Wkadk

Sådan måler din bh størrelse

Tro det eller ej, mindst 80% af kvinderne bærer en forkert størrelse bh! De fleste mennesker bære en bh for stor i ryggen og for lille i kopper. Og selvom den gennemsnitlige bh-størrelse ofte er citeret som værende 36C, det er bare den mest populære størrelse, at kvinder køber. De fleste mennesker, der bærer en "gennemsnitlig" 36C BH skal faktisk være iført et sted omkring en 32dd eller endda 30E.

Så hvordan BH størrelser virker? De fleste mennesker ved, at BH størrelser består af to dele - et nummer og et bogstav. Tallet er kendt som "band størrelse" eller "back størrelse", og brevet er "kop størrelse." Men hvad mange mennesker ikke indser er, at kop størrelser er i forhold til bandet størrelse, så en D skål, for eksempel, er ikke den samme størrelse i alle bh. Et 32D er den samme størrelse som en 34C eller 36B, men på en mindre ramme. En 28F er faktisk fem kopstørrelser mindre end en 38F, så det er ikke så stor, som det lyder! Hvis du er forholdsvis slank, så du kan godt brug for en stor kop størrelse, selvom din buste ikke ser nogen større end gennemsnittet.

Større kvinder kan stadig brug for en lille band størrelse, fordi dette vedrører størrelsen af ​​din brystkassen kun - du kan stadig være krumme alle andre steder! Og taber eller vinder bare et par pounds forventes at have en effekt på din bh størrelse, men det er ikke ofte betragtes selv når andre beklædningsgenstande størrelse ændres. Og så er der de tidspunkter, hvor du går så længe iført en vis størrelse, som du ikke engang klar over det passer ikke godt længere, og du holder op med at lægge mærke til ubehag og behandle det som "normal"! Hvis du leder efter en bedre pasform, her er hvordan du finder din sande bh størrelse.

