Wkadk

Hvordan til at passe til dit ansigt (mænd)

En vejledning for fyre at rengøre og tage sig af deres ansigt og se deres bedste featuring tips og produkt forslag.

Steps

Hvordan til at passe til dit ansigt (mænd). Moisturize / tilstand.
Hvordan til at passe til dit ansigt (mænd). Moisturize / tilstand.
 1. 1
  Exfoliate: En facial scrub er vigtigt at rense og fjerne snavs, olie og døde hud. Dette efterlader huden lysere og sundere, ikke kedelig og træt. Det hjælper også, når barbering, også blødgøre hårene og huden gør for en glattere og tættere barbering med færre rifter og mindre irritation.
 2. 2
  Vask: En god sæbe vil hjælpe dybt rense og fjerne snavs i porerne, der fører til pletter, bumser osv. Dette vil medvirke til at fjerne noget af eksfoliering efterladt.
 3. 3
  Barbering: En skarp kvalitet barberkniv parret med en godt glidende barberskum vil resultere i den bedste barbering.
 4. 4
  Skyl: Sørg for at vaske al overskydende barberskum og dup tørre dit ansigt.
 5. 5
  Moisturize / tilstand: exfoliating, vask og barbering er alle hårde på dit ansigt, du har brug for at lindre og beskytte det afterwords. Brug en let fugtighedscreme designet til ansigtet for at genopbygge den naturlige lipid balance.
 6. 6
  Holde rent: vaske dit ansigt, hver gang du vender tilbage fra overalt... også vaske dine hænder... og forsøge at undgå at røre dit ansigt med hænderne.

Tips

 • Vær særligt opmærksom på panden og pande område, da det har en tendens til at få sweatier end andre dele af ansigtet
 • Varmt vand vil åbne dine porer og gøre for en bedre rengøring for de første to trin
 • Produkt anbefalinger: King Of Barberer simpelthen gør det bedste barbering produkter. Deres geler er meget lave skum, så du kan se præcis, hvor du er barbering, og de smøre bedre end noget andet, jeg har brugt. De har også en linje af strengt hudplejeprodukter kaldet "XCD". Disse er de bedste du kan få uden at gå til smarte saloner og findes på de fleste kiosker. Produkterne omfatter en fugtighedscreme under øjet serum, en selvbruner fugtighedscreme til gradvis naturlige farve, en tonet fugtighedscreme til øjeblikkelig farve og en serum til at gå over din fugtighedscreme for at give et sundt tone og mat finish. Nivea for Men også gøre fremragende produkter, og jeg kan varmt anbefale deres ansigt vask, krat, Q10 revitaliserende lotion og aftershave balsam. St Ives gør en anden fremragende ansigt krat, også. For skamplet udsat hud Biore, og andre fungerer godt. Til barbermaskine, 3 Mach turbo fungerer særdeles godt.
 • Skyl med koldt vand for at lindre og lukke porerne efter barbering
 • Hvis det ønskes at bruge en mild sæbe under skyl at rense alle de barbering produktet fra huden. En følsom hud formel fri for farvestoffer og parfume anbefales efter barbering

Advarsler

 • Steer klart af alkohol-baseret aftershaves eftersom de kun tørre din hud og brænde det.
 • Mens eksfolierende scrubs har deres fordele, bør de kun bruges en gang eller to gange om ugen. Produkter med mikrokugler kan "sand væk" sund hud og fremmer tidlig aldring og rynker, hvis de anvendes alt for ofte! Prøv at eksfolierende kun om lørdagen og bruge en skummende ansigts sæbe eller menthol creme resten af ​​ugen.
 • Billige produkter betyder, at du får hvad du betaler for. Hvis du bruger engangs BIC med 99 cent Colgate barbere creme forvente at få en masse nedskæringer og har dit ansigt ser ud og føles som læder med grimme indgroede hår. Må ikke engang tænke at billige aftershave enten. Dens lignende Listerine til dit ansigt. Hvorfor brænde dit ansigt efter barbering? Dulme det ordentligt og gøre det ser sundt ikke tør og skællet.