Wkadk

Sådan får krøllet hår til at blive til bølget hår

Kontrollerer disse uregerlige krøller ved at gøre dem til smukke bølget hår! Intet bedre!

Steps

Sådan får krøllet hår til at blive til bølget hår. Dyrk dit hår ud, så længe du kan administrere det.
Sådan får krøllet hår til at blive til bølget hår. Dyrk dit hår ud, så længe du kan administrere det.
 1. 1
  Dyrk dit hår ud, så længe du kan administrere det. Jo længere og tungere krøllet hår er mere det retter sig ud.
 2. 2
  Køb et hår fladjern produkt. Leg med den dosis / tid anbefalinger om flasken. Længere lig straighter mens kortere lig wavier. Wal-Mart skulle have nogle, hvis ikke spørge på dit lokale salon.
 3. 3
  Køb eller anden form for anti-frizz serum, som du kan anvende til dit hår, når det er tørt. Derfor på dage, hvor din i en fart og ikke har tid til brusebad, og du har lyst til dit hår er en tilbage, sætte en fjerdedel størrelse mængde af serum i din håndflade afhængigt af længden af ​​hår og kradser i håret. Kradser indtil frizziness er ikke længere et problem.
 4. 4
  Også, hvis du går i skole eller arbejde, holde nogle af denne serum i dit arbejde taske / skab / pung / rygsæk og i fornødent omfang.
 5. 5
  Også købe nogle form af et hår maske. Neutrogena hår maske virker fantastisk. Brug en gang om ugen for at sikre, at dit hår ikke er løbet tør. Fordi at bruge en masse produkter på dit hår kan gøre det og også krøllet hår tendens til at få virkelig tør. Nogle typer af krøllet hår kan også mangle keratin (et protein), men nogle kan også have for meget. Hvis du har været skade dit hår ved hjælp af varme styling eller farvestoffer for ofte kan have brug for keratin, men generelt hvis dit hår er naturligt grove, det har mere end nok protein allerede, og eventuelle ekstra vil bare gøre det puffier.
 6. 6
  Stop med at bruge shampoo. Vask med balsam alene. Jo længere du går uden shampoo, vil glattere og mindre kruset dit hår bliver. Se Følg krøllede pige metode til krøllet hår.
 7. 7
  Glatte dit hår en lille smule (ikke helt lige), og efterlade en lille bølge i håret for at gøre dit hår synes mindre krøllet.
 8. 8
  Overveje at få din en kemisk relaxer eller en bølge perm. Dette er den mest permanent løsning, hvis du virkelig ønsker bølget hår. Men det er ikke en langsigtet løsning, da det vil skade håret.

Tips

 • Sørg for at læse etiketten på produkterne! vis omtale, at de er varme aktiveret. hvilket betyder, at du ville have til føntørre for at det virker.
 • Her er en anden metode. Hold dit hår meget fugtes. Før du går i seng, glatte dit hår. Træk dit hår op i en løs hestehale og gå i seng. Når du vågner op, tænde for din curler til den højeste grad. Krølle dit hår i to tommer sektioner. Sæt en gloss beskyttende fugtgivende hårspray på lige efter curling.
 • Prøv at undgå at få dit hår vådt meget ofte. Når det er vådt det har en tendens til at skrumpe op, men når tør i lang tid vil det langsomt slappe af og blive mere bølget og mindre krøllet.

Advarsler

 • Glattejern kan brænde dit hår, hvis anvendt forkert, så læse alle instruktionerne før start.
 • Må ikke våd dit hår inden du glatte dit hår.