Wkadk

Sådan finder du den bedste fundament nuance til dig

Vælge den rigtige foundation farve er afgørende for at skabe din makeup look, uanset om det er fysisk eller dramatisk. At vælge den forkerte farve kan have katastrofale konsekvenser, og påvirker resten af ​​makeup. Plus, hvis det er for mørkt / orange, du ser falske, trashy og helt uinteressant. Så hvis du undrer dig over hvordan man vælger en foundation, holde læsning!

Steps

Sådan finder du den bedste fundament nuance til dig. Først gå til en butik (kemiker / apotek / stormagasin osv), der sælger makeup, IKKE online som medmindre du allerede har testet og valgt din skygge, kan du ikke sige, om den farve der passer dig - Hvis ikke dine penge vil være spildt.
Sådan finder du den bedste fundament nuance til dig. Først gå til en butik (kemiker / apotek / stormagasin osv), der sælger makeup, IKKE online som medmindre du allerede har testet og valgt din skygge, kan du ikke sige, om den farve der passer dig - Hvis ikke dine penge vil være spildt.
 1. 1
  Først gå til en butik (kemiker / apotek / stormagasin osv), der sælger makeup, IKKE online som medmindre du allerede har testet og valgt din skygge, kan du ikke sige, om den farve der passer dig - Hvis ikke dine penge vil være spildt. Når du er i en butik, skal du bruge prøverne, ikke åbne dem folk vil købe, som ikke er testere - ikke alene er det uhygiejnisk som folk kommer til at købe disse til at bruge på deres ansigt, det er en sand, men ukendt kendsgerning, at åbningen elementer, der ikke er mærket som testere kan få dig i problemer med politiet (i hvert fald i UK).
 2. 2
  For at teste det korrekt, farveprøve den på dit bryst område. Grunden til at du teste det her, er fordi du ønsker dit ansigt til at falde i med dit bryst, så derfor matcher farverne til at disse områder vil skabe en sømløs, naturligt udseende. IKKE matcher din foundation til halsen, fordi halsen er i evig skygge og kunne være en eller flere nuancer lysere end din faktiske hud tone, at man ser spøgelsesagtige. Bare vær sikker på du også anvende fundament til din nakke og blanding, der i dit bryst.
 3. 3
  For at spare tid test tusindvis af farver, vælge den farve, du tror du kan være, og så en lidt lysere, og en lidt mørkere, og teste disse tre. Hvis du kan, huske navnene på, hvad du har testet, så når du har set, der passer dig bedst, kan du købe det hurtigt og nemt.
 4. 4
  For at se hvilke der passer dig bedst, ikke dømme, om det er den rigtige nuance øjeblikkeligt i butikken - False belysning kan dramatisk ændre udseendet af farven, og så må du gå udenfor og spørge den person du med at se hvis de kan se det, (med 'se' det er, hvis de kan se en oplagt farve, der ikke kan lide din hud jeg. e lyse orange, gul osv.).
 5. 5
  Hvis du er usikker på en farve, gå til lysere - Du har måske fået at vide at gå mørkere - Gør det ikke. Hvis du gør det vil være helt indlysende, du er iført makeup. Lighter makeup generelt også se friskere og vil ikke give dig så mange striber. Plus, hvis du går lysere, kan du tilføje bronzer hvis du ønsker en garvet glød. Men dette kunne være et dårligt valg, hvis du har mørkere hud og det er virkelig op til dig, hvilket fundament skygge du vælger.
 6. 6
  - Bemærk også, hvad farven ser ud, når tørre - som naturligvis er, hvad dit fundament vil se ud for dagen, da nogle fonde tør orange som de oxiderer med luften.

Tips

 • Det kan være indlysende, men vælg et fundament egnet til din hudtype. Hvis du har fedtet hud, bruge en vandbaseret foundation (du kan fortælle dette ved, hvis det er mærket som »olie-fri", eller hvis den første ingrediens er vand)
 • Hvis du bruger en svamp, skal du ændre det regelmæssigt, fordi i modsætning til børster, som kan blive grundigt rengjort, kan svampe ikke, og de bakterier og bakterier gnave og vokse, så du bare sprede denne runde dit ansigt.
 • Det er bedst at bruge en pensel, men hvis du skal bruge dine fingre at sikre de er CLEAN - hånd gel / sanitizer fungerer godt, fordi dine hænder har en masse bakterier på, og ved at røre dit ansigt, du vil bare være at sprede bakterier overalt.
 • Hvis du har følsom hud, undgå parfumerede fonde, da de kan gøre huden rød og utilpas.
 • Hvis det er muligt, at dens altid godt har et fundament, der indeholder SPF, som endda hele vinteren solen stadig giver UVA og UVB stråler fra - endnu mere i vinteren, da solen er lavere på himlen.
 • Huske på, at hvis du vælger et fundament i sommer, da du har en tan at det kan være for mørkt om vinteren, så mange mennesker har to fonde til at bære på begge gange. Selvfølgelig nemt, hvis du ikke tan kan du sikkert slippe afsted med det samme hele året rundt.
 • Hvis du ønsker en virkelig ren og naturlig hud, og ikke har en masse af acne, tonet fugtighedscreme er vejen at gå. Det udjævner din hud tone uden at se alt gjort op.

Advarsler

 • Afvaskes makeup før de går i seng med en makeup remover, og derefter vaske dit ansigt ordentligt med en sæbe

Ting du behøver

 • Gratis prøve eller tester