Wkadk

Sådan får klar til en middle school dans

En trin-for-trin guide til hvordan du får klar til din næste midt-school dans. Med denne guide, vil du være klar til dans, fysisk og følelsesmæssigt på ingen tid!

Steps

Sådan får klar til en middle school dans. Først sørge for din familie ved, at du vil bruge badeværelset om natten.
Sådan får klar til en middle school dans. Først sørge for din familie ved, at du vil bruge badeværelset om natten.

Piger

Personlig hygiejne

 1. 1
  Først sørge for din familie ved, at du vil bruge badeværelset om natten. Du ønsker ikke nogen barging, mens du er midt i at blive klar!
 2. 2
  Start din dag med en hurtig bruser. Så ende med en lang varmeophobning, komplet med badesalt, loofahs osv. Hvis der ikke er nok varmt vand for dig at bruge, og derefter tage et brusebad. Når du er færdig, wrap dig op i et håndklæde. Vente 20 minutter, derefter tage et varmt bad.
 3. 3
  Shave! Hårløse ben og armhuler er et must, hvis man får lov til at barbere på dette punkt. Hvis du ikke er, så skal du ikke prøve at barbere - bare gå uden. I stedet, gør dit bedste for at skjule dine ben og armhuler, hvis du har tendens til at have en masse af hårvækst i disse områder.
  • Hvis du er iført sandaler, så prøv at skrubbe dine fødder til at få alle de døde hud væk.
 4. 4
  Vask dit ansigt! Brug ansigtsmasker, cremer og scrubs. Men pas på at bruge for mange - resultatet er en massiv break-out! Du absolut ikke ønsker at dette sker.
  • Ved nu, skal du bruge en sæbe, toner og fugtighedscreme på dit ansigt hver dag for at forhindre bumser i at bryde ud på dit ansigt. Hvis du gør dette loyalt hver dag, ovenstående er ikke nødvendigt, medmindre Hvis du har et par bumser på dit ansigt.
  • Gnid ekstremt forsigtigt, for hvis du gnider for hårdt og din hud absorberer creme eller maske for meget, vil du ende op med en massiv break-out!
  • Glem ikke at skylle meget godt med lunkent vand.
 5. 5
  Børst dine tænder og bruge mundskyl. Prøv at bruge en lighter mærke mundskyl, for din dato / dansepartner ikke ønsker at lugte noget, men mundskyl og alkohol. Det anbefales, at mundskyl gøres først, derefter tandbørstning.
 6. 6
  Gør din makeup! Øjenskygge, eyeliner, mascara, blush, dække-up, foundation, lip gloss, etc. Vær forsigtig med over-anvende, for ingen ønsker at danse med en klovn. De ønsker at danse med den virkelige dig (se tip)!
  • Makeup bør tilføje et blødt skær til dit ansigt, ikke tilføje farve. Prøv at gøre det ser naturligt, kun bruge en lille og forsigtigt gnide sig i at lade at blande.
  • Vær forsigtig med de farvenuancer, du bruger, holde med lyse nuancer. Brug af forkerte farver vil gøre dig til at ligne en regnbue kastede op på dit ansigt.
  • Undgå at bruge makeup til at dække eventuelle bumser, da dette kun vil forværre deres tilstand og gøre dem mere indlysende.
 7. 7
  Lotion. Du vil være i nærheden af ​​fyrene, sandsynligvis danse med dem også! De bliver nødt til at føle, hvordan bløde dine hænder og arme - måske endda dit ansigt - er. Sørg for at få en rigelig mængde på dine hænder, ben, albuer og knæ, samt dine kinder og hage! Det er vigtigt at sætte på ansigtscreme!
 8. 8
  Fyld din pung. Sørg for at du pakker en tampon eller pad, ekstra make-up, din mobiltelefon, pastiller / tyggegummi, og nogle ekstra lip gloss.
 9. 9
  Spray en lille parfume eller organ spray på, især på din hals og håndled. Glem ikke deodorant!
  • Pas på over-sprøjtning. Du ønsker at undgå en tyk, tung sky efter dig rundt!

