Wkadk

Hvordan søger man foundation og concealer korrekt

Tror du, du anvender din foundation og concealer ordentligt? Tænk igen!

Steps

Hvordan søger man foundation og concealer korrekt. Påfør din foundation med en svamp.
Hvordan søger man foundation og concealer korrekt. Påfør din foundation med en svamp.
 1. 1
  Start med at vaske dine hænder for at undgå at røre dit ansigt med snavsede hænder. Hvis dine hænder er beskidte, når du anvender din makeup, kan du få pletter eller bumser. Du kan også bruge børster eller svampe, men sørg for at de er rene. Det er sikrere at bare bruge dine hænder som svampe og børster fastholde bakterier.
 2. 2
  Rens, tone og gælder for hele dit ansigt. Dette vil beskytte din hud og gør makeup ser mere naturlige.
 3. 3
  Anvend din concealer til dine under øjnene kredse og til alle pletter på dit ansigt. Arbejde med retningen af ​​øjet muskelfibre at undgå unødvendig strækning af dette følsomme område. Tryk på concealer på at arbejde fra ydersiden af ​​øjet til indersiden nær næsen. Brug en concealer med en fersken eller gul undertone til at modvirke den mørke farve under øjnene kredse. Brug en grøn concealer også dække røde af sprængte blodkar eller pletter. Grøn udligner rød som de er modsat hinanden på farvehjulet.
 4. 4
  Påfør din foundation med en svamp. Mindre er bedst. Formålet er at udjævne hudtoner, ikke en uigennemsigtig maske. Må ikke anvendes til halsen, snarere tage det lige under jawline at undgå linjer afgrænsning.
 5. 5
  Støv dit ansigt let med en transparent pudder umiddelbart efter anvende din foundation for at give en flot mat finish og holde dækningen på plads. Det eneste tidspunkt ikke at gøre dette er, hvis din hud er tør som pulvere tendens til at trække fugt op og ud af huden.
 6. 6
  Og anvender enhver anden makeup du måske ønsker at bære.
 7. 7
  Kig på dit ansigt tæt i spejlet for at sikre, at der ikke er nogen pletter af foundation, der ikke blandes i korrekt. Også, hvis det er muligt, bede et andet medlem af husstanden til at sørge for der er ingen pletter, som du ikke ser.
 8. 8
  Du er indstillet for dagen! Følg disse trin, og du vil ikke have at bekymre sig om ansøge løbet af dagen.

Tips

 • Sørg for at du køber den rigtige type fundament for din hud. Hvis du har tør hud, bruge en flydende foundation og bruge pulver eller mineral foundation, hvis du har fedtet hud.
 • Overdriv ikke fundamentet. Målet her er at se så naturligt smuk som muligt.
 • Altid vælge en foundation tone, der passer til din hud. Går for mørk eller for lys er en fejl alle kvinder gør. Afprøve dit fundament i butikken, og sørg for at have god belysning, når du teste det. Må ikke teste farven på indersiden af ​​håndleddet, teste på din kæbe linje.
 • Hvis du bruger en pensel, når de anvender flydende foundation, børste det hurtigt rundt i cirkler på dit ansigt. Så brug din finger til at blande det i. Det ser meget naturligt og chic!
 • Hvis du bruger makeup pensler til at anvende fundament skal du ændre dem om to gange om året, fordi olie og snavs bygge op på dem, og du ikke ønsker at sætte det på dit ansigt hver dag. Næsten alle børster kan vaskes med en mild flydende sæbe, skyllet grundigt og hængt hovedet til tørre. Vask dem mindst en gang om ugen og svampe for foundation ansøgning hver dag.
 • Påfør concealer let. En lille smule kan gå en lang vej.
 • ALTID anvende fugtighedscreme, før du begynder at beskytte din hud.
 • Du bør aldrig nødt til at anvende fundament til din hals for at gøre farven matcher dit ansigt. Hvis der er en farve forskel, bruger du en nuance af fundament, der er for mørkt.
 • Undgå at røre dit ansigt i løbet af dagen. Du kan smitte dit fundament, og du vil lægge unødvendige olie på dit ansigt, der kan forårsage pletter.
 • Prøv et fundament med en indbygget SPF i det, så den måde, hvis du glemmer at sætte på solcreme, er du stadig beskyttet.
 • Hvis du har brug for en masse dækning på dit ansigt, skal du bruge en flydende foundation efterfulgt af en aftørring af pulveriseret foundation og derefter en transparent pudder. Anvendelse af de forskellige typer af fonde tilsammen vil give maksimal beskyttelse og dækning, og vil se mere naturligt, end hvis du bare kage én type fundament.
 • Vær opmærksom på, at din hudtype kan ændre sig i løbet af året, din hud vil sandsynligvis være tørretumbler i vinteren og mere fedtet i sommeren. Brug forskellige typer af fundament i overensstemmelse hermed.
 • Vær opmærksom på, at din hud tone blive mørkere i de varmere måneder, så brug en lidt mørkere foundation i sommer.
 • Hvis du har følsom eller problematisk hud, ikke billige ud på fundament, fordi de billigere mærker kan irritere din hud. Højere-end brands faktisk kan forbedre kvaliteten af ​​din hud i stedet irriterende det.

Advarsler

 • Du kan være allergiske over nogle mærker af fundamentet, så altid afprøve et nyt fundament i løbet af weekenden eller engang når du ikke behøver at bekymre sig om alle, se dig, hvis du har en allergisk reaktion. Brug lidt på et lille område snarere end dække hele ansigtet og ender med at bære et udslæt over hele hvis du reagerer

Ting du behøver

 • Fugtighedscreme, sæbe og toner
 • Et fundament, der matcher din hudfarve og type
 • En concealer
 • En transparent pudder
 • Makeup svampe eller børster (valgfrit)