning nemmere, men hvis du kun vasker dit ansigt, her er hvordan du gør det:
  • Først vaske dine hænder, så du ikke skal overføre bakterier til dit ansigt.
  • Wet din hud med varmt vand til at åbne dine porer. Påfør sæbe og massere det ind i din hud i opadgående, cirkulære bevægelser. Nogle produkter vil fungere bedst, hvis du lader det til et minut eller så at lade den blive opløst snavs og makeup, og for at lade det komme dybt ind i dine porer. I løbet af denne tid, fortsætter med at forsigtigt gnide sæbe i.
  • Derefter fjerne enten med fugtige vatrondeller, ved hjælp af en svamp eller ved sprøjt med varmt vand, forsigtigt aftørring indtil al sæbe er fjernet. Efterlad aldrig sæbe på dit ansigt, da dette tilskynder til irritation, pletter og ufuldkommenheder.
  • Afslut ved at skylle din hud med koldt vand for at lukke porerne og forhindrer snavs at komme tilbage ind i dem, og dermed forhindre pletter. Det vil også efterlade dig ser mere frisk konfronteret og mindre rød.
  • Tør dit ansigt forsigtigt ved at duppe den med et rent håndklæde eller papirservietter. Snavsede håndklæder overfører hundredvis af bakterier på din hud, som kan føre til skønhedsfejl.
 6. 6
  Et par minutter efter rengøring, tone dit ansigt med toner og en vatrondel. Toner bruges til at gendanne hudens naturlige pH-niveauer, der sandsynligvis blev ændret under udrensning. Ved at genoprette din hud til sin naturlige pH-værdi, du også gøre det mere modstandsdygtigt over for bakterier og mikroorganismer. Der findes mange forskellige typer af toner derude, nogle blot genoprette hudens pH, andre også dræbe bakterier, eller forlade en spot-kampe ingrediens på din hud. Kig rundt i butikker for en der passer til din hudtype. Det mest afgørende med folk, der har en fedtet hud type. Hvis du ikke har en fedtet hudtype, vælge en, der er designet til at være følsomme. Her er hvordan man bruger det...
  • Påfør en lille mængde toner til en vatrondel og blot tørre hele dit ansigt, men være omhyggelig med at undgå de følsomme øjenomgivelser.
  • Må ikke skylles ud!
 7. 7
  Så efter rensning og toning, bør du fugter med et ansigt fugtighedscreme til din hudtype. Dette trin kan ikke undgås, selvom du har en fedtet hud type. Det er især vigtigt for dem med tør hud. Der er masser af fugtighedscreme produkter at vælge imellem, såsom geler (bedst til fedtet / spot udsat hud), cremer (bedst til tør / sart hud) og sera (bedst til normal / fedtet hud). Nogle leverer anti-skamplet handling, nogle er anti-rynke, nogle indeholder selvbruner, og nogle blot fugter.
  • Når toneren er tørret, anvende en lille klat fugtighedscreme, blidt masserer i en cirkulær bevægelse ind i dit ansigt og hals.
  • Hvis du ikke har anvendt nok fugtighedscreme og din hud føles stadig lidt stramt, derefter anvende en smule mere. Hvis du anvender for meget & det føles for fedtet, så dup forsigtigt med nogle væv.
  • Nogle mennesker også gerne bruge en separat fugtighedscreme, som er designet for øjet område for at forhindre aldring eller hævelse.
 8. 8
  En eller to gange om ugen i stedet for dit daglige sæbe, bør du eksfoliere med en eksfolierende ansigtsvask. Sørg for, at det er noget for barsk, bør det ikke føles som sandpapir på din hud. Exfoliator er vigtigt, fordi det fjernet døde hudceller, der kan efterlade din teint vises kedeligt, og kan tilstoppe porerne.
  • Fjern makeup først, derefter forsigtigt massere exfoliator i udadgående cirkulære bevægelser i et halvt minut. Må ikke krat for hårdt, være blid. Du er kun forsøger at fjerne den døde hud, ikke en hel lag af huden!
  • Hvis du bruger en eksfolierende vaskeklud, sættetid vaskeklud i varmt vand og gnid vaskeklud i små cirkler på dit ansigt.
  • Sørg for at du kommer ind i folder fra næsen, som ofte bliver tilstoppet og udvikle hudorme.
 9. 9
  Påfør en ansigtsmaske regelmæssigt. Igen er der mange muligheder, peel-off masker er bedst for uren hud, mens rige, fugtgivende masker er bedst til tør hud. De kan være den bedste del af din skønhed regime, hvorfor så ikke gøre det til en afslappende forkæle session?
  • Brug en nice, blide, fortrinsvis naturlige ansigtsmaske en gang om ugen eller mindre, (enhver oftere, og du vil være over udrensning dit ansigt og forvirrende det).
  • Du kan også prøve at lave en ansigtsmaske, hvis du er lav på penge eller lyst til at prøve noget helt naturligt.
  • Påfør ansigtet efter anvisningerne på pakken, om ren, varm hud for de bedste resultater, og skyl med koldt vand. Må ikke overlade det til for længere end foreslået, (normalt omkring 15 minutter).
 10. 10
  Hold dig til din rutine! Din hud har brug for at vænne sig til frekvensen for at blive behandlet, og de produkter, du bruger. Nogle gange kan en negativ effekt ved første, men dette normalt går efter at huden har tid til at tilpasse sig. Nyd din smukke hud!