Outfit valg

 1. 1
  Vælg dit outfit. Deres tøj vil afhænge af, hvilken type dans.
  • Hvis det er et kostume dans (tidl.: Halloween), gå med kostume tema, da der normalt tema kostumer. Hvis der ikke er én, vælge et tema med eller uden dine venner.
  • Hvis det er en uformel dans, betyder det ikke, du skal dukke op som du altid gør på en dag-til-dag basis. Selvom du kan blive fristet til at bære en T-shirt, stick med en dejlig top (tidl.: bluse), et dejligt par bukser - andet end jeans - eller en dejlig nederdel, men sørg for nederdel er ikke for kort! Må ikke gå overbord med uformelle danse, som ingen ville forvente, at du kommer i en kjole.
  • Hvis det er en semi-formel dans, anbefales det at du vælger en lidt dressier skjorte, en pænere par bukser (tidl.: kjole bukser) eller en pænere nederdel og en passende tilbehør (tidl.: hår blomst) med komfortable lejligheder.
  • Hvis det er en formel dans, bære en meget flot skjorte og nederdel eller en kjole, der ikke er alt for fancy med leggings. Af formelle danse, er det mere hensigtsmæssigt at bære en bue og flotte kjole sko, end det ville være for andre danse.
  • Søde øreringe anbefales til alle de danse, der er anført ovenfor.
  • Sørg for at du har sko egnede til dans, der er i meget god stand. Sneakers, der er flosset, beskidt og slidt kan ikke anbefales, da de vil ødelægge dit udseende og ser pinligt!
 2. 2
  Gør din frisure. Masser af piger sætter deres hår op, men sandfærdigt, de fleste fyre som hår, der er naturligt udseende. Derfor bare vælge din favorit frisure og bære det med stolthed! Hvis du har dit hår farvet eller har striber, skal du sørge for at få dit hår gjort og indfarvet aftenen før. Selv hvis du farve dit hår, kan du stadig ønsker at gå til et hår stylist og få det trimmet og børstet ud, og få dit hår vaskes med de smarte og dyre shampoo. Sørg for at sætte gel i det, når du er færdig.
  • I stedet for at sætte dit hår op i, at rodet bolle eller hestehale, tilsættes lidt særlig touch til det for denne særlige aften. Du kan tilføje en lille fletning i håret med at hestehale eller bolle, og endda gøre rodet bolle en pæn bolle til i aften. Du kan prøve en ny frisure, der passer til dit ansigt (det anbefales du prøve at bære den nye frisure til en uge før dansen, så du ved, om det passer dig eller ej), men sørg for at det passer dansen!
 3. 3
  Brug tilbehør! Øreringe, halskæde, armbånd, fodlænker osv. Men pas på at gå overbord med dem. En eller to burde være fint, og følg den berømte regel: fjerne en post, inden de forlader huset.
 4. 4
  Glem ikke din billet / noget andet, du har brug for at komme i! De vil ikke lade dig i, selvom de kender dig, med mindre du har en god bestikkelse, eller de er din bedste ven eller kæreste. Selv om du måske ikke ønsker at risikere det.

Drenge

Personlig hygiejne

 1. 1
  Sørg for at du har dit eget badeværelse at bruge, fordi du skal bruge det en smule.
 2. 2
  Har et brusebad. Brug masser af sæbe, sørg for at fokusere på bag ørerne, dine armhuler, ethvert organ hår, du måtte have, din pubic region, din bund og dine fødder. Sørg også for at vaske dit ansigt. Brug shower gel og sæbe op over hele kroppen. Så brug shampoo og balsam. Hvis du har en dejlig duft af shower gel, tage et varmt bad med gelen blandes i vandet. Gør dette efter bruser, behøver du ikke ønsker at være badning i beskidt vand.
 3. 3
  Hvis du skal, så barbering. Ofte fyre 11 til omkring 13.-15 har "halv overskæg", som er praktisk talt "beskidte Sanchez overskæg". Det ærlige sandhed er, at de fleste piger ikke lide skæg og had overskæg. Nogle stubbe er godt nogle gange, men de fleste piger elsker ren barbering look. Gem overskæg og skæg til, når du er ældre.
 4. 4
  Vask dit ansigt. Brug aftershave hvis du har nogen, også selvom du ikke bare barbering. Brug vand og sæbe, og enhver acne forebyggelse ansigt vask.
 5. 5
  Put en lille mængde af nice ildelugtende creme på hænder, arme, albuer, knæ og ansigt. Piger elsker en fyr med flot, blød hud.
 6. 6
  Børst dine tænder og bruge mundskyl, men ikke for meget.
 7. 7
  Sæt på deodorant, og cologne. Må ikke overmande mennesker, men bare sætte på en dejlig beløb. Et par spritzes bør gøre.

