Wkadk

Hvordan ansøger krop spray

Ønsker du at lugt nice hele? Ved hjælp af et organ spray kan give dig en langvarig dejlig duft.

Steps

Hvordan ansøger krop spray. Tag hætten dåsen, hvis det har en.
Hvordan ansøger krop spray. Tag hætten dåsen, hvis det har en.
 1. 1
  Tag hætten dåsen, hvis det har en.
 2. 2
  Peg kan på den del af din krop, du ønsker at sprøjte, og hold den i mindst seks inches fra overfladen. Enhver tættere og det vil få våde. Du kan holde den fra længere, hvis du ønsker at sprede ud duften.
 3. 3
  Tryk ned på knappen så langt som det går, og hold for bare et sekund ad gangen, gentaget om nødvendigt. En god strategi for ansøgning er en hurtig spray til hver underarm, hvert håndled, og i nakken.
 4. 4
  Du kan også sprøjte nogle i hånden og let klappe armene med det, mens det stadig er vådt. Dette gøres bedst med kun de letteste dufte.

Tips

 • Eksperimenter med forskellige dufte. Hvad dufter godt for dig, kan være utiltalende for andre, som smager forskellige.
 • Scent anvendt på puls punkter vil udstråle yderligere. I stedet for at sprøjte i flæng på tilfældige dele af din krop, til nogle gode spots tilstræbe omfatter: håndled, indvendig albuer inde knæ, nakke, brystben, bag ørerne, og under armene. Må ikke anvendes på hver enkelt af disse samtidigt, kun et par ad gangen.
 • En spritz anvendes på bagsiden af ​​din hals har den virkning efterlader et spor af duft i dit kølvand.
 • Mange mennesker føler, at Axe lugter trashy og har en utiltalende og juvenile billede bygget op omkring det. Butikker, såsom Bath & Body Works og The Body Shop tilbyder mænds produkter (ikke kun kvinder!) Og mangler en sådan et billede. Når du er på markedet for en duft, overveje browsing sådanne steder i stedet for at ty til Axe.
 • Hvis du er desperat for at dække op din lugt og ikke har krop spray, kan du bruge roll-on deodorant og dup det på din trøje. Må ikke køre det svært, eller det vil føles våde eller efterlade mærker eller bare lugter alt for stærk.
 • Husk: Bare et lille vil gøre det. Det er altid bedre at fejle på siden af ​​under-ansøgning. For lidt betyder, at folk har brug for at komme tættere på mærke din krop spray, men for meget vil irritere og overvælde andre og ofte lugter mere som alkohol bunden af ​​spray end de faktiske noter af duft. Desuden en duft ofte forekommer svagere på sin bæreren end andre, der ikke har været marinering i det, så selvom det virker unnoticeable til dig, er der en god chance for, at det er stærkere end du tror.
 • Dog bør krop spray bruges sparsomt, da ekstraudstyr, ikke som en enhed til at maskere un-renlighed eller sweatiness. Lejlighedsvis brug som et cover-up er okay, men prøv at gøre det til en vane at holde sig frisk og ren, og du vil lugte bedst af alle.
 • Et godt billigt alternativ er at afprøve en række af rene ildelugtende cremer og sprays fra apoteker eller købmandsforretninger, eller butikker såsom Target, ofte deres produkter er på niveau eller bedre end de dyrere dem fra specialbutikker.

Advarsler

 • Krop spray er ikke en fribillet til at give afkald ordentlig hygiejne. Det er vigtigt regelmæssigt at bade, slid deodorant, børste dine tænder, og forblive clean. Scent skal være som prikken over i'et.
 • Det kan er under pres, undgå at punktere det eller sætte det i direkte sollys.
 • Det er let at over-anvende krop spray, som din næse kan blive mættet med det på tunge oprindelige ansøgning eller vænne sig til lugten over tid, hvilket efterlader dig med opfattelsen af, at din duft er meget svagere end det er for andre. Modstå fristelsen til at drukne dig selv i en duft eller genanvende ofte.
 • Når du først spray, kan du faktisk lugte drivmiddel i luften. Undgå at indånde det for dybt, og det vil gå væk inden for et par sekunder.
 • Sprøjt aldrig på dit ansigt.
 • Sprøjt aldrig uden samtykke fra de mennesker i nærheden af, såsom de fyre i din række i omklædningsrummet.
 • Mange kvinder kan ikke lide duften af ​​mandlige sprays og eau de cologne, holde sig til en dejlig mandig-duftende body wash og en uparfumeret deodorant, hvis du hænge rundt piger, der konstant klager over AXE og andre kropsbrusere.
 • De ting i dåsen er brandfarligt.