Wkadk

Sådan får glødende hud på blot en uge

Hvis du har pletter på dit ansigt, og har brug for at slippe af med dem hurtigt er Whats arbejdede for mig, og forhåbentlig vil det også hjælpe dig.

Steps

Sådan får glødende hud på blot en uge. Tag al din makeup med en makeup remover (damme kold creme virker fint).
Sådan får glødende hud på blot en uge. Tag al din makeup med en makeup remover (damme kold creme virker fint).
 1. 1
  Tag al din makeup med en makeup remover (damme kold creme virker fint). bare våd dit ansigt og gnid det på tør forsigtigt af med en våd vaskeklud.
 2. 2
  Ved hjælp af en blid ansigts sæbe ligesom formålet blid udrensning vask eller Johnsons baby vask. Gnid det over hele ansigtet og derefter tørres med en våd vaskeklud. Efter at splash dit ansigt med varmt vand for at sikre alle af produktet er slukket.
 3. 3
  Få en ansigtsbehandling buff (som du kan få på enhver stof butik). Tilføj nogle af dine ansigts sæbe og våd det derefter eksfolierer dit ansigt med det. Vær forsigtig med ikke at gnide for hårdt. Når du er færdig, splash dit ansigt med varmt vand igen dup ansigtet tørt med et håndklæde.
 4. 4
  Få et stykke is og gnid det over hele ansigtet og under øjnene dup ansigtet tørt med et håndklæde. Dette vil lukke alle dine porer og slippe af med nogen hævelser, du måtte have.
 5. 5
  Witch Hazel er en stor astringerende. Ved hjælp af et stykke vat eller et stykke toiletpapir sætte nogle på det og knalde det hele dit ansigt. Dette vil slippe af overskydende snavs, der kan være på dit ansigt og hjælpe med at rydde op nogen bumser, du har. Hvis du ikke har troldhassel du kan bruge enhver mild astringerende.
 6. 6
  Fugter. Moisturizing er nøglen til at klare hud, uanset hvilken type hud du har, herunder fedtet. Prøv at finde en, der ikke har har meget tilføjet duft i det. Alt mild vil gøre det trick. En C-vitamin lotion ville være bedst, hvis du har nogen mærker eller ar på dit ansigt, fordi det vil bidrage til at falme dem.
 7. 7
  Hvis du har mørke rande, fine linjer, under øjet poser, eller hvis du blot ønsker at forebygge rynker, kan du ønsker at bruge en øjencreme.

Tips

 • Rør aldrig dit ansigt med snavsede hænder, altid vaske dem først.
 • Drik masser af vand
 • Spis mere frugt og grønt
 • Vask altid din makeup fra natten. hvis du sover i din makeup i løbet af natten, vil tilstoppe dine porer.
 • Cardio træning vil gøre din hud glød hurtigere, da det vil stimulere blodgennemstrømningen.
 • Få en ordentlig mængde søvn og forsøge ikke at fremhæve for meget.
 • Må ikke vælge nogen bumser, du har, vil dette få dem til ar. Hvis din kommer til at poppe dem med at få en vask klud og sætte nogle varmt vand på det og holde det over skamplet i et par sekunder derefter forsøge at pop det, hvis det plejer pop aldrig tvinge det til, bare vent indtil det kommer op til overfladen.
 • Folinsyre og B-kompleks vitaminer er godt for din hud.
 • Hvis du finde dig breakout på ryggen eller brystet, det kunne være din shampoo / balsam prøve at skifte til en mildere en eller en højere ende mærke. Også dykkede hvid sæbe er hvad de fleste dermatologer anbefaler, hvis du har dette problem.
 • Og hvis alt andet fejler kan du altid fake det ved at sætte nogle concealer over dine pletter, sætte nogle fundament, sætte det med en let pulver, og tilføje en lille bronzer på dine kinder med lys glitre i det. Aldrig kage på din foundation eller concealer, fordi hvis du gør du måske ikke være der dækker din pletter du måske bare være at tilføje mere opmærksomhed på dem.
 • Kun exfoliate dit ansigt en gang eller to gange om ugen! Over eksfolierende kan forårsage irritation.
 • Hvis en skamplet popper op, kan du bruge nogen form for spot behandling, bare ising lidt på og lad det indstillet. Ren og klar fordel acne spot behandling fungerer godt eller noget med salicylsyre i det.
 • Påfør olivenolie gang i en uge og give en blid massage.
 • Hvis du i øjeblikket bruger noget på dit ansigt med en masse af skrappe kemikalier, kan det være at bryde dig ud. Bare fordi noget siger "acne kæmper" betyder ikke altid det kommer til at forebygge acne. Det kunne faktisk være udtørring din hud ud forårsager din hud til at producere mere olie, som derefter fører til tilstoppede porer.
 • Finde ud af hvad der kan forårsage din hud til at bryde ud, kan du bruge et nyt produkt, der kan være irriterende din hud.

Advarsler

 • Hvis du bruger et produkt på dit ansigt, og det efterlader en udslæt eller irriterer huden ophøre med at bruge det med det samme.
 • Kun tage vitamintilskud, hvis det er okay med din læge.