Outfit

 1. 1
  Vælg dit outfit. Deres tøj vil afhænge af, hvilken type dans.
  • Hvis det er et kostume dans, gå med kostume tema, eller lave en op med eller uden dine venner.
  • Hvis det er en uformel dans, bære en flot grafisk tee, pæne jeans eller bukser og nice sneakers eller underkjoler. Generelt opfordrer dressing ud af lidt mere end den dress code for ser godt på disse danse.
  • Hvis det er en semi-formel dans, slid meget flotte sorte jeans eller kjole bukser, en plaid eller fast farvet knap op skjorte. I denne situation, ser det godt under-do dress code lidt, men ikke gå til langt.
  • Hvis det er en formel dans, bære en knap op skjorte med slips, eller endda en tux, med flotte kjole bukser og kjole sko.

Tips

 • Nice ildelugtende parfume, men ikke for meget.
 • Sæt dine smykker på sidst. Hårlak, parfume og lotion kan plette eller ødelægge smykker, selv de gode ting.
 • Brusebad, før dit bad, så du ikke sidder i din snavs. Et bad vil gøre dig føle sig afslappet og få dig ekstra rengøre.
 • Din makeup bør ikke være caked på, det gør man ser helt falsk!
 • Hvis du har brug for, krølle eller glatte dit hår, bare for denne ene særlige aften, og tilsæt lidt hårspray for at gøre det ophold. Men ikke for meget hårspray!
 • Sørg for, at det er en rigtig nice ildelugtende lotion!
 • Vær sikker på at bære antiperspirant, men ikke en duftende én. Du vil have ham til at lugte din parfume, ikke jeres miner.
 • Bær komfortable sko. Sørg for at der ikke er nogen ridser eller skrammer på dem. Hvis de har brug for at være polerede, gøre det, før du tager dit bad. Du ønsker ikke at blive skrubbe hænderne rå til at fjerne polish lige før du går ud af døren.
 • Brug en barberskum eller gel, ikke sæbe. Du ønsker ikke bump!
 • Da du er i midten skole, ikke går klædt i et rør top annonce korte shorts. Gå til dans ser glad og sjov. En dejlig mønstret kjole vil se smuk.
 • Må ikke sættes på (parfume, lotion osv.), som du er allergisk overfor, eller at andre kunne være.
 • Vær omhyggelig med ikke at bære en i farverig eller også flotte mønstrede kjole!
 • Må ikke børste dine tænder eller krat dit ansigt for hårdt.

Advarsler

 • Sørg hvad du slid er ikke ude af din comfort zone.
 • Hvis formel, ikke nøle få din kjole.
 • Må ikke klæde sig, hvis dens ikke en formel! Du vil føle forfærdeligt. Check med venner / lærere / mennesker med ansvar for dansen, før du vælger ud, hvad du er iført.
 • Du må ikke tage en masse penge. Lige nok til at komme ind og noget mad / drikke. Det kunne få stjålet eller tabt.
 • Må ikke barbere medmindre du er tilladt også. er ikke værd ulykkelig, mistillid forældre.
 • Prøv at holde sig væk fra drama. Drama vil ikke gøre dig noget godt.

Ting du behøver

 • Badesalt
 • Barberskum / gel og en barberkniv
 • Face scrubs, masker, og / eller cremer
 • Acne creme, hvis du har bumser
 • tandpasta, tandtråd, mundskyl, præ skyl, og tandbørste
 • Øjenskygge, mascara, blush, dække op, foundation, osv.
 • Cute tøj
 • hårspray, gel
 • Parfume, krop spray
 • Antiperspirant
 • Lotion
 • Øreringe, halskæde, anklet, armbånd, mv
 • Sko