Steps

Sådan måler din bh størrelse. Mål dit band størrelse.
Sådan måler din bh størrelse. Mål dit band størrelse.
 1. 1
  Mål dit band størrelse.
  • Kør et målebånd hele vejen omkring din krop lige under dine bryster og tage en måling i inches. Sørg for, at målebåndet er vandret og temmelig lun. Dine arme skal være nede.
  • Hvis denne måling er et ulige tal, så skal du prøve bh'er i både størrelse under din måling og størrelsen ovenfor. For eksempel, hvis du målte 31 inches (78.7cm) kan dit band størrelse er 30 eller 32.
  • Hvis din måling er allerede et lige tal, er det næsten altid dit band størrelse, men du kan få brug for en større eller mindre størrelse, afhængigt af din krop type.
  • Nogle bra fitting guider og regnemaskiner vil fortælle dig at tilføje fire eller fem inches (10 til 12,5 cm) til din underbust måling, men det er forældet rådgivning. Den "tilføjer fire"-metoden blev populariseret af Warners i 1930'erne, hvor bra design var i sin vorden, og det simpelthen ikke virker med moderne bras.
 2. 2
  Bestem din kop størrelse.
  • Da alles bryster er forskellige med hensyn til form (selv mellem dine egne bryster), den mest præcise måde at bestemme din kop størrelse er ved hjælp af din nuværende bh størrelse som udgangspunkt. Kopperne er dimensioneret i forhold til bandet, så hvis du skulle prøve en mindre band størrelse, men beholde den samme kop størrelse, ville cups være for lille.
  • For hver band størrelse, du har droppet, bliver du nødt til at øge kopperne ved en størrelse. For eksempel, hvis du i øjeblikket er iført en 34D BH og du måler 28 inches, bør du nok bære en 28F.
  • Størstedelen af ​​førende mærker bruger UK kop dimensionering: AA, A, B, C, D, DD, E, F, FF, G, GG, H, HH, J, JJ, K, KK, L, LL. Hvis du er shopping i USA kan du se kopstørrelser såsom DDD eller DDDD. Disse svarer til E og F. Hvis du er i tvivl, især med større kop størrelser, kan du henvise til en international bh dimensionering diagram.
 3. 3
  Prøv på en BH med bandet og kop størrelse, du er havnet på i disse trin. Du bør ikke betragte dette som din endelige størrelse, indtil du har prøvet et par bh'er, og selv da vil du ofte finde du har brug for en anden størrelse i forskellige mærker eller stilarter bh.
  • Efter at have taget bh off sin bøjle skulderstropperne skal forlænges. Put dine arme gennem dem og læne lidt fremad, så din buste falder i kopperne.
  • Fastgør bh på den største sæt af kroge og øjne. Må ikke bekymre dig, hvis det er svært at fastgøre, hvis du prøver en mindre back størrelse du vil bemærke, at du har brug for at strække det omkring dig til at gøre krogene og øjne mødes.
  • Stadig foroverbøjet, tage fat i underwires og give dem en vrikke fra side til side for at sikre, at du afgjort komfortabelt i kopperne.
  • For hver side efter tur, glide hånden ind i kanten af ​​koppen og løft hvert bryst mod midten.
  • Du vil sandsynligvis nødt til at justere længden af ​​skulderstropperne. Slip dem fra dine skuldre og justere skyderne, så stropperne er kort nok til at forblive på plads, men ikke klippe i.
 4. 4
  Tjek bandet størrelse. Den korrekte band størrelse er den mindste du kan mageligt bære. (Dette kan være mindre end din Underbust måling-bh bands er ganske elastisk, især på 42 +.) Det skal være fast nok at BH'en er stadig temmelig støttende uden at tynge ned tungt på skulderstropperne.
  • Du bør være i stand til at køre fingrene rundt inde i bandet, men ikke meget mere. En god tommelfingerregel er, at du bør være i stand til at passe mere end en knytnæve under bagsiden af ​​bh, hvor din rygsøjle er.
  • Det skal passe på den største justering, men vil sandsynligvis være for stram, hvis du forsøger at fastgøre det på den mindste størrelse. Bras er designet til at passe som dette, så du kan stramme bandet som elastikken begynder at bære ud.
  • Hvis bandet er rummelig nok for dig at være i stand til komfortabelt fastgøre det på tætteste tilpasning, prøv en mindre band, for eksempel hvis en 32D er for løs, så prøv en 30DD. Husk, at kop størrelse skal ændres, når du flytter til et andet band størrelse - for hver band du går ned, skal du gå op af én skålstørrelse, for kopperne at forblive den samme kapacitet og vice versa.
  • Hvis du finder bandet smerteligt stramt, bør du prøve at gå op en kop størrelse, fordi for lille kopper kan gøre et band, der er for stor eller den rigtige størrelse synes syg montering. Hvis der går en størrelse, måske endda flere ikke virker, så prøv at gå et band op og en kop ned, fx 28G til 30FF. Men prøv den første metode, før sidstnævnte.
 5. 5
  Kontroller kop størrelse. Den korrekte kop størrelse bør være helt fyldt ud med nogen rynker af stoffet eller mellemrum i kopper, men spild eller "double boob" betyder kop størrelse er for lille, selv i low cut eller pushup bh'er.
  • Check omkring cups for enhver svulmende, ikke kun ved fronten, men også på siderne under armene.
  • Sørg for, at bøjle omslutter hele din bryst og ligger fladt mod dit brystkassen.
  • Kontroller i siderne under dine arme til at sørge for underwires sidder på dine ribben, ikke på blødt brystvæv. Hvis de skærer i siderne af dine bryster, så du brug for en større skålstørrelse. Også være opmærksom på, at hvis du har været iført en bh med en for big band og alt for små kopper, kan du have endt med migreret væv, som vil synes at være armhule ruller, eller ryg ruller. Dette kan fastsættes efter at få en godt sluttende bh.
  • Hvis underwires presser smerteligt mod din brystbenet midt foran, kan du brug for en mindre skålstørrelse eller du kan prøve en springet stil med et lavere midt foran (dette er mere tilbøjelige til at være et problem med kopperne end bandet.) Eller du kan bare være menneske, og det er at forme din brystkasse. I så fald vente på bh at være "brudt ind" og se, hvordan det passer da, eller gå med den nederste midt foran.
  • Hvis du tror, ​​kopperne kan være for lille, men du er ikke sikker, så prøv på en større kop størrelse samt at dobbelttjekke. Det vil normalt være indlysende, hvis den mindre størrelse passer bedre.
 6. 6
  Se hvordan det ser ud med din top på. Du har fundet en ny bh, der passer godt, måske i en anden størrelse eller stil til dem, du er vant til. Nu er det tid at se, hvad det gør for din figur! Hvis du prøver en t-shirt bh er det også vigtigt at sikre, at det giver dig en jævn linje under monteret tøj.
  • Hvis du ser side på den, skal du være i stand til at se, at din buste er omtrent halvvejs mellem din albue og din skulder.
  • I et godt fitting bh, vil din bustline blive støttet på det rigtige niveau. En masse mennesker oplever, at deres tøj passer meget bedre, og de opdager en talje, der kunne aldrig blive set før! Hvis din bustline tidligere havde været ganske lave på grund af en dårligt støtte bh, kan du endda opleve, at du har brug for at bære en mindre tøjstørrelse.
  • En monteret vil vise op nogen buler fra kopper, som er for små, og ligeledes en støbt bh, der ikke er udfyldt vil vise linjer ved bryst, hvor kanten af ​​kopperne er synlige. Det er også nyttigt at sikre, at farven på din bh ikke vises gennem en tynd eller lys farvet top - hvis du har brug for at gøre din bh usynlig, gå til sømløse kopper, som matcher din egen hudfarve end farven på din top.
  • Det er et fælles anliggende, at bære en mindre band størrelse vil gøre en stor bule omkring ryggen. Imidlertid er disse buler faktisk forårsaget af bagsiden af ​​bh glider op, når det er for stort. Du skal finde, at når bandet sidder lavere på ryggen, det sidder fast og forbliver vandret, snarere end at skubbe opad skaber en bule.

