Wkadk

Sådan kniplinger varevogne sko

Vans sko 'flade snørebånd er perfekte til snøring i interessante stilarter. Her er anvisninger til, hvordan du kryds-blonder og bar-blonder dine Vans.

Steps

Sådan kniplinger varevogne sko. Hold dine snørebånd fra vride.
Sådan kniplinger varevogne sko. Hold dine snørebånd fra vride.
 1. 1
  Hold dine snørebånd fra vride. Den lige, fladskærms-snøret look er klassiske Vans, så lad ikke dine snørebånd får sjusket.

Cross-kniplinger dine varevogne

 1. 1
  Sæt hver ende af snørebånd nedad gennem en af de to nederste øjer. Den snørebånd skal nu danne en bar over bunden med snørebånd går indad. Træk enderne af snørebånd op over baren og derefter nedad mod tåen.
 2. 2
  Kryds højre blonder over til venstre side, og sæt det ned gennem den anden øjet. Den rigtige blonde skal nu krydser skoens med venstre blonder på vej ud mellem baren og cross-blonder. Træk krydsede blonder til venstre (væk fra sko) for at få det ud af vejen.
  • Uanset om du går med dit højre eller skoens ret ligegyldigt, ophold konsekvent og slutresultatet vil være det samme.
 3. 3
  Kryds venstre blonder over til højre side, og indsæt det nedad gennem den anden øjet. Du skulle nu have en bar og to cross-snørebånd i din snøring. Træk den nyligt krydset blonde til højre (væk fra skoen) for at få det ud af vejen.
 4. 4
  Træk begge snørebånd nedad mod tåen og gentag beslutningsforslag af trin 2 og 3. Start med at krydse blonder på den højre side (det tidligere "venstre blonder"), over til venstre side og nedad gennem øjet, og sørg for, at den anden blonder nu fremgår mellem to grænseovergange. Træk den nyligt krydset blonde til venstre for at få det ud af vejen, derefter krydse venstre blonder over til højre side. Gentag, indtil skoen er helt snøret.
  • Snøring skoene på denne måde sikrer, at cross-snørebånd går i én retning altid dominere de krydsende snørebånd går i den anden. Når tiden kommer til at snøre dine andre sko, skal du sørge for at vende processen, så dine snørebånd spejler hinanden.

Bar-kniplinger dine varevogne

 1. 1
  Tæl antallet af eyelet parvis på din sko. Disse instruktioner er beregnet til sko med et lige antal eyelet par; hvis dine sko har et ulige antal, vil det grundlæggende princip gælder stadig, men du bliver nødt til at justere din teknik noget.
 2. 2
  Sæt hver ende af snørebånd nedad gennem en af de to nederste øjer. Den snørebånd skal nu danne en bar over bunden med snørebånd går indad. Hold venstre blonder på venstre side og retten blonder på højre side.
 3. 3
  Feed højre blonde nedenunder skoen, så det springer ud af den anden øsken på højre side. Skjule den indre snøring er, hvad giver denne teknik sin unikke look.
  • Uanset om du går med dit højre eller skoens ret ligegyldigt, ophold konsekvent og slutresultatet vil være det samme.
 4. 4
  Feed venstre blonder under skoen, så den dukker op ud af den tredje øjet på venstre side. Du skulle nu have en tom øsken på venstre side mellem den oprindelige bar og den spirende blonder.
 5. 5
  Kryds højre blonder over til venstre side, og sæt det ned gennem den anden øjet. Du skulle nu have to barer i din snøring og begge snørebånd skal være på venstre side.
 6. 6
  Kryds blonder på vej ud af tredje øjet på venstre side over til højre side, og indsæt det nedad gennem den tredje øjet. Du skulle nu have tre søjler i din snøring og hver blonde bør være på en anden side af skoen.
 7. 7
  Gentag bevægelserne af trin 3 til 6 i bakgear. Feed venstre blonder under skoen, så den dukker op ud af det femte øjet på venstre side. Derefter, fodre den rigtige blonder under skoen, så den dukker op ud af den sjette øjet på højre side. Kryds hver blonder over til den tilsvarende øsken på den anden side for at danne nye barer.
  • Hvis dine sko har mere end seks nitter par, gentag efter behov, fortsætter med at vende siderne efter hver to stænger er afsluttet.

Tips

 • "Authentic" og "Era" Varebiler er cross-snøret udefra i på grund af den måde, de er skåret, med flapperne af skoen så tæt sammen, ville en inside-out snøring forårsage første kryds og tværs af de snørebånd skal skjules.