Wkadk

Hvordan til at passe en grævling barberkost

Kvalitet grævling barberkoste er fyldt med de fineste kvaliteter af grævlingehår, især velegnet til barbering med traditionelle barbering sæber og cremer. Grævlingehår foretrækkes ofte til vådbarbering, fordi det absorberer vand, er blødt og holdbart, og det lathers godt.

Ser efter grævling børster ordentligt er vigtigt at sikre, at de vare lang tid. Bliver et naturprodukt, med kærlig pleje, bør en grævling barberkost sidste ti til femten år. De følgende trin vil forklare de bedste måder at sikre dette.

Steps

Hvordan til at passe en grævling barberkost. Vælg grævlingen barberkost i henhold til dine behov og budget.
Hvordan til at passe en grævling barberkost. Vælg grævlingen barberkost i henhold til dine behov og budget.

Vælg en grævling børste

 1. 1
  Vælg grævlingen barberkost i henhold til dine behov og budget. Mens rensemetoder i denne artikel, er passende for hver type børste, er det nyttigt at forstå den måde, hvorpå grævling barberkoste er "sorteres" (dog bemærkes, at der ikke er nogen standard navngivning, så navnet variationer er givet her):
  • Pure grævling eller mørk grævling (standard) - håret bruges her stammer fra maven, skuldre, nakke og bagdel grævlingen. Dette hår er normalt meget mørke og det er grovere end andre typer af grævling børste. Børster af denne hår tendens til at være maskine samlet, og de er de mest overkommelige udgave af grævlingen barberkost rækkevidde.
  • Grå grævling, standard, ren - dette hår er taget fra halen og bagsiden af ​​grævlingen. Det er lettere, næsten grå. Igen, denne version tendens til at være maskine samles.
  • Premium grævling, fineste, koniske eller bedste grævling - det hår er taget fra bagsiden af ​​grævlingen og farven bandet varierer fra lys til mørke bånd, til lys igen. Spidsen af ​​hår er tyndere end basen, og dette gør dem bløde. Denne version er normalt samlet i hånden og er dyre. Det menes at være bedst for lette skæg.
  • Sølv tips / silver-tip grævling, undertiden benævnt "super", (selvom det kan betyde, at det er lidt ringere end sølv-tip) - denne type børste er kun hår på halsen, der lysner i løbet af vinteren, hvilket gør det meget dyrt. Det er hvidt, med en lille mørkt bånd. Det er meget blødt og er velegnet til mænd med hudsygdomme.

Først rense ud dit grævling barberkost

 1. 1
  Vask en ny grævling barberkost godt før du bruger det. Før første brug, bør en ny grævling barberkost vaskes forsigtigt, men grundigt med varmt sæbevand.
  • Vær forberedt på nogle hår til at komme løs. Når du får en ny pensel, er det helt naturligt for et par løse hår til at komme væk fra børsten i de første par uger, disse er kortere hår, der ikke helt nåede den lim base og dette bør ikke være en årsag til bekymring.
 2. 2
  Lad det tørre. Placer barberkost i holderen med børster nedad. Før opbevaring, er det altid vigtigt at give barberkost at tørre grundigt, da det overlades vådt og fugtigt kan beskadige børster. Som det fremgår af billedet, skal du køre dit rene tommelfinger tværs penslen for at kontrollere, at det er tørt.

Brug af grævling barberkost

 1. 1
  Fugt børsten grundigt før brug. Dyp spidsen af ​​børsten i barberskum eller sæbe (du kan bruge en barbering skål). Lather forsigtigt bruge en lys cirkulære eller up-and-down bevægelse. Ved anvendelsen af barberskum eller sæbe, undgå at anvende så meget pres, at de grævlingehår splays - være blid.
 2. 2
  Skyl børsten. Efter barbering, skyl børsten forsigtigt, men grundigt i rent, varmt vand.
 3. 3
  Flick overskydende vand væk og lægge penslen i et stativ med håret nedad. Hvis du ikke har et stativ, skal du lade børsten påpege snarere end horisontalt, så luften kan komme til alle hår og tør børsten naturligt.
 4. 4
  Vær sikker på at din pensel har air. Naturlig hår, der er tilbage våd kan udvikle sig; forsøge at undgå omslutter en våd pensel i en for lille plads.
  • Hvis du holder det i badeværelset kabinet, sørg for, at der er tilstrækkelig plads til at tørre.
  • Hvis du barberer væk fra hjemmet og holde din barberkost i en rejse rør eller kit taske, giver det en mulighed for at tørre, så snart du kan.
 5. 5
  Rengør om nødvendigt. Hvis din pensel bliver ramt af meldug eller en ophobning af sæbe, suge det i en opløsning af borax, som kan fås på apoteket.

Relateds

Ting du behøver

 • Kvalitet barberkost
 • Barberkost stativ eller lignende enhed
 • Sæbevand til indledende rent
 • Travel rør eller kit taske til rejser
 • Borax til fjernelse meldug, hvis det kræves