Tips

 • For poser under øjnene, anvende kolde agurkeskiver, brugte teposer opbevares i køleskabet eller en kold gel maske.
 • Brug solcreme hver dag - selv hvis vejret er overskyet, koldt eller ophældningen med regn. Kig efter en fugtighedscreme, der indeholder en SPF som en nem måde at bære det. Års udsættelse for ultraviolette stråler kan opbygge og føre til for tidlig ældning. Få en, der er oliefri, så du vil ikke få nogen pletter.
 • Skønhedssøvn - Eksperter anbefaler 7-8 timers søvn om natten, og en ordentlig nats søvn, med ingen super-lang løgn ins gør en reel forskel for din hud. Teenagere kan have brug for mindst 9 eller endda 10 timer, fordi der under puberteten er, når din krop vokser den hurtigste.
 • Drik masser af vand, hvis du er godt hydreret, vil din hud være for.
 • Skift pudebetræk regelmæssigt for at undgå en ophobning af bakterier.
 • Åbn Windows - opholder sig i indelukket, tørre rum er ikke godt. Åbn et vindue og lad nogle dejlig frisk luft i.
 • ALDRIG gå i seng med din makeup på. Hold en forsyning af vaskeklude og hvis du er for træt til at stå ved vasken vaske dit ansigt, bare fjern hvad du kan med klude. Sørg for, at de er egnede til ansigtet, ellers vil de være ineffektive, efterlader dit ansigt følelse tør og kan efterlade tør, skællet pletter
 • Må ikke sove i et varmt rum, vil du sveder meget og vågne op ser oppustede, eventuelt med et par flere pletter.
 • Spis en god kost, hvad du putter i din krop, viser på ydersiden.
 • Hvis du har ekstra tør hud derefter få en eksfolierende scrub, der ikke er alt for hårde og sigte mod at exfoliere 1-2 gange om ugen.
 • Drik masser af vand. Brug blod renseapparater såsom neem og gurkemeje i din kost.
 • Eksperter anbefaler at bruge en solcreme, der har mindst en SPF 15. Hvis du har en, der er højere (f.eks SPF 30), er det bedre.
 • Fugtgivende vores hud hjælpe os til at minimere oiliness i huden kirtler.
 • Hvis din hud er en del fedtet og en del tør ikke antage at det er bare en af ​​dem. Prøv forskellige produkter til forskellige områder.
 • Rygning, alkohol og narkotika har en betydelig indflydelse på huden mod for tidlig ældning til misfarvning og tørhed. Glødende smuk hud kan blive akkrediteret til en god kost, sund livsstil og en god hudpleje rutine.

Ting du behøver

 • Cleanser
 • Toner
 • Fugtighedscreme
 • Solcreme
 • Vatkugler
 • Face Mask
 • Exfoliator