Tips

 • Hvis du vil have dine bh'er til at holde og holde deres pasform, aldrig bære den samme bh to dage i træk, selv om det er blevet vasket. Du bør have mindst tre bh'er, som du kan vaske og slid i rotation, så elastiske at komme sig helt, før det sættes under stress igen.
 • Et godt udstyret bh bør give 90 procent af støtten fra bandet, og stropperne de resterende 10 procent.
 • D + kopper vil drage fordel af bh'er med sømme. De forstærkede sidepaneler giver en smallere udseende, og dermed slankende din torso.
 • Kopstørrelser over D tendens til at variere betydeligt mellem producenterne, tjek det med forhandleren eller søge efter kundeanmeldelser, før du køber online.
 • Hvis du har ujævne kopstørrelser, gå med større side. Du kan støtte de mindre bryst ved at gøre denne skulderrem lidt kortere. Hvis du har en betydelig størrelse forskel, er der altid mulighed for at bære en silikone bh insert eller udtagelig vattering i mindre side.
 • Køb bh'er online!

Advarsler

 • Må ikke blive fristet til at købe den forkerte størrelse eller en dårligere kvalitet bh, fordi det er billigere. Med bras du generelt får, hvad du betaler for. Det er bedre at have en bh, der passer rigtig godt, end tre, der er ubehageligt!
 • Dette er kun for at give dig en idé om hvilken størrelse du skal prøve først - pasformen er vigtigere end antallet af målebånd. Fordi kvinder er alle forskellige former, to kvinder med samme målinger vil ofte brug for en meget anderledes bh størrelse.
 • Mange bh virksomheder gerne foregive, at sub-28 størrelser ikke eksisterer. Men mange kvinder virkelig slid bra bands størrelserne 20, 22, 24 og 26.. Nogle endda mindre. Husk, vil materialet strække. Desværre, fordi bh virksomhederne gerne at foregive, at de mindre bands ikke eksisterer, da det er mere rentabelt for dem, er det næsten umuligt at finde disse størrelser. Din bedste indsatser er at få en ændret bh, som ikke kan arbejde på grund af de ledninger, og hvordan de kunne derefter grave ind til kroppen. Hvis du har en skræddersyet bh, få en bh, der er op en band størrelse og ned to kop størrelser. Som band og kopper er et rimeligt forhold til hinanden, en kop på et større band har større ledninger. Det er derfor, du gerne vil de mindre cups, for de mindre ledninger. Eller hvis du er i de 24/26 band intervaller, tjek Ewa Michalak hjemmeside. Du kan skyde hende en mail og bede om en brugerdefineret størrelse foretages. Selvom du ikke vil være i stand til at returnere eventuelle brugerdefinerede bras du køber der. Dette vil give dig bedre støtte end nogen af ​​de "make-do" bras. Tag for eksempel bukser. Du vil ikke ønsker bukser til at være så store, at de vil falde ud uden et bælte, (medmindre du er i den stil), men med bh'er, kan manglen på støtte og i sidste ende vil føre til rygproblemer.
 • Må ikke forvente at brug den samme størrelse i alle stil bh, eller i stand til at købe en bh i din "sande størrelse" uden at prøve det på. Forskellige stilarter vil passe til forskellige bryst former, så to kvinder, der bærer samme størrelse i en bh muligvis forskellige størrelser i en anden BH.
 • Ignorer alle, der forsøger at fortælle din endelige størrelse fra dine målinger alene - især hvis de fortæller dig at tilføje flere inches til din underbust måling. Ligesom kjole størrelser, har bh dimensionering ændret sig over årene, og den gamle metode ikke virker for moderne bh'er.

Ting du behøver

 • Målebånd
 • Bras at